Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Co do Resistance, za parę miesięcy mają zamknąc serwery jedynki, więc dalej nalegam na jakąś pożegnalną partyjkę tego genialnego multi ;)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nie dość, że nie gram w niepełnosprawne gry z niepełnosprawnymi, to od dziś z nimi nie dyskutuje.

Plotki jeżeli chodzi o następny miesiąc co do PS+.

PS4: Dead Nation

PS3: Tomb Raider, Brothers a tale of two sons

Vita: Smart As, Pixeljunk Monsters Ultimate HD

DN na PS4? Jakaś odświeżona wersja, bo wątpię aby wydali DN2 i od razu dali za free.

to podala ta stronka co miala przeciek co do lutowej oferty wiec wszyscy obstawiaja ze znowu maja racje. Dziwne te DN, nigdy nikt tego nie zapowiedzial, ze konwertuja to na ps4, jedynie na gamescomie byla wzmianka ze bedzie port na vite. W kaazdym bardz razie trzymam kciuki za potwierdzenie plot odnosnie ps3 - wreszcie polozylbym lapy na tej dziewoi

Opublikowano

Yeti typowe zachowanie betona. Brak argumentow z jego strony=koniec dyskusji i chvj.

No ale tak to jest gdy ktos ma swoj swiat + swoje kredki i brak kontaktu z rzeczywistoscia.

Daje 1/10 bo fajny avatar.

No.. argumenty po c*uju:

I nareszcie spokój, ale rozumiem , że trzeba zachować siły na dyskusję o homosiu z prądnica w (pipi)e i pełnosprawnej próbie wzwodu.

Was juz do reszty po(pipi)ało? Na ostatnich stronach jest już tak żałosne pierdzielenie, że się tego juz czytać nie da... CW to CW ale (pipi) bez przesady :confused:

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Sibian beka z Ciebie z$*@#!e . Nie grał w żadne z wcześniej wymienionych multi, ale się wypowie.

Opublikowano

A gdzie ja tutaj gadałem o jakimś innym multi ( tzn. na świętą konsolę Sony ) oprócz Tytana jednoplatformowy pajacu ? Gdzie skrytykowałem multi z tej platformy ?

Opublikowano

W tym momencie zastanawiam się czy to trolling (jeśli tak to żałosny) czy naprawdę masz coś nie tak z głową...

Opublikowano

Ale gościu już tak się nie unoś, a pajaca to szukaj w swoich kręgach.

Opublikowano

To że mam teraz tylko PS3 nie znaczy że się tylko do tej platformy ograniczałem :)

Opublikowano

Niech dają już nowy epizod CW bo za dużo podstron się zrobiło i dlatego wątek powoli zamienia się w syf.

Opublikowano

Logika jednopłatowców Sony :

Napisane przez klapka -

Z(pipi), niepełnosprawni gracze : wszystko  :thumbsup:

Napisane to samo przez nie klapka - co tu głupi jesteś, szukaj takich w swoich kręgach, żałość nawet jak na CW, jak tak mógł niekulturalnie napisać xD

:teehee:

Choroba.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Najlepsze jest to, gra jest skillowa gdy po powrocie do niej po przerwie dostajemy po (pipi)e xD Ostatnio mi w 1.6 dobrze szło po 3 latach przerwy, ale syf dla casuali :

Ty pewnie na pubach grałeś.Albo z low .

Edytowane przez KarolFanbojSony

Opublikowano

A gdzie ja tutaj gadałem o jakimś innym multi ( tzn. na świętą konsolę Sony ) oprócz Tytana jednoplatformowy pajacu ? Gdzie skrytykowałem multi z tej platformy ?

