Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

dziekujemy ze to wszystko, co mamy dzieki xboksowi.

Edytowane przez Andżej

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nie wiem co jeszcze macie, nie wnikam...

Opublikowano

nie mamy dedykowanych gier do naziwska, na razie

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

most wanted

Opublikowano

Most Wanted

Opublikowano

to rzeczywiście bardzo dobry miesiąc. NFSa i Spec Ops pewnie za free bym przeszedł, no ale wiecie chłopaki - dopiero co swiezutki Assasin Creed 2  się sciagnal ! :teehee:

(beka z MS)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mnie nie wydyma, bo - o dziwo - mam w domu Internet :o

Najśmieszniejsze jest to, że przeszkadza to ludziom, którzy mają PS3 z PS+ i ściągają co miesiąc po 20 Gb plików z grami, no ale tak poza tym to siedzą w jaskiniach odcięci od cywilizacji i łupią kamieniem o kamień  ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No ale sa przeciez dni, kiedy nie z twojej winy internet nagle przestaje dzialac i wtedy majac XOne pozostaje ci lupac kamieniem o kamien.

Opublikowano

No ale sa przeciez dni, kiedy nie z twojej winy internet nagle przestaje dzialac i wtedy majac XOne pozostaje ci lupac kamieniem o kamien.

Wedle mojego stanu wiedzy można grać bez neta więc to co napisałeś "trochę" mija się z prawdą. Jakieś jednorazowe dociągnięcie DLC czy updateu =/= stałe połączenie z siecią. Nawet w pierwotnej wizji MS nie było potrzebne stałe połączenie z siecią a pojedyncze checki co 24h. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Teraz zaluje ze nie bylem trophy whore przez cala generacje :(

https://www.bidforgreatness.com/

A XBOTY MAJO TAKIE iWENTY ?

We are sorry but, you are not eligible to parti(pipi)te based on your location. Bidding is only available to users in the United States of America.

:(

BTW: Za pierwszy przedmiot już w tej chwili jest zalicytowane 975 złotych pucharków więc ten tego ;)

Opublikowano

O co chodzi z tą stroną?

Opublikowano

O co chodzi z tą stroną?

Że możesz coś wylicytować za pucharki. Tak zrozumiałem.

Opublikowano

Licytujesz przedmioty z reklamy za złote trofiki

Opublikowano

A ile to roboty z komóreczki ogarnąć ruterek wifi ?:D

Opublikowano

A ile to roboty z komóreczki ogarnąć ruterek wifi ? :D

ale musisz miec komórke. musisz byc w zasiegu sieci

no i zjada drogocenny transfer

Opublikowano

Ten miecz Dragonborna.... zazdroszczę temu co wygra.

Opublikowano

Dla chcącego nic trudnego, lecz tak jak napisałeś ktoś coś zawsze znajdzie.

Opublikowano

Mashter mysle juz sie zalogowal na jackowo.

Opublikowano

cheaterzy też mogą wziąć udział?

Opublikowano

A ile to roboty z komóreczki ogarnąć ruterek wifi ?:D

No to powodzenia w ściąganiu przez telefon potencjalnie kilku GB danych potrzebnych żeby pograć w Forze 5.

Opublikowano

Wedle mojego stanu wiedzy można grać bez neta więc to co napisałeś "trochę" mija się z prawdą. Jakieś jednorazowe dociągnięcie DLC czy updateu =/= stałe połączenie z siecią. Nawet w pierwotnej wizji MS nie było potrzebne stałe połączenie z siecią a pojedyncze checki co 24h. 

Ok, ale co z sytuacją, kiedy kupuje nową grę i od razu jadę z nią (oraz XO) na grzyby do lasu?

Opublikowano
No to powodzenia w ściąganiu przez telefon potencjalnie kilku GB danych potrzebnych żeby pograć w Forze 5. 

Ja mówię o sytuacji kiedy będę musiał się zalogować na chwilę, bo przez komórkę to sobie MP3 co najwyżej można ściągnąć. 

Opublikowano

Licytujesz przedmioty z reklamy za złote trofiki

To podobny patent jak na Steam? Tam się sprzedaje odznaczenia za kasę, którą płacimy później za gry

Opublikowano

Ok, ale co z sytuacją, kiedy kupuje nową grę i od razu jadę z nią (oraz XO) na grzyby do lasu?

Wtedy prosisz grzecznie właściciela rezydencji/pensjonatu/pola namiotowego o udostępnienie paru wiaderek internetu bo chcesz pośmigać furami wykonanymi w milionie polygonów na trasach z przedpotopowym oświetleniem.

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.