Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby tylko Lajonel widział co piszecie o jego ukochanej serii. Pewnie już odlicza dni do premiery nowej części tego crapa.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

watch dogs będzie serią. To tylko kwestia czasu aż zaczną wydawać grę co roku jak crapa z asasynem.

Dlatego zagram tylko w jedynkę, chyba, że gra okaże się tak samo dobra jak FC3 wtedy pomyślę czy warto będzie czekać na dwójkę.

Jeżeli gra okaże się przehajpowana no to cóż, nic nowego, w końcu to Ubi.

Jestem ciekaw co wydumają z FC4. 

Jak spieprzą zarówno WD jak i FC4 to dla mnie Ubi nie ma już nic ciekawego do zaoferowania w kwestii gier. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Już oficjalnie zapowiedzieli, że WD to będzie duża seria. Ostatni ich naprawdę dobra gra to Rayman, może jeszcze FC3, reszta to mega nudne, schematyczne crapy.

Opublikowano

AC to tylko jedynka. Klimat assassynow jak nigdzie. Bohater mial nawet palec uje.bany zeby ostrze dzialalo. Do tego te bliskowschodnie lokacje i era. No i swedzenie jajek kiedy sie spadalo z najwyzszego szczytu w miescie.

Opublikowano
Jak spieprzą zarówno WD jak i FC4 to dla mnie Ubi nie ma już nic ciekawego do zaoferowania w kwestii gier. 

BG&E 2 które się robi od dłuższego czasu to co ? jej losy są dla mnie ważniejsze od tego co spotka WD i FC (choć mam nadzieje że nie zostaną zajechane jak wiadomy tytuł).

Opublikowano

Nie interesuje mnie BG&E2 bo nie grałem w 1 i nie zamierzam. Nie mój typ gier. 

Opublikowano

AC to tylko jedynka. Klimat assassynow jak nigdzie. Bohater mial nawet palec uje.bany zeby ostrze dzialalo. Do tego te bliskowschodnie lokacje i era. No i swedzenie jajek kiedy sie spadalo z najwyzszego szczytu w miescie.

I nuda od samego początku. Godzinę z tą grą wytrzymałem. Zero wyrazistych postaci i to głównie przez beznadziejne cutscenki o ile można mówić w tym przypadku w ogóle o cutscenkach. No i zapi.erdalanie do samego celu niewiadomo ile. Potencjał w jedynce był ogromny, jednak został w "piękny" sposób zaprzepaszczony.

Opublikowano

Racja Mysza. Ale mnie w tej giercje najbardziej jaralo wspinanie sie na budynki i mozliwosc dotarcia tam gdzie wzrok siegal. Nie bylo tego wczesniej nigdzie i dla mnie byla to mala rewolucja.

Opublikowano

Jedynka to był modelowy przykład popierający stwierdzenie, że grafika to nie wszystko. W swoim czasie gra robiła wrażenie wykonaniem, klimat był wspaniały, ale misje nudne, a eksploracja świata bezcelowa poza przesadzonym zbieractwem i irytująca przez ciągłe ataki strażników. Szkoda, bo wspaniały świat i interesująca fabuła dały podwaliny na grę kultową. 

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

Ja się tak strasznie napaliłem na AC3, a wy mi piszecie, że to najgorsza gra w serii. Wydawało mi się, że gorzej niż jedynka być nie może.

Opublikowano

Co to znaczy nie twój typ gier? Skąd o tym możesz wiedzieć nawet nie grając w BG&E?

Opublikowano

Suteq zawsze ma duzo do powiedzenia na temat gier w ktore nie gral/nie zna/ nie kojarzy :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Co to znaczy nie twój typ gier? Skąd o tym możesz wiedzieć nawet nie grając w BG&E?

No tak, bo BG&E jest jedyne w swoim rodzaju i nie ma innych podobnych gier. 

Podpowiem, gra należy do gatunku przygodowych/zręcznościowych a ja nie przepadam za takimi grami. 

Wole sobie poszczelać.

Przez te liście bulbasaur masz chyba ból dupy.

@easye

Przykro mi, nie mam jednej platformy jak Ty Xbocie, więc nie mierz wszystkich swoją miarą. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja się tak strasznie napaliłem na AC3, a wy mi piszecie, że to najgorsza gra w serii. Wydawało mi się, że gorzej niż jedynka być nie może.

