Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

MaZZeo, z reka na sercu, sciska troche w srodku nie? Posiadales nadkonsole i wymieniles ja na X1 ktory na chwile obecna nie ma zadnej dobrej gry.... A kompa i tak masz dobrego wiec w Titanfalla tez moglbys grac na PC.

Ja wiem ze exami czlowiek nie zyje, ale nie zal ci tych wszystkich multiplatform typu mgs ktore sa gorsze?

Nie mowimy tu o roznicach jak na poprzedniej generacji, prawie nie zauwazalne, tu roznice sa jak pomiedzy PS2 a Xboxem

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nadkonsola tymbardziej nie ma żadnej dobrej gry, więc sens trzymania jej był żaden.

Ale z perespektywami na dobre gry, DriveClub, Infamous, The Order i lepsze multiplatformy takie jak Wiedzmin 3.

Nie mow wiec ze "nadkonsola tymbardziej" bo w zaden z tych tytulow nie grales jeszcze.

A X1 po Titanfalu nic,Twoja seria bedzie dopiero w 2015 roku w bundlu z tanszym X1 bez Kinecta ktorego pewnie nie uzywasz.

Opublikowano

Tak, po Titanfallu w ogóle nic nie wyjdzie na XONE.

Wyjdzie story mode i nowa postać do Killer Instinct oraz multiplatformy 720p/30fps.
Opublikowano

Mowie o tym co wiemy a nie o tym co chcemy, czego oczekujemy i jakie sa marzenia, marzyliscie juz o power of cloud, pozniej o slabych devach, teraz slabe sterowniki.

Mowie o 2014 roku, a ten na chwile obecna zapowiada sie słabo dla XO

Opublikowano

Wydaje mi się że chodziło o to, że mocy X1 już się nie poprawi, a gry na PS4 mogą wyjść w każdej chwili.

Opublikowano

Mowie o tym co wiemy a nie o tym co chcemy, czego oczekujemy i jakie sa marzenia, marzyliscie juz o power of cloud, pozniej o slabych devach, teraz slabe sterowniki.

Kto ci marzyl o chmurze ? xD Jak juz masz zamiar cisnac to rob to z glowa, a nie wal rodzyny - no ale chyba nic nie przebije tego, ze widziales 60 klatek na filimiku z YT ;]

Opublikowano

Swoją drogą konsolowcy czekają na sterowniki hehe

Opublikowano
Opublikowano

W zasadzie to nie wiem o czym mówisz, bo zarówno Drive club jak i The Order nie mają premiery. Ten drugi może nie wyjść w tym roku i wyjdzie że w PS4 nadal nie będzie w co grać.

A Quantum Break i Horizon 2 to oczywiście dla mnie będzie lepszy deal. Dodać do tego Titanfall za rogiem, zaskakująco dobry Killer Instinct i kolejny sezon + Halo 2 Anniversary z klasycznym multiplayerem to wybór lepszy dla mnie jest oczywisty.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ALE GRAFIKA GORSZA, BEKA Z XBOTOW

Opublikowano

Kto ci marzyl o chmurze ? xD Jak juz masz zamiar cisnac to rob to z glowa, a nie wal rodzyny - no ale chyba nic nie przebije tego, ze widziales 60 klatek na filimiku z YT ;]

Kiedys ktos w tym temacie wierzyl w ta chmure, nie pamietam kto, temat nie byl wałkowany, rozeszło się po kosciach.

Dobrze wiem ze nie ma na youtubie filmow w 60fps, to że ktoś z tematu Tomb Raidera zaczął robić console wars wklejając analizy frameratu i z czystego trollingu dal gifa to ja tylko temat kontynuowalem.

Trolling sie udał, Donowi żyłka mało nie strzeliła a miał ją mocno naprezona bo dowiedzial sie ze na PS4 gra chodzi 2x płynniej.

Zreszta co ja bede tlumaczyl ;)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

(pipi)a piszesz o dc czy the order ze nie maja daty premiery a takiego gejlo 2 hd czy Horizon 2 nawet na ten 2014 nie zapowiedzieli. QB też nie ma daty premiery. Cały mazz