Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ale Horizon to wy szanujcie, gra wniosla tyle swiezosci co swojego czasu Test Drive Unlimited, oby nastepca byl godzien czesci pierwszej i nie skonczy jak Test Drive Unlimited 2.

Tyle że jak na razie o 2 nic nie wiadomo nawet czy wyjdzie w tym roku , nie wspominając o tym w jakim kierunku mogą podążyć. Jedynka była świetna :thumbsup:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ale Horizon to wy szanujcie, gra wniosla tyle swiezosci co swojego czasu Test Drive Unlimited, oby nastepca byl godzien czesci pierwszej i nie skonczy jak Test Drive Unlimited 2.

Tyle że jak na razie o 2 nic nie wiadomo nawet czy wyjdzie w tym roku , nie wspominając o tym w jakim kierunku mogą podążyć. Jedynka była świetna :thumbsup:
To prawda, Horizon to obok Far Cry 3 moje najmilsze zaskoczenia na odchodzacej generacji.
Opublikowano

Ale takie podejście nie jest zdrowe w społeczeństwie, bo każdy ma cię za osobę gburowatą, arogancką czy nudną (nie mówię personalnie o tobie, ale o moich [i nie tylko] odczuciach w stosunku do ludzi, którzy tak postępują).

Ostatnio to Guernika zrobił się takim anty-fanbojem Xboxa 1#. Nawet Figaro przebił

Kto tu ma #stillwaiting? Dzizas.

Wszyscy prócz fanów 3dsa
Opublikowano

Nie mam nic do xboxa, serio, w killer instinct bym nawet chetnie zagral, w robocie sie czesto nudze i lubie czytac bol dupy xbotow.

Opublikowano

I najlepszy soundtrack w grach wyścigowych poprzedniej generacji.

bejs arena, (pipi)a kocham <3

Opublikowano

Mi bardziej Pulse przypadło do gustu - czułem się przed TV jak na mega wakacjach :D

Ten kawałek kojarzy mi się z Horizon jak "Get Low" z NFS: Underground:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

O dokładnie, muzyka robiła taki klimacik dzięki któremu bez kitu czułeś się jak na jakiś wakacjach.

Opublikowano

Jeśli faktycznie Playground Games zapowie podczas E3 Forza Horizon 2 z datą premiery na koniec 2014, to moja reakcja będzie pewnie mniej więcej taka:

tumblr_m73h9eZfsD1rskv9do1_500.gif

Przez insajderów z gaffa niepotrzebnie się napaliłem - jak nie pokażą gry to będzie dla mnie zawód roku :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

@Maciomaniak no ja nie wiem, ja tam wole czytać ludzi którzy bardziej krytycznie patrzą na gry niż ludzi którzy podniecają się każdą nową gierką tylko dlatego że wyjdzie na wspaniałego next-gena.

A Infamous 1 to średniak z średnim scenariuszem

no ale zakończenie mega za(pipi)iste, chciałem żeby się ta gra kończyła bo mnie nudziła jak chooj, a tu taki przyjemny twitst, nie powiem, zaskoczylem się

ze średnią grafiką, średnim settingiem, średnimi postaciami, średnim diznajnem i nudnymi zadaniami. no wszystko było średnie no :P. w dwójkę nie grałem. ale SS to pewnie będzie więcej tego samego tylko że kolorowo. co kto lubi. 

Opublikowano

@Maciomaniak no ja nie wiem, ja tam wole czytać ludzi którzy bardziej krytycznie patrzą na gry niż ludzi którzy podniecają się każdą nową gierką tylko dlatego że wyjdzie na wspaniałego next-gena.

Jak patrzą krytycznie, ale mają argumenty to spoko.

Ale kiedy patrzą krytycznie na zasadzie "to (pipi), to (pipi), to syf, to szajs, a to syf bo na PlayStation" - to już nie jest spoko.