Zależy, mnie akurat się trójka spodobała bardziej niż inne części. Nareszcie inne realia, bo Włochy już mi się porządnie znudziły, ciekawy (dla mnie) okres historyczny, więcej malowniczych obszarów wiejskich, całkiem udany motyw z polowaniem i dość rozległe tereny leśne zalatujące RDR. Ładna grafika, niezłe, całkiem zróżnicowane misje (nawet jeśli bitwy to dno) i fajny motyw z rozbudowywaniem własnej wioski.

Opublikowano

Ja właśnie ogrywam i nie wiem skąd się biorą takie opinie, serio. Mnie ta gra wchłonęła. 

Opublikowano
@easye 

Przykro mi, nie mam jednej platformy jak Ty Xbocie, więc nie mierz wszystkich swoją miarą. :)

To widocznie pomyliem Ci z kims innym, kto pisal,z e na Xbox 1 nie było gier, bo zadnej nie kojarzyl.

Szori. (tez jestem fanem gier, wiec mam wiele konsol w domu ^^)

EDIT 2: już się czytac nie da o ciaglym bolu dupy i ruchaniu w tym temacie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

No tak, bo BG&E jest jedyne w swoim rodzaju i nie ma innych podobnych gier. 

Podpowiem, gra należy do gatunku przygodowych/zręcznościowych a ja nie przepadam za takimi grami. 

Wole sobie poszczelać.

Przez te liście bulbasaur masz chyba ból dupy.

@easye

Nie chodzi o ból dupy, po prostu ja sprawdzam każdy gatunek i każdy rodzaj gry - ważne żeby była dobra i dla mnie tak myślenie "nie mój typ" mimo nie grania w daną grę zalatuje twardym betonem.

Opublikowano

Ale grałem w podobne gry do BG&E. Nie spodobały mi się, czy uważasz, że jakbym zagrał w BG&E to by mi się nagle spodobał dany gatunek? 

Najważniejsze, że nie oceniam gry i nie wypowiadam się o niej jak w nią nie grałem.

Natomiast nie będę się zmuszał do zagrania w jakiś tytuł BO TAK. Nie mam po prostu na to ochoty. 

Opublikowano

A ja nie tykam RPGów fantasy, mimo że zapewne Wiedźmin 2 i Skyrim to dobre gry. Po prostu nie lubię tych klimatów. Jedynie dla jakiegoś RPGa w świecie warcrafta zrobiłbym wyjątek.

Opublikowano

przy SKYRIM nie trzeba być nawet wielkim fanem RPG.

Opublikowano

BG&E gra "miszcz" dla mnie napewno top 5 tamteje generacji. Klimat , grafa, historia, gmeplay, długość gry, no wszystko zagrało, a muza z baru,( tam gdzie gramy z tym rekinem )w mieście do dziß mi bangla w uchach;) PROPAGANDA

Opublikowano

No sklep Nosorozcow to małe mistrzostwo świata w sumie nie skonczylem jeszcze edycji HD z powodu innych gier ale po premierze ps4 które kupie dopiero z MGS5 bede miał sporo czasu na nadgonienie zaległości

Opublikowano

"Kiedy nie połączysz się z internetem, nie zablokujemy Twojej kopii gry. Jednak wszelkie trasy stworzone są w taki sposób, by czerpały jak największe korzyści z dodatkowej zawartości Forzy 5. W przeciwieństwie do poprzednich części i dodatkowych tras, teraz pliki do pobrania, to m in. większe możliwości w trybie kariery itp, itd."

http://ppe.pl/news-23352-turn_10_tlumaczy_powod_dla_ktorego_warto_pozostac_online_przy_forza_motorsport_5.html

Jak już nie raz wspomniano przy okazji wszelkich DLC, dopiero teraz się zacznie wycinanie zawartości gry.

Opublikowano

Nom , skoro raz sie uda sprzedac gre a potem ja dociagnac z sieci to mozesz byc pewien ,ze nie bedzie to jednorazowy wybryk.

Jesli ludzie nie zbojkotuja tej gry własnie z tego powodu to nastepni to beda robic. Na poczatek dociagniecie bedzie darmowe a potem jeszcze bedziesz musiał za to płacic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.