Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Może TF podniesie sprzedaż konsoli.Kinect jest bardzo potrzebny nikt o zdrowych zmysłach nie będzie wykonywal komend głosowych przez hs jak down.Albo naciskał pilota jak frajer.Panowie obudzcie się mamy nową generację,teraz się mówi do kamery jak cywilizowany człowiek.

Edytowane przez KarolFanbojSony

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Może TF podniesie sprzedaż konsoli.Kinect jest bardzo potrzebny nikt o zdrowych zmysłach nie będzie wykonywal komend głosowych przez hs jak down.Albo naciskał pilota jak frajer.Panowie obudzcie się mamy nową generację,teraz się mówi do kamery jak cywilizowany człowiek.

Dosłownie przed chwilą znalezione na gafie, ziomek z LA

Until the Xbone drops to $400, it'll continue to get hammered. People just don't care about Kinect. The stuff it offers is never going to be worth paying $100 more. $500 with Titanfall included may make up for it a bit.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ciekawe czy na gafie dają też cytaty z forum psxextreme

Opublikowano

Nie, nie dają. Obstawiam że 99 % nie rozumie polskiego ni w ząb. Ale za to tam mają cywilizację, co my możemy o tym wiedzieć, cnie ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Faktycznie, cboat sugeruje bezkinectowego Xboxa za 400 dolców (plus gra chyba?) i nowy marketing. mam nadzieję że spróbują przekonac, że xbone to serio przede wszystkim konsola do gier. Fajnie że MS dostaje po pupie, zasłużyli. Ninny też trochę zasłużyło, no ale im kibicuję. Boję się Zeldy Wii U z mikrotransakcjami i podłożonym głosem Nolana Northa pod Linka.

Opublikowano

Należy nadmienić że dzieje się to na głównym rynku, USA. O który MS bez wątpienia zabiega najbardziej. PS4 niemal zdublowało X1.

Coś się stało z tym rynkiem konsol w USA. Teoretycznie sprzedaż jest słabsza niż była w 2007, dlaczego ?

Bo USA to kraj PlayStation. Oh wait...
Opublikowano

wrażenia z bety titanfalla, temat pc

Łohoho, ale za(pipi)iście się w tej grze można poruszać. Te skakanie po ścianach daje radę.
Jestem pod wrażeniem. Dużo kombinowania, patent z nabijaniem killi po to aby przywołać Titana jest bardzo ciekawy, dobre sterowanie.
Ja chyba złoże preorder  :) to tak szybko po godzinie grania. Dziś po pracy walentynki więc nie pogram ale jutro cisnę. Gra to mistrzostwo jak na razie.
Opublikowano

Titanfall nawet na maksymalnych wygląda przy Killzone, BF4 czy Last Light jak kupa, ale gra się zaje.biście i mam nadzieję, że posiadacze nadkonsoli dostaną jednak drugą część. Pierwszy FPS po Halo 3, który chyba mnie wciągnie na amen.

2 moje screeny w jedynej słusznej rozdzielczości:

itGEsEQHacRvg.png

iimUGzbc8xQBa.png

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Mam nadzieje ze klucz sobie dzis zalatwie, gra zapowiada sie niezle.  Moze wreszcie jakas ciekawa strzelanka.

Opublikowano

Strasznie kojarzy mi się to z MOBA'mi, co same w sobie nie jest złe, bo w takiego fps'a jeszcze nie grałem. Dobra, teraz do książek, a potem nocka z Titanfallem.

Dziwnie się z tym czuję, bo daleko mi od zapaleńca jeżeli chodzi o FPS'y, no ale cóż. Umysł Xbota zawsze będzie biedny.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To skakanie troche mi przypomina (pipi)owego Brinka.

Opublikowano

Fakt faktem, gra wygląda okropnie (szczególnie to tło z płaskiej tapety aka'lata 90), ale czekam cholera na swój klucz i mam nadzieję, że sam trochę pogram...

Opublikowano

Zaraz, to premiera na blachę równoległe z wersją na jedynego ?

Opublikowano

A jak.

Opublikowano

O przepraszam, ja gram w 1440p.

Opublikowano

Mieć exa w gorszej rozdziałce niż gdzie indziej. Do tego day1.

Bezcenne

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Kupić konsole za 2k i czekać na porządne exy

Bezcenne

Bezcenne

Opublikowano

Bezcenne

Dokładnie. Szkoda mi tych Xbonów, że muszą się jarać CoD z mechami w takiej se oprawie.

Opublikowano

Dokładnie szkoda mi sonoklapkow którzy oszukują samych siebie mówiąc jaki ten knack jest cudowny i jakie świetne maja zniszczalne otoczenie w killzone

Opublikowano

Lepsze to niż jaranie się pedołem z prądem w majtach w tęczowych kolorkach.

Opublikowano

Bezcenne

PS4 kosztowało na start 1699, i dwa porządne exy - Resogun i KZ już są.

Siadaj dwója.

Ciekawi mnie ile MS posmarował za ten deal. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Już porównują titanfalla do Knacka widzę tonący brzytwy się chwyta.

Opublikowano

Szkoda mi xbotow ze jaraja sie pseudo exem ktory chodzi w lepszej rozdzialce na 5 letnim zlomie niz na xbone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.