Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano
Błąd polega na tym, że po akceptacji oferty, wprowadzeniu wymaganych danych osobowych (w tym numeru karty kredytowej) system nie blokuje możliwości ponownego skorzystania z tej promocji i tak odpowiednio długo klikając "X" można przedłużać swoją subskrypcję o kilka, kilkadziesiąt, kilkaset a może i kilkatysięcy lat.

gość sie zdziwi jak po tch 14 dniach za pozostały okres zacznie mu schodzić kasa z karty kredytowej którą podał

kiedyś była podobna promocja że był darmowy miesiąc dołączany do TLOU i tez trzeba było podac karte kredytową, i po skończeniu darmowego miesiąca plus automatycznie się przedłużał na 3 miesiące (i potem pewnie na kolejne 3) zjadając kase z karty, żeby temu zapobiec trzeba było wyłączyć automatyczne przedłużanie lub samemu zrezygnować z plusa przed końcem darmowego okresu

ja osobiście sie troche nadziałem na to bo nie chciało mi się tym zajmować i przegapiłem moment zakończenia darmowego meisiąca i automatycznie mi sie przedłużyło, w pierwszej chwili byłem zły na swoje lenistwo, ale teraz w sumie jesrtem zadowolony bo za 60zł nagrałem się w plusie w gry warte z 500zł (które i tak planowałem kupić, nie licze popierdółek które mnie nie interere i zassałem je tylko dlatego że były za darmo)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

To już Titan w 728p ładniejszy. Broda i włosy jak z PSX-a

Opublikowano

konkretna publiczność w tle

Opublikowano

Postacie podobnie plastyczne jak w GTA V, fajnie to wyglada.

Opublikowano

DonSterydo z tym swoim duposciskiem powoli zabiera tron MaZZeo w obronie XO.

"dupościśk", "obrona XO" powiadasz, hmm...

Jeśli na X360 będzie 640p-720p, 60 FPS i tak samo 6 vs 6, to beka z Respawn albo z MS, że skopali sterowniki do dev kitów.

Zmień sobie nick na "Konfabulant60FPS" albo "FailMan".

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tak, tak, beka ze sterowników do dev kitów xD

Jeśli na X360 będzie 640p-720p, 60 FPS i tak samo 6 vs 6, to beka z Respawn albo z MS, że skopali sterowniki do dev kitów.

Serio Figaro, weź jakieś korepetycje z czytania bo to już się tragiczne robi.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

angry joe gra w bete titanfall

w skrócie

- boty są głupie i nie stwarzają zagrożenia, są mięsem armatnim

- zapowiada się ze  bedzie mało contentu jak na gre która ma tylku multi bez singla

- zero odrzutu

- czy będzie system seller? - joe wątpi, bo można zagrać na pc i 360

mimo tego podobno jest dużo zabawy, no ale to samo było w COD, najpierw "wow jaka masakra i zabawa" ale potem szybko stawał się kotletem który nie dorasta do pięt battlefieldowi

Opublikowano

W tym ze w Titanfall nie pograją na ps4, żenada posty typu że nie ma zniszczalnego otoczenia, ciekawe czy brak możliwości zniszczeń w infamous rownież bedzie beką z next gena:)

ps

Dobrze z killzone ma zniszczalne otoczenie... Oh wait

Edytowane przez kubson

Opublikowano

W tym ze w Titanfall nie pograją na ps4, żenada posty typu że nie ma zniszczonego otoczenia, ciekawe czy brak możliwości zniszczenia otoczenia w infamous rownież bedzie beką z next gena:)

ps

No w InFamous ma byc wieksza zniszczalnosc. Popatrz na gameplaye.

Opublikowano

Przeciez BF i COD to to samo.

Opublikowano

Co ty dla naszych znawców to BF to profesjonalny symulator pola walki bo są czołgi, a cod to beka bo gimbusy hamburgery i sony goty

Opublikowano

W Destiny będą zniszczenia czy nie? Bo jak nie, to rozumiem, że beka?

Opublikowano

Jak papugi fanzolą o tym recoilu teraz, mechy biegają , statki latają po kosmosie a bronie mają mieć recoli jak podczas WWII ; ) To już nawet teraz są modele które odrzut mają minimalny a co dopiero w takiej futurystycznej gierce , no ale klapki teraz wymyślili, brak odrzutu= gra dla gimbów. Aima w multi na konsolach i tak nic nie przebije.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

śmieszne jest jak bardzo red faction 1 do dzisiaj jest nie do pokonania, Gdy grałem  z bratem  w multi na planszy  z takim kanionem gdzie naprzeciwko były dwie bazy, i po 10 minutach  zostawały tylko fundamenty i i niektore sciany ( mozna bylo nawet u(pipi),ic kawał głazu po srodklu planszy jak sie mocno napracowales  z przeciwnikiem), to myslielismy ze gramy  w gre wyjatkowa która zapoczatkuje zmiany  w grach. Czas pokazał że gralismy tylko  w gre wyjatkowa.

Opublikowano
ciekawe czy brak możliwości zniszczeń w infamous rownież bedzie beką z next gena:)

chyba żartujesz, przecież na wszystkich gameplayach było pokazane że można niszczyć duże konstrukcje, zawalać mosty wieże i inne rzeczy, wieć naprawde strasznie nie trafiłeś z tą docinką

Przeciez BF i COD to to samo.

no chyba nie za bardzo

równie dobrze mógłbyś powiedzieć że mario kart i gran turismo to to samo

Opublikowano

śmieszne jest jak bardzo red faction 1 do dzisiaj jest nie do pokonania, Gdy grałem  z bratem  w multi na planszy  z takim kanionem gdzie naprzeciwko były dwie bazy, i po 10 minutach  zostawały tylko fundamenty i i niektore sciany ( mozna bylo nawet u(pipi),ic kawał głazu po srodklu planszy jak sie mocno napracowales  z przeciwnikiem), to myslielismy ze gramy  w gre wyjatkowa która zapoczatkuje zmiany  w grach. Czas pokazał że gralismy tylko  w gre wyjatkowa.

zawsze odpalałem planszę, gdzie na środku stała taka szklarnia i najpierw się rozbijało wszystkie szyby, a potem oczywiście żłobiło tunele w ścianach za pomocą bazooki

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W tym ze w Titanfall nie pograją na ps4, żenada posty typu że nie ma zniszczonego otoczenia, ciekawe czy brak możliwości zniszczenia otoczenia w infamous rownież bedzie beką z next gena:)

ps

ale infamous, drive club i order wszystkie w 1080p/60fps....oh wait

Widać utrata exów ps3 i brak gier na ps4 robi niezły 'destroy' w głowach sonybociarni, jarać się mlb że popularny w US a chwilę wcześniej były wrzuty TF że jest dla US.

Jakie następne hiciory będą na ps4 oprócz knacka i mlb ? nowy eye pet ? a może jakiś indyk z tabletów   :sweat:

Opublikowano

A nastepny hicior na Xbona? Czy jakas gra co niby ma wyjsc na konsole MS w tym roku ma potwietdzona date premiery?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.