Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Dlaczego porównuje się starszej daty FPS z dość swieżym TPP ? Nigdy tego nie zrozumiałem.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nie wiem gdzie to napisać.

Za co poleciał ten Sibian i kto go ustrzelił?

Nie powiem, świetna decyzja. Każdy temat w którym pisał sprowadzał do obrzygu. Proszę jeszcze obserować tych kilku "nowych" co przyszli w okolicach premiery PS4. Strasznie zaniżają tematy o gierkach.

Opublikowano

Za komputer.

Kolejny w kolejce suteq, a potem ja.

Opublikowano

Moim zdaniem za nadużywanie ad personam i ogólny off top.

Opublikowano

Spoko, mnie się tak łatwo nie pozbędziecie. :sorcerer:

A Ty ragus za co?

Opublikowano

Za komputer.

Kolejny w kolejce suteq, a potem ja.

Nieee może być ty jestyś jednym z pięciu uber userów z WiiU, a Suteq ma przynajmniej przyjemnego nicka.

Opublikowano

CO?! Ledwie jeden dzień tu piszę, a już jednego mniej. Dwa tygodnie i CW będzie martwie :sick:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Żadne CS 1.6 tylko 1.5! I awupa którą szybciej mogłeś przeładować kiedy po strzale od razu zmieniałeś na broń dodatkową.

i granie na osiedlowych serverach LAN i darcie mordy przez okno do kolegi który mieszkał parę pięter wyżej

i płytka z fragmovie z cs'a która krążyła po całym osiedlu.

gud tajms

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

W 1.5 też się grało w kafejkach. Chyba nawet więcej niż w 1.6.

Opublikowano

12 września 2003 i premiera CS 1.6 razem ze steamem. I wielki hejt bo na aztecu fps przez deszcz spadał do 20. Steamfagi jak kruk nawet nie miały pewnie wtedy neta :F

Opublikowano

Ja nigdy nie grałem w kafejkach w CS itp Woleliśmy grać przy browcach na konsolkach w Tekeny. Konsole all life!

Opublikowano

pff tekken i ISS to był tylko dla rozrywki. CS to był siriuz biznes w tamtych czasach.

Pewno masz racje. Z drugiej strony dzięki temu nigdy naszczęście nie zajarałem się multi. Przy obecnym braku czasu jakbym w jakieś multi wsiąkł to pewno 70 % gier, które ograłem bym nie zrobił.

Pod kafejkami jedynie wieczorem siedzielśmy i wyrywaliśmy dupy, które przychodziły na irca...

Opublikowano

A u mnie w mieście w kafejkach w tamtym czasie to rządził jakiś MOH (chyba Allied Assault). Jak tylko pod moim 19-calowym telewizorkiem pojawiło się pewne szare pudełko to nigdy więcej nie zajrzałem do kafejki.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

My z kumplami gralismy w FIFE od 2000 (najmilej wspominamy 2002 WC) i Colina na PC, a na SNESie w Super Mario World, Mortal Kombat 2, Street Fighter 2, Super Soccer, F-Zero i Rock'n'Roll Racing.

Opublikowano

Fifa 2002 WC gdzie były atomowe strzały i można było faulować bramkarza gdzie od razu szło czerwo. :D

Pamiętam taki twór jak Era Futbolu 2002 z takimi unikatami jak Robaldo. XD

Opublikowano

Nie wiem gdzie to napisać.

Za "całokształt twórczości", wliczając w to PM-ki (jeśli nie głównie za nie).

"Wyzywanie, obrażanie, spojlery", cytując Kyo.

Opublikowano

Nigdy nie grałem w CS ;__;

Opublikowano

12 września 2003 i premiera CS 1.6 razem ze steamem. I wielki hejt bo na aztecu fps przez deszcz spadał do 20. Steamfagi jak kruk nawet nie miały pewnie wtedy neta :F

A do czego 10-latkowi wtedy Internet był potrzebny  :verymad:? Jeszcze tego mi brakuje, bym tracił czas na szczelanki online. Wtedy to w Gothica grałem. I w Morrowinda. I w Skoki Narciarskie 2002 (serdecznie zapraszam, Adam Małysz).

Opublikowano

Jak do czego? Ja pierwszy świadomy fapping miałem cały rok wcześniej. Do tej Pani:

Milla%2BJovovich-%2BFifth%2BElement.jpg

I to niby dzisiejsza młodzież szybciej dojrzewa...

Opublikowano

A do czego 10-latkowi wtedy Internet był potrzebny  :verymad:? Jeszcze tego mi brakuje, bym tracił czas na szczelanki online. Wtedy to w Gothica grałem. I w Morrowinda. I w Skoki Narciarskie 2002 (serdecznie zapraszam, Adam Małysz).

lool, do dzisiaj trzymam oryginał <rispekt>

Opublikowano

Wiem. Przemycałem je z piwnicy starego w wieku 7 lat i szokował mnie opis kolegów twierdzących że widzieli jak facet wsadzał babce penisa w waginę.... w waginę!!!!!!!1111  :ninja:

Opublikowano

Ja na tych badboyach potrafiłem przemycać jpgi.

96589971_1_644x461_dyskietki-verbatim-mf

No i bonus2 z CD-Action, tam też był czasami dobry fap material. #gimbynieznajo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.