Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

co to ma być do cholery?

Shooterek na Source Engine. Przyjemny dla oka, ale bez wodotrysków.

No i broni się gameplayem.

Opublikowano

ja sam stawiam gameplay znacznie wyżej niż wodortryski graficzne, a mimo to jakoś... ten titn fal na PC i na XO wygląda naprawde bardzo podobnie jak mógłby wyglądać na 360....

taki np AC4 wygląda dosyć podobnie na past genach i next genach, no widocznie to gra która wyszła na styku tych platform...

ale titanfall jest reklamowany jako nextgenowy system seller, a tymczasem się okazuje że na XO wygląda on podobnie jak na 360, i nawet dopasiona wersja PC nie wygląda najlepiej, to z czym do ludzi?

serio uważacie że "COD z mechami" w grafice niczym zwykły COD - jest super EXem? że dzięki niemu XO zawojuje rynek?

no jakoś wątpie.........

a przyznam że wiele lat temu gdy pierwszy raz zobaczyłem grears of war 1, to byłem w szoku i to było coś niesamowitego, a teraz gra która w kręgach xbotów pretenduje do świetnego EXa wygląda porównywalnie albo nawet słabiej niż najładniejsze gry z poprzedniej generacji?

to co to kurfa serio ma być??

a jak się doda do tego zerowy odrzut broni i niezniszczalne otoczenie, to serio wygląda jak kolejny kotlet COD a nie jak dobra gra

i jak wiadomo COD sprzedaje się bardzo dobrze, i może titanfall idąc tym tropem też sprzeda się dobrze, ale to nie świadczy o jakości gry...

niestety

bo ja bardzo bym chciał zobaczyć iście nextgenowe  gry......

Opublikowano

Ważne, że grywalnością zjada takiego KZ: Shadow Fail na przekąskę. O BF3,4 i Codach nie wspominając.

Opublikowano

Ty serio jesteś fałszywy. (pipi) cały czas jedno i to samo jakbyś dopiero co zobaczył pierwszy materiał z gry, za każdym razem takie samo fałszywe zdziwienie. Wymyśl coś nowego bo już beta jest którą dosłownie KAŻDY się zachwyca.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

jest super EXem? że dzięki niemu XO zawojuje rynek?

Ja tam mogę mówić tylko za siebie. Gdybym zagrał u kolegi w betę i miał do wyboru zakup PS4 albo XO (nie mając przy tym peceta do gier), to dzisiaj wybrałbym XO, ponieważ gra mi się bardzo spodobała.

Reszty posta nie zrozumiałem, chyba znowu piszesz pod wpływem.

Opublikowano

http://wiadomosci.wp.pl/kat,128994,title,Anders-Breivik-grozi-strajkiem-glodowym,wid,16409135,wiadomosc.html

Anders Breivik, odbywający karę 21 lat więzienia za zabicie 77 osób, zagroził strajkiem głodowym, jeżeli nie dostanie lepszych gier na Playstation.

Breivik napisał, że żąda zamiany Playstation 2 na Playstation 3 oraz możliwości samodzielnego wyboru gier na konsolę. Chce także podniesienia tygodniowego kieszonkowego - obecnie dostaje 300 koron (ok. 150 zł), ale twierdzi, że nie wystarcza mu to na znaczki pocztowe.

A gdyby dostał PS4? Pewno wyglądałby tak.

tumblr_mhs0kuwJWp1s59t30o1_500.gif

A taka byłaby reakcja jak by dali mu X1 i kazali wybierać spośród tytułów wychodzących w tym roku.

funny-dogs-reaction-to-hearing-its-bath-

Ale miałby w zestawie Kinecta to chociaż Just Dance by odpalił

if-rap-ended-today-dancing-gif.gif

Ale za to jest TitanFall

duke-nukem-forever-14.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ważne, że grywalnością zjada takiego KZ: Shadow Fail na przekąskę. O BF3,4 i Codach nie wspominając.

Mogłeś od razu napisać, że zjada wszystko, w co można grać na konsolach sony i mielibyśmy jasność :rofl:

Ależ wy jesteście śmieszni. Trzepiecie się nad grą, która wychodzi na trzy platformy, zagrać w nią może każdy z tego forum, a której sequel zapewne pojawi się na playstation. Przecież to gorzej, niżby klapy miały przy pomocy War Thundera wojować. Wyjdźcie i wróćcie, kiedy już dostaniecie prawdziwe exy na miarę next-genów, to będzie o czym dyskutować.