Zasady pisowni i interpunkcji

21.4. Stosowanie lub pomijanie spacji między literami a znakami interpunkcyjnymi:
Między literą kończącą wyraz a znakiem interpunkcyjnym (z wyjątkiem myślnika, nawiasu otwierającego i cudzysłowu otwierającego) nie stosujemy spacji, np.
Powtarzał, spacerując. Marsz! Skąd wiesz? Miał okazję, ale...,
ale: Wyrazy: czarny — biały to antonimy. Rzygacz (in. gargulec) to ozdoba architektoniczna. Samochody „Peugeot” cieszą się dużą popularnością.
UWAGA 1: Wstawka w nawiasie oraz tekst cytowany w cudzysłowie nie są oddzielone odstępem od przylegających do nich znaków interpunkcyjnych (zob. przykłady powyżej).
UWAGA 2: W odróżnieniu od myślnika spację pomijamy w obrębie łącznika, np. Wyrazy czarny – biały to antonimy, ale: Moja babcia ma czarno-biały odbiornik telewizyjny.
UWAGA 3: Między znakami interpunkcyjnymi także pomijamy spację, np.: Kto jest autorem poradnika „Gdzie postawić przecinek?”? Pozostała nam zaledwie jedna godz., czyli 3600 sekund.

http://so.pwn.pl/zasady.php?id=4836490

Bo aż oczy bolą, kiedy się to próbuje czytać.

Opublikowano

Widac yeti ze przygode z multi zaczales od exow sony.

:)

Moja przygoda zaczęła się od takich gier jak UT, Q:A czy Halo 2, ale ty w tych czasach jeszcze się moczyłeś. I na tym zakończmy dyskusje.

Nemesis, w pierwsze Resistance chyba już nikt nie gra, co nie zmienia faktu, że do dnia dzisiejszego jest to najbardziej skillowy fps na PS3 zaraz obok UTIII.

To świadczy jacy gracze wybierają konsole SONY, dobre multi na INNYCH platformach potrafi się obronić :ninja:

Opublikowano

Czy po grubo ponad 1100 stronach tego tematu jakis bot zamienił sie w klapka i na odwrót? Wyłączając easyeye, bo on robi za wyjatek od reguły.

No prosze nawet opinia Breivika załapała się do teamtu xD

2-3 osoby z CW sprzedały szrota ps4 i kupiły jedyną słuszną konsole XO a co by się działo jakby XO był u nas normalnie dostępny w cenie ps4  :ninja:

Opublikowano

Co do Resistance, za parę miesięcy mają zamknąc serwery jedynki, więc dalej nalegam na jakąś pożegnalną partyjkę tego genialnego multi ;)

http://uk.playstation.com/ps3/support/games/detail/item97821/Support-for-online-game-features/

As of 28 March 2014 you will no longer able to use the online features of the following games:

PlayStation 3

Resistance: Fall of Man

Resistance 2

Resistance 3

Wg. tego to cała trylogia będzie miała wyłączone servery.

+ Dodał MODERATOR
A w sumie to już nic xD
Opublikowano

Co by Było gdyby Daddy zmadrzał? - e... nie ma co gdybac to sie nie stanie

Opublikowano

Sibian, weź się ogarnij i zacznij wypowiadać się konstruktywnie, bo teksty o "homosiu z prądnicą w (pipi)e" czy inne równie gimbusiarskie odzywki są tutaj żenujące. Jak nie masz konsoli, nie grasz, nie lubisz, to po cholere tu ciśniesz?

Tak będzie wyglądać info o ilości pozostałego miejsca na dysku na Xboxie One (który wrzucą w patchu w ten weekend). Screen z Twitta Majora Nelsona:

8tk9.jpg

A nawiązując do tego, co napisał Figaro:

http://www.dualshockers.com/2014/02/15/microsofts-xbox-division-may-be-purchased-by-amazon-according-to-insider/

Amazon chce kupić całą dywizję Xboxa!

Industry insider Pete Dodd has a pretty good track record with his sources, and today he dropped something quite interesting: according to him Microsoft is in talks with Amazon to transfer the property of the Xbox One division to the giant online retail corporation.

The Titanfall launch show with Geoff Keighley is definitely believable, considering he’s working on a Final Hours feature on the game.

