Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

A racja do dziś jest konflikt SA vs VC. Tak naprawde rozchodzi sie o subiektywnnie lepszy klimat, bo rozbudowaniem SA zjadło VC i GTA3.

O 10- ociera się też np. RE4 na GC i ps2. Shadow Of The Collosus. 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

I kilka innych gier. Ale skoro na początku jest napisane "przykłady", to lista wcale nie musi zawierać wszystkich tytułów na 10. I nawet jest całkiem poprawna, jak na moje oko.

4- gra do dupy, ale z przebłyskami i zmarnowanym potencjałem

hehe, wiadomo jaką grę ja bym tutaj przypasował

Opublikowano
hehe, wiadomo jaką grę ja bym tutaj przypasował 

BioShock Infinite dałeś 6   :pinch: poza tym t.j. mówiłem wielokrotnie na niektóre tytuły patrzymy inaczej tylko dlatego że mają tylko inny podtytuł w tytule/ cyfrę. To nie tylko B:I, ale i np. SH4.

Inna sprawa że jeśli np. nie cierpisz absurdów związanych z teorią kantów (sam przyznałeś że Terminator 1&2 i 12 Małp są dla ciebie be), to jako profesjonalnie traktowany recenzent musisz to zwyczajnie przełknąć, bo to jak zabierać się za survival horror preferując strzelaniny/ gry akcji. 

E: teoria kantów :D A zostawię to tak.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

To i ja sobie ponarzekam. Dzisiaj w lokalnym sklepie z grami wielce się ucieszyłem bo zakupiłem Resistance 2 i 3 za 30 nowych polskich złotych. Mają miłe wspomnienia związane z Resistance ruszyłem czym prędzej do domu aby odpalić zakupione gierki. Na pierwszy ogień poszedł R2, jaj nie urwało. Rozegrane 2 h, pomyślałem że może dam szansę 3ciej odsłonie trylogii. I tu się rozpoczął (pipi)ony Armagedon.

Na pierwszy rzut poszedł patch 650 mb. Zainstalował się w miarę szybko (z jakieś 20 minut) po czym przyszła pora na kolejny patch. Poszło jeszcze szybciej, więc uradowany myślałem że od razu rzucę się w wir wyżynania Chimer. Ale nieeeeee, instalowanie danych gry. Obejrzałem intro, pozostało ponad 80 %. Spokojnie odczekałem, nie jestem z tych co się szybko w(pipi)iają. Jednak to co przyszło potem przeszło moje najśmielsze oczekiwania.

Dostaję info. "Trwa instalowanie ustawień trofeów". Żadnego procentowego zaznaczenia ile to będzie trwało, żadnego paska postępu. No (pipi)a nic. Po ok. 15 minutach stwierdziłem że coś tu śmierdzi. Chwytam pada, a tu się okazuje że konsola złapała zwięche. Szybki rzut oka na google, nie jestem jednym z tym problemem. Rada: Odinstaluj pliki gry, pomiń ściganie patcha i najpierw daj się grze zainstalować. Tak też zrobiłem.

TYLKO ŻE USUWANIE TYCH (pipi)ONYCH DANYCH GRY ZAJMUJE OD (pipi)A 40 MINUT DO GODZINY. (pipi)A, MINĘŁO 50 MINUT A TU (pipi)A NI (pipi)A NIC SIĘ NIE USUNĘŁO.

(pipi) CI W DUPĘ INSOMNIAC GAMES. 2 (pipi)ane lata od premiery, a tutaj (pipi)a taki bug nadal nie usunięty.

Opublikowano

O to jest świetny przykład na totalnie subiektywne 10- ^^

Nawet grafika na "7" nadrabiała tam designem podwyższającym ocenę fanom Blade Runner.

Deus_Ex_Human_Revolution_cover.jpg

<drży na wspomnienie serwerowni w Montrealu>

#team:I_never_asked_for_this

Opublikowano

jedna z lepszych gier z najlepszym soundtrackiem poprzedniej generacji 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Festiwal QTE -  :square18x18:  :circle18x18:  :Triangle18x18:  :Cross18x18: <<<< Festiwal QTE A,B,X,Y

Jeszcze tego nie ogarniacie?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

O to jest świetny przykład na totalnie subiektywne 10- ^^

Nawet grafika na "7" nadrabiała tam designem podwyższającym ocenę fanom Blade Runner.

Deus_Ex_Human_Revolution_cover.jpg

<drży na wspomnienie serwerowni w Montrealu>

#team:I_never_asked_for_this

Kiedy pierwszy raz zagrałem w Deusa coś mnie odrzuciło,nie mogłem jakoś sie przemóc. Na wakacjach jakoś nie pametam ktorych postanowiłem dać jeszcze jedną szansę tej grze. I wiedziałem że to był dobry wybór. 10/10

Opublikowano

Przykład "tego czegoś" pomimo oprawy i sterowania, dlatego do dziś MGS1 jest u mnie #1. 

Opublikowano

Zamiast trzymać się świetnej serii wykreowanej przez High Moon, to zrobią jakiś Masmix z degrengoladą Baya :/

Opublikowano

Sama muzyka w Vice City to 10/10

Mój soundtrack na półce potwierdza Twoje słowa.

Opublikowano

To jest wlasnie potwierdzenie tego że na ps4 brakuje gier i bidoki muszą grać w słabego technicznie battelfielda [*]

Wpisujemy miasta;

Kraków

Edytowane przez kubson

Opublikowano

To jest dla ciebie gra slaba technicznie? Pokaz mi gre w ktorej jest tak zawansowana fizyka.

Postac biegnie,chce przeskoczyc...nagle zachacza nogami o plot.Nogi sa tak silnie umiesnione,ze rozpierdzielaja ogrodzenie.Fantastyczny silnik Frostbite 2 oblicza odlamki  w czasie rzeczywistymi oraz prawdopodobienstwo mojego upadku.

Sztacheta wbija mi sie w glowe,lub jakis kamien...moja postac umiera.

W tajtenfalu o takim czyms mozesz zapomniec Panie

Opublikowano

W tajtenfalu

w tajtenfolu

Opublikowano

W jakim fpsie jest lepsza?

Edytowane przez easye

Opublikowano

tym postem można zacząć następne console wars :D

Opublikowano

te screeny to jest porównanie wersji na current geny z next genową, a nie wersji z ps4 z xone. Wersja na next geny bedzie identyczna w detale i efekty nie liczac 1080p i ponoc stabilniejszego framerate na ps4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.