Opublikowano

Kurna, zdjęcie mi się nie wyświetliło w ogóle, dopiero później zobaczyłem :confused:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano
per @LuckyLongworth: PS4 was #1 in sales for next gen consoles in January, nearly doubling the nearest next gen competitor

https://twitter.com/geoffkeighley/status/434102813178597376

QfFsuk2.png

ivzOlQwrMEKyw.gif

PR MS

The release of January NPD Group data today provides a chance to reflect on the success of Xbox One. We are incredibly humbled and proud to see Xbox One continue to be the best launch of an Xbox in our history. Comparatively, Xbox One consoles have sold at a rate of 2.29 times faster than Xbox 360 in the U.S. in the same timeframe for the first three months on the market. From our blazing start out of the gate, we have continued to see Xbox One delight fans in 13 markets around the world, with many more markets to come this year.

More importantly, it is gratifying for our team to see Xbox continue to prove it’s the best place to play games. January NPD Group figures released today revealed Xbox* sold the most games across all console platforms in January

*Across Xbox One and Xbox 360

http://news.xbox.com/2014/02/xbox-one-january-npd

:D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Należy nadmienić że dzieje się to na głównym rynku, USA. O który MS bez wątpienia zabiega najbardziej. PS4 niemal zdublowało X1.

Coś się stało z tym rynkiem konsol w USA. Teoretycznie sprzedaż jest słabsza niż była w 2007, dlaczego ? 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Dwa razy lepszy framerate (TR) to i dwa razy lepsza sprzedaz ;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dziwny ten miesiąc strasznie. PS4 rozbiło bank, 3DS strasznie opadł, X1 wyraźnie nie daje rady, a głupie Wii U zaliczyło wzrost :D

2407970-2290299078-13543.jpg

hiehiehie

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

PR MS

The release of January NPD Group data today provides a chance to reflect on the success of Xbox One. We are incredibly humbled and proud to see Xbox One continue to be the best launch of an Xbox in our history. Comparatively, Xbox One consoles have sold at a rate of 2.29 times faster than Xbox 360 in the U.S. in the same timeframe for the first three months on the market. From our blazing start out of the gate, we have continued to see Xbox One delight fans in 13 markets around the world, with many more markets to come this year.

More importantly, it is gratifying for our team to see Xbox continue to prove it’s the best place to play games. January NPD Group figures released today revealed Xbox* sold the most games across all console platforms in January

*Across Xbox One and Xbox 360

http://news.xbox.com/2014/02/xbox-one-january-npd

:D

hahahahahhahahahaha

o nieeeee no nie

ahahahrrrr.

Xbox One number calculations:

"Comparatively, Xbox One consoles have sold at a rate of 2.29 times faster than Xbox 360 in the U.S. in the same timeframe for the first three months on the market." - Microsoft PR

Xbox 360:

November 2005: 326K

December 2005: 281K

January 2006: 249K

=

Three month total: 856K

Xbox One:

November 2013: 909K

December 2013: 908K

=

Two month total: 1817K

So:

1817K + ???K January 2014 = (856K) * 2.29 times faster

1817K + ???K January 2014 = 1960K

Xbox One January 2014 sales = ~143K

z 900 tys do 143, ouch

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

miedzy pierwszym xem a ps2 byla 2x wieksza roznica niz miedzy ps4 a bonerem, ale wtedy bylo 'grafika sie nie liczy' xd

Opublikowano

az sie przypominaja czasy sonydefenseforces i playstation family jak sie czyta te smuty od microsoftu... 

Opublikowano

az sie przypominaja czasy sonydefenseforces i playstation family jak sie czyta te smuty od microsoftu... 

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka.

Żeby sprawiedliwości stało się zadość, przytoczę oficjalną wypowiedź

"Combined sales for the PS4 and its predecessor, the PlayStation 3, surpassed all other platforms in January, Sony said."

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

dla porównania

OG Xbox - 127K first January

Xbox 360 - 249K first January

Xbox One - approx. 143K first January

GameCube - 62K
PS2 - 248K
Wii - 436K

Don, tak zawsze śmiałeś się ze spinów Sony, pośmiej się też z tego! ;)

Opublikowano

Już się pojawiają pierwsze przecieki o X1 bez Kinecta za 400 dolców. Rewolucja od MS skończy się zanim się zacznie ?

ibta0GvloVwjKp.gif

iHCLvKnsd4DcP.gif

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

To pierwszy raz w historii kiedy to MS nie podaje liczb NPD. Mówi samo za siebie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.