Two things. Titanfall launch show with @geoffkeighley. Have you announced that yet? Also, xbox bought by Amazon? Bookmark this.

The latter isn’t even close to done. If it gets finished at all. But, that’s the scuttlebutt. Do with it what you may.

Microsoft is looking to dump xbox. Amazon is looking for gaming assets. Talks have started.

The purchase of the Xbox division by Amazon is something I’ll take with a sizable pinch of salt. It’s true that there have been insistent rumors lately from prominent insider and press sources on a possible spin-off of the Xbox One division, but it definitely generates profits at the moment. Wedbush Morgan analyst Michael Pachter defined the possibility “dumb and dumber.” We’ll have to wait and see who will be proven right in the end.

Dla mnie to byłby szok i niedowierzanie...

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Oho od rana ofensywa od zawsze, najbardziej sfrustrowanych klapków, kto mnie i moją ekipę pokona w losowym, nieskillowym Tytanie dostanie PS4.

A powiedz o co mają być sfrustrowane klapki? O to że w styczniu padł ostatni bastion xbotów - USA gdzie według NPD sprzedaż konsol:

PS4 271 tysięcy

Xbox One 141 tysięcy

WiiU 40 tysięcy

PS3 55 tysięcy

X360 49 tysięcy

A może o to że szykuje się powrót dominacji sony  na rynku konsol stacjonarnych podobną do czasów psxa. PS4 jest na drodze do zgarnięcia  60% rynku. Musisz się pogodzić z faktem że to już koniec wojny konsol, PS4 wygrało. Trzeba być niepełnosprawnym żeby kupić za 400 złotych więcej konsole słabszą o 50%.   

Opublikowano

A może o to że szykuje się powrót dominacji sony  na rynku konsol stacjonarnych podobną do czasów psxa. PS4 jest na drodze do zgarnięcia  60% rynku. Musisz się pogodzić z faktem że to już koniec wojny konsol, PS4 wygrało. Trzeba być niepełnosprawnym żeby kupić za 400 złotych więcej konsole słabszą o 50%.   

Nie, trzeba po prostu lubic serie gier wychodzące na Xboxa.

Opublikowano

Oho od rana ofensywa od zawsze, najbardziej sfrustrowanych klapków, kto mnie i moją ekipę pokona w losowym, nieskillowym Tytanie dostanie PS4.

ból dupy... kupić za 400 złotych więcej konsole słabszą o 50%.   

Trzeba być sonybotem żyjącym w alternatywnej rzeczywistości bu głosić takie bzdury z 10-20% urosło do 50% xD

a co do wyników NPD to dobrze że dostali po (pipi)e, tragiczny PR no i wywalić kinecta z zestawu, bardziej martwi że sonybociarnia cieszy się i często podkreśla że ps4 bez gier lepiej się sprzedaje :/

Opublikowano

Od ujawnienia specyfikacji i ceny obu konsol boty nie powinny wychodzić z jaskiń, wręcz przeciwnie - chować się w norze coraz głębiej z każdą kolejną branżową informacją. Wcale mnie nie zaskakuje, że dużo i często piszą o frustracji. Szkoda tylko, że mylą im się sfustrowani.

Nie, trzeba po prostu lubic serie gier wychodzące na Xboxa.

Ale jakie serie? Halo bez Bungie, Gearsy bez Epic, PRG bez Bizarre Creations, Fable bez Molyneux'a? Przecież to są w tym momencie tylko znaki handlowe, bez konkretnej "growej" wartości. Tytuł to tylko tytuł, a z pewnych developerów m$ nie pozostał prawie nikt.

Opublikowano

Realna różnica między Xboxem One, a PS4 wynosi ~33% (biorąc pod uwagę całościową wydajność). Patrząc jedynie na GPU, ta różnica wzrasta aż do ~56%. PS4 ma wydajność rzędu 1,84 TFLOPs, a Xbox One ma 1,18 TFLOPs (miałby 1,31, ale 10% zarezerwowane jest dla Kinecta).

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.