Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

A tak w ogóle go niejeden z was dużo oddałby za możliwość życia w Norwegii. Przestępca żyje lepiej niż wielu Polaków. A na jego miejscu wołałbym o X360 z Goldem.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Haha, mówiłem, ze fani CoD poczują się jak w domu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Titanfall is the perfect game for people who are terrible at first-person shooters

http://www.polygon.com/2014/2/14/5411402/titanfall-is-the-perfect-game-for-people-who-are-terrible-at-first

I oto wyjaśnia się tajemnica popularności Titanfaila...

Jak ktos chce grac w multi dla skilla a nie dla zabawy to niech wybierze CS'a albo Quake 3 na PC....

Opublikowano

Titanfall is the perfect game for people who are terrible at first-person shooters

http://www.polygon.com/2014/2/14/5411402/titanfall-is-the-perfect-game-for-people-who-are-terrible-at-first

I oto wyjaśnia się tajemnica popularności Titanfaila...

Jak ktos chce grac w multi dla skilla a nie dla zabawy to niech wybierze CS'a albo Quake 3 na PC....

Albo Halo, Girsy, Resistance, U3, TLoU.

Opublikowano

U3, tlou dla skilla

Beka. Zwlaszcza, że taki nub jak ja radził sobie lepiej niz niezle ze snajpa. To na pewno pokazuje jakie to sa skillowe gry. Lol

Yeti nie cpaj tyle.

Opublikowano

Haha, to zapraszam do U3 i zobaczymy jak sobie dobrze radzisz, nie masz pojęcia o czym piszesz. Ostatnio po dłuższej przerwie odpaliłem U3 i dostałem taki łomot, że szkoda gadać.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To ktoś jeszcze gra w Resistance po Sieci? Najwięcej pograłem w R2 bo aż dwie godziny w sieciowej co-oopowej wyrzynce.

YETI, zapomniałeś jeszcze o drugim Killzone, czyli najlepszym multi wśród exów na PS3 jak dla mnie.

Opublikowano

No wow. Patrzac na to ze w gre graja juz pewnie tylko wymiatacze to nic dziwnego. Przy kazdej grze po dluzszej przerwie dostaniesz wpier.dol, mniejszy w bf czy wiekszy w takim halo. To normalne.

Ta samo jalbys gral w bf z kumplem. Obaj byscie byli na rownym poziomie. Jeden robi przerwe, drugi nie i potem jeden steka ze dostaje od drugiego wpier.dol skoro ten ma lepsze bronie i wyrobione nawyki.

Widac yeti ze przygode z multi zaczales od exow sony.

Opublikowano

Widac yeti ze przygode z multi zaczales od exow sony.

:)

Moja przygoda zaczęła się od takich gier jak UT, Q:A czy Halo 2, ale ty w tych czasach jeszcze się moczyłeś. I na tym zakończmy dyskusje.

Nemesis, w pierwsze Resistance chyba już nikt nie gra, co nie zmienia faktu, że do dnia dzisiejszego jest to najbardziej skillowy fps na PS3 zaraz obok UTIII.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

UTIII było w chvj dobre tylko szkoda, że większość osób na serwerach chyba myszką grała bo tak na(pipi)iali, że nie miałem z nimi szans. Albo to ja byłem cieniasem.

A nie mieli pozamykać serwerów od R1?

Opublikowano

Gra w ktorej sa mechy ktore walcza przeciwko piechocie, samonaprowadzajace sie pociski z pistoletu i do tego 0 recoila nie moze byc skillowa, nikt nie odkryl Ameryki.

Opublikowano

Oho od rana ofensywa od zawsze, najbardziej sfrustrowanych klapków, kto mnie i moją ekipę pokona w losowym, nieskillowym Tytanie dostanie PS4.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Oho od rana ofensywa klapków, kto mnie i moją ekipę pokona w losowym, nieskillowym Tytanie dostanie PS4.

Nie gram z niepełnosprawnymi w niepełnosprawne gry.

Opublikowano

To co ty tutaj robisz jeśli od 2006 lat nie grałeś w ogóle w gry ?

Opublikowano

Nie dość, że nie gram w niepełnosprawne gry z niepełnosprawnymi, to od dziś z nimi nie dyskutuje.

Plotki jeżeli chodzi o następny miesiąc co do PS+.

PS4: Dead Nation
PS3: Tomb Raider, Brothers a tale of two sons
Vita: Smart As, Pixeljunk Monsters Ultimate HD

DN na PS4? Jakaś odświeżona wersja, bo wątpię aby wydali DN2 i od razu dali za free.

Opublikowano

Yeti typowe zachowanie betona. Brak argumentow z jego strony=koniec dyskusji i chvj.

No ale tak to jest gdy ktos ma swoj swiat + swoje kredki i brak kontaktu z rzeczywistoscia.

Daje 1/10 bo fajny avatar.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Najlepsze jest to, gra jest skillowa gdy po powrocie do niej po przerwie dostajemy po (pipi)e xD Ostatnio mi w 1.6 dobrze szło po 3 latach przerwy, ale syf dla casuali : <

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Yeti typowe zachowanie betona. Brak argumentow z jego strony=koniec dyskusji i chvj.

Daje 1/10 bo fajny avatar.

Brak argumentów w sprawie czego?

Opublikowano

Nie dosc ze wlasny swiat to jeszcze zaniki pamieci. Cisniesz swoja grupe spoleczna - niepelnosprawnych i jeszcze jestes z tego dumny.

Tego to jeszcze nigdzie nie bylo. Moze faktycznie koniec dyskusji bo zaraz sie wyda ze grasz w coda na drugim koncie.

Opublikowano

Daj spokój Sutek to jak gadać z Trynkie o normalnym popędzie. 

Jak tak dalej pójdzie to Titan będzie miał potężne oceny, chwalą go prawie wszyscy po zagraniu od fanów CS/Q3/Army po casuali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.