Opublikowano

Ładnie wyżarta jednoplatformostwem dziura i to jeszcze skierowana do sutka xD

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Wisi mi na czym on gra, ale elokwencją przypomina typowego bota. Z drugiej strony nic dziwnego - w końcu większość botów na konsole przylazła za m$ z blacharskiego złomowiska.

Opublikowano

Iras po raz kolejny potwierdza, że IQ sonybotów odpowiada IQ deski do prasowania. Przykro się robi gdy się widzi takie rzeczy. :(

Try harduj dalej. #Szprota

Edytowane przez suteq

Opublikowano

"wisi mi na czym gra", "odmużdżający, zręcznościowy szuter, z mizerną liczbą graczy" a jednak na tyle ta gra obchodzi że ze swojego kurwidołka aż tutaj musiał zalecieć krzycząc "nie jarajcie się, bo xbox", mimo że ludziom grającym na pececie też się gra podoba. Choroba nie wybiera.

Opublikowano

http://wiadomosci.wp.pl/kat,128994,title,Anders-Breivik-grozi-strajkiem-glodowym,wid,16409135,wiadomosc.html

Anders Breivik, odbywający karę 21 lat więzienia za zabicie 77 osób, zagroził strajkiem głodowym, jeżeli nie dostanie lepszych gier na Playstation.

Breivik napisał, że żąda zamiany Playstation 2 na Playstation 3 oraz możliwości samodzielnego wyboru gier na konsolę. Chce także podniesienia tygodniowego kieszonkowego - obecnie dostaje 300 koron (ok. 150 zł), ale twierdzi, że nie wystarcza mu to na znaczki pocztowe.

Dach nad głową, 3 posiłki dziennie, 150 zł tygodniowo, do tego PlayStation 2 i gierki oraz nieskończona ilość wolnego czasu. Marzenie niejednego konsolomaniaka ehhhhh

Opublikowano

Sony kocha swoje boty,i za dobre wynagradza a za złe karze. :)

Opublikowano

Dach nad głową, 3 posiłki dziennie, 150 zł tygodniowo, do tego PlayStation 2 i gierki oraz nieskończona ilość wolnego czasu. Marzenie niejednego konsolomaniaka ehhhhh

srsly wtf, mam nadzieję, że jednak haruje codziennie w jakiejś fabryce po 14 godzin, a nie se siedzi z peestrójką i przechodzi TLOU prędzej ode mnie :/

Opublikowano

ze swojego kurwidołka aż tutaj musiał zalecieć

Boty na GO dawno wyginęły, więc w poszukiwaniu (niestety dość niskich lotów) rozrywki zachodzić muszę aż tutaj. Tak jak się czasem zoo odwiedza, żeby małpki w klatkach pooglądać.

Opublikowano
GejOnly
Użytkownicy online

8 Użytkowników (4 Ukrytych)

Ale nawet zabawnie zakamuflowałeś zwichę i martwotę tamtej strony i poszukiwanie "lepszego jutra" tutaj.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

No, tylko małpki potrafią wiele sztuczek, Ty potrafisz tylko jedną: (pipi)ć głupoty. :(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Czy po grubo ponad 1100 stronach tego tematu jakis bot zamienił sie w klapka i na odwrót? Wyłączając easyeye, bo on robi za wyjatek od reguły.

No prosze nawet opinia Breivika załapała się do teamtu xD

Opublikowano

Ostatnio Yaczes coraz częściej pluje w swoich postach na logo playstation, ale to raczej trolling w słusznej sprawie.

Opublikowano

Zabij około 90 ludzi,siedź w wygodnym więzieniu,konsola wszystko xD

Opublikowano

Czy po grubo ponad 1100 stronach tego tematu jakis bot zamienił sie w klapka i na odwrót? Wyłączając easyeye, bo on robi za wyjatek od reguły.

No prosze nawet opinia Breivika załapała się do teamtu xD

w duchu każdy tutaj jest klapkiem, niestety niektórzy próbują dusic to ogniste i prawdziwe uczucie, jakim bezwątpienia jest miłosc do PlayStation®.

Opublikowano

Ja w ich wieku tak nie robilem. To wszystko wina tego gender.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.