Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Tego mi brakowało w najnowszym Killzonie między innymi. Ten ciężar broni i poczucie, że sterujemy ciężkim żołnierzem to było świetne rozwiązanie.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Wszystkie ckliwe momenty w girsach były bardzo słabe, żeby nie powiedzieć komiczne.

Jak pisałem wcześniej, zgadzam się z tym, pomysły jakieś tam były, ale emocji brakowało, bardziej cieszyłem się z tych scen, współczucia nie było.

Opublikowano

Sorry, ale tekst Marcusa podczas tej sceny w GoW:

Dom... It's okay.

To trochę jakby Trybson z Warsaw Shore bawił się w psychologa. Mnie to rozbawia do dziś. Przebić może to tylko tekst Master Chiefa:

Cortana, please wait... " - do laski która przez cztery części była z nim, marzyła by go dotknąć, spotkać i może i dażyła go uczuciem i teraz miała okazję ostatni raz, lecz ten nawet nie zdjął swego kasku motocyklisty, czy powiedział jakiegoś miłego słowa. Ale przecież to gra dla dzieci, nikt nie chciał skandalu ;)

Dojrzałe momenty to były w TLOU. Ba, nawet Heavy Rain miało fajne jedno zakończenie:

Opublikowano

Mendrek, ale jest pewien poziom - jak Xboty mówią że Quantic Dream to ch*jowe studio do zamknięcia, to poziom gier tej firmy, ich rozbudowanie fabularne czy liczba wątków są najwyraźniej zbyt trudne do ogarnięcia. Takie:

Dom... It's okay

Musi wystarczyć.

Opublikowano

Mendrek, ale zdajesz sobie sprawę z tego, że Cortana nie jest kobietą, a sztuczną inteligencją?

Opublikowano

@ragus: 

W kontekście (co prawda nieco absurdalnej) sytuacji opisanej powyżej, nie ma to znaczenia. Była okazja do ostatnich słów, do fizycznego kontaktu, tak dawno upragnionego. Ale jak widać MC-owi przez ten kombinezon faja zwiędła permanentnie, więc w sumie jego lamerskie teksty nikogo nie powinny zaskakiwać ;)

Opublikowano

no jakbyś się nie starał, to i tak hologramu nie dotkniesz

zresztą ku.rwa o czym my dyskutujemy, przejdźmy dalej

Opublikowano

@ragus:

W tym sęk, że wtedy ona go fizycznie dotknęła, pokazując że jest to możliwe. Zresztą sama powiedziała, że czekała tak długo by móc to zrobić.

Opublikowano

Serio? W której części?

Opublikowano

Kogo obchodzi czy cortanie, ktora jest tylko hologramem zrobi sie mokro na widok twarzy master chefa, skoro gra gameplayowo dostarcza. Tak samo marcus i dom mogliby zaczac plakac w jakiejs cutscence - tylko po co, skoro zamiast tego mozna CIAC PILA LOCUSTA I MIELIC GO NA 1000 KAWALKOW Z GNASHERA i samo

it's okay dom

wystarczy.

Opublikowano

@ragus: 

W zakończeniu 4 części ;)

Opublikowano

W takim razie dobrze, że nie grałem w 4.

Opublikowano

Ja bym powiedział inaczej, kogo obchodzi zdanie Mendrka o grach, w które nie grał?

Opublikowano

Mendrek, zakończenie w Halo 4 jest słabe, ale to co piszesz to jest kompletnie wyrwane z kontekstu. W zasadzie to obejrzałeś zakończenie na youtube i upraszczasz całą relację Chiefa z AI na przestrzeni całej serii do jednej sceny.

Botom to musi ładnie żal dupę ściskać, że żaden dev na jedynym przez kolejne osiem lat nie osiągnie tego, co Guerilla Games pokazało w tytule startowym.

icolIqs6rpu0d.jpg
i6ZS9NckFEIA4.jpg

Możecie sobie porównać do faila tytana, a później biegusiem beczeć w poduszkę 8)

Rzeczywiście, cholera jakie to piękne, aż zastanawia czemu te setki/tysiące sztuk już leży na gametrade/allegro z ceną 60-70zł, ludzie nie doceniają takich wspaniałych gier?

Co do Quantic Dream - studio jest tak dobre jak ich ostatnia gra. Wystarczyło żebym poczytał zgrentgen i opinie chociażby Kosa, albo nawet lekki trolling milana. Sorry ale tak gier nie powinno się robić i niech Cage wypjerdala.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

cage skończył się na indigo prophecy. wiem bo dwie następne ograłem na jutube (tzn. beyonda nie wytrzymałem takie chu.jowe).

Opublikowano

Ładny ten killzone. Ale czy w Killzone'ie można chodzić mechem?

No właśnie. Titanfall > Killzone. Jeszcze żeby w TF można było zbijać piątki z innymi mechami w drużynie, to może i TF>H3, no ale niestety.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

beka z nowej konsoli ms xDDDDDDDDD aż się płakać chcę jak ludziki bronią tego sprzętu każdym możliwym sposobem haha nie łatwiej wam kupić ps4 i wychodzić w piątki na imprezy ?

Opublikowano

Ładny ten killzone. Ale czy w Killzone'ie można chodzić mechem?

No właśnie. Titanfall > Killzone. Jeszcze żeby w TF można było zbijać piątki z innymi mechami w drużynie, to może i TF>H3, no ale niestety.

Oglądałem niedawno strim Wonzia(jeden z nielicznych normalnych,gardzi wszystkimi nie liże d,upy jak Rocki czy inne Roje) właśnie TitanFalla. Tak się podjarałem że juz chciałem preordera niestety potem się okazało że nie mam gdzie zagrać.

Co z tego że grafika nie urywa jak podobno gameplay urywa? Nie wiedziałem że grafika jest takim wyznacznikiem miodności

Opublikowano

Na komputrze ci nie pójdzie?

Opublikowano

Co z tego że grafika nie urywa jak podobno gameplay urywa? Nie wiedziałem że grafika jest takim wyznacznikiem miodności

Nie powinna być, ale niektórzy faktycznie mają z tym ogromny problem :/

Ja się jaram, że będzie otwarta beta na PC, bo nie dostałem klucza, a cholernie chce zagrać przed premierą (chociaż pewno kupię, bo jestem fanem takich multi, a ten wydaje się ubermiodny).

Opublikowano

Może i nie, ale tak słaba rozdzielczość przy grze wyglądającej jak z poprzedniej generacji, to lekki żart ze strony respawn

Opublikowano

Jak miałem komputer z logiem jabłka, to i tak na drugiej partycji miałem W7 postawione, a szprota też chyba ma, bo się mnie kiedyś o to pytał.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Biedne te xboty z ich logiką... Przecież gdyby każdy developer po wypluciu gry 7/10 miał zwijać manatki, to na xboxa już w ogóle nie miałby kto robić exów :(

Edytowane przez Iras

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.