Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

pyerdole nie bede w to grac bo paski bedom

Opublikowano

BgquubMCIAEbM77.png

Potwierdzono, że będzie "gameplay footage" ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Lionhead Studios pracuje nad jakąś dużą grą na Xboxa One, która jedzie na Unreal Engine 4 ;)

Opublikowano

http://www.dualshockers.com/2014/02/16/lionhead-working-on-unannounced-xbox-one-game-in-unreal-engine-4-will-have-real-time-lighting/

http://www.microsoft-careers.com/job/Guildford-Senior-Graphics-Programmer-Microsoft-Studios-Lionhead-Job/37942500/

We already knew that Lionhead Studios is working on at least one unannounced game, and today we learn more about the title thanks to a new career opportunity ad seeking a Senior Graphics Programmer published by Microsoft.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

1080p/60fps w MGSie ? No to daje sie wydymac i kupuje demko zwane Ground Zeroes jak tylko sie pojawi :)

Jak byłoby w 1080p/30 to byś nie kupił? Serio, nie rozumiem tego parcia na 60fps w takich grach jak MGS, co innego fps, bijatyki czy wyścigi.

Opublikowano

Kupilbym tak czy inaczej ;P

Ja mam parcie na 60 klatek zawsze. Uwielbiam po prostu plynna animacje.

Opublikowano

Mi taka grafa wystarcza, chce plynnej gry i 1080p

Opublikowano

i.imgur.com/oETQdyI.png

za onlinecenter

Opublikowano

oj jak na XONE można cebulić... cyfrowe DR3 + Ryse za 139zł :D

Opublikowano

ja bym wokal żeby cisnęli grafikę niż 60 fps, w mgs roznica od past genów jest mala przez to.

No nie dziwie sie, ze wolalbys lepsza oprawe zamiast 60 klatek skoro bedziesz ogrywac to na Xbonie ;P

mgsflash.gif

Opublikowano

ładny wygaszacz ekranu.

Serio, za(pipi)ista jest ta gra :) Bardzo mi brakuje właśnie takiej logicznej produkcji, mocno mnie zainteresowała po tym video. Dzięki tatku ;)

jak wszystko co sony dla ciebie synu  :)

Opublikowano

jak wszystko co sony dla ciebie synu   :)

Nie, to bzdura. Wiele gier z Xboxa 360 czy Xboxa One cholernie mi się podoba (szczególnie Forza - każda i Gearsy <3) Ale akurat The Witness trafia w mój gust. Jakoś tak wkręciłem się w to video, że oglądałem całe 10 minut i chce więcej... Pewno kupię, ale nie za cenę powyżej 200 zł (nawet nie za 150) i mam nadzieję, że tyle aż to kosztować nie będzie ;)

Opublikowano

jak wszystko co sony dla ciebie synu   :)

Nie, to bzdura. Wiele gier z Xboxa 360 czy Xboxa One cholernie mi się podoba (szczególnie Forza - każda i Gearsy <3) Ale akurat The Witness trafia w mój gust. Jakoś tak wkręciłem się w to video, że oglądałem całe 10 minut i chce więcej... Pewno kupię, ale nie za cenę powyżej 200 zł (nawet nie za 150) i mam nadzieję, że tyle aż to kosztować nie będzie ;)

przecież to indyk(?) cena z max 60-70zł.

Opublikowano

W sumie to fajnie, ze M$ w rowny sposob traktuje swoich klientow i daje takiego samego MGSa na X360 i Xbone :)

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Juz wiecie Co Don miał na mysli mowiac osobom, które nie maja internetu. Kupcie X360 i tak bedziecie miec to samo 720p i 30 fps co na Xone :D

Edytowane przez Niewidoczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.