Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

A ile to roboty z komóreczki ogarnąć ruterek wifi ?:D

No to powodzenia w ściąganiu przez telefon potencjalnie kilku GB danych potrzebnych żeby pograć w Forze 5.

Nie popadajmy w paranoje, nie bedzie to zapewne wiecej niz 3-5gb, a co do internetu mobilnego to w moim przypadku dziala szybciej niz kabel ktory mam w domu...
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Limity? 

Opublikowano

Już nie róbcie takich problemów z tym dostępem do neta. Internet jest wszędzie, jak nie tak, to jak już pisano, można przez telefon udostępnić neta.

Zresztą, o czym gadamy, sprawdzania co 24h nie ma, a Forza to może pojedynczy przypadek. Gorzej jak znajdziemy jakieś drugie dno w takich startowych patchach, póki co, nie ma co płakać. Niejedna gra jest popsuta i twórcy ratują ją patchem na dzień dobry.  Już to widze, jak nagle każdy kupuje FORZA 5 i jedzie do babci na Święta z konsolą.

Co do licytacji za pucharki, świetna sprawa, szkoda że nie dla Europy. No ale i tak nie podbiłbym niczego z 50 złotymi pucharkami :]

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Co do Forzy to pomyslalem o czyms innym,podzielilem sie ta mysla w temacie Forzy ale wkleje ja tez tutaj.

"A ja wam powiem ze nie ma to kompletnie zadnego sensu, powiem wiecej obawiam sie ze bedzie to moze cos na wzor po czesci blokowania uzywek?

Moze ktos kto kupi gre uzywana bedzie musial kupic ta reszte gry?

Wilk syty i owca cała - M$ nie blokuje uzywek, blokuje tylko czesc ich zawartosci dajac niekompletny tytul"

Limity?

U mnie brak,nie wiem jak w Polsce.
Opublikowano

Patch z forzy 5 to może być rimming przed brutalnym analem ze strony microsoftu.

Jakby to powiedzial Don

Zawsze to lepiej niż do buzi.

Nope pozwolę sobie zacytować (mam nadzieje że się o to nie obrazisz Don)

Patche, premierowe DLC'ki, cyfrowa dystrybucja to standard od kilku lat, żeby mieć dzisiaj pełnoprawne gry to trzeba mieć neta i tyle. Wielkie halo o nic.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Albo koniec prywaty albo zamykamy ten burdel + w bonusie lecą warny. Hmm?

Opublikowano

Są za słabi intelektualnie żeby mi dorównać w argumentacji to uciekają się do prywatnych podjazdów. Nic nowego :)

Opublikowano

Tak na rozluźnienie atmosfery:

jeśli utrzymają taki poziom to zapowiada się ciekawa polonizacja :teehee:

Opublikowano

nope - ja już prze Revelations  miałem odruchy wymiotne. Ta seria staje się gorsza niż COD.

Tam chociaż jest pies ! :teehee:

Opublikowano

To samo pewnie czeka Watch Dogs

Żeby tylko po sukcesie 3 już kombinują jak wycyckać IP jakim jest FC. Mam jednak nadzieje że ani WD ani FC nie podzielą losu AC :pinch:

Opublikowano

Są za słabi intelektualnie żeby mi dorównać w argumentacji to uciekają się do prywatnych podjazdów. Nic nowego :)

To już pojechałeś jak Mendrek totalnie. A trailery AC zawsze na propsie, gorzej z grą. Ta seria po drugiej części powinna się zakończyć.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ta seria po drugiej części powinna się zakończyć.

Po tym co z nią zrobili po tej odsłonie trudno się nie zgodzić , pomyśleć że wystarczyło odpuścić sobie wypuszczanie Brotherhood'a i Revelations zamiast tego skoncentrować się na zrobieniu przez ten czas porządnej wnoszącej coś świeżego do serii trójki a już byłby inny odbiór tej marki.

Opublikowano

Warto grać w Revelations i Brotherhooda, czy mogę się od razu zabierać za trójkę?

Opublikowano

Warto grać w Revelations i Brotherhooda, czy mogę się od razu zabierać za trójkę?

Obie są kontynuacją historii ezio jak i desmonda więc wypadało by je najpierw ograć.......

Opublikowano

Dokładnie, lepiej zagrać w ACB (który IMO ma najlepszy system walki) a później ACR, trójkę można olać. 

Opublikowano

Trojke olac, kupsko totalne. Odcinanie kupowow w postaci ACB i ACR jest o niebo lepsze.

Opublikowano

Dokladnie dalej nie wierze jak mogli tak z(pipi)ac wszystko w tej grze. Wiem niektorzy mieli dosc serii po 2 ale ja sie swietnie bawilem po revelations nawet. A trojka to niewiadomo co, choc nie docieralo do mnie to na poczatku. Sterowanie z(pipi)ane, eksploracja miast z(pipi)ana, system przedmiotow, handel z(pipi)any :( nie sadze zeby wrocili do wszystkiego co bylo w najlepszej dwojce :( do teraz nie skonczylem 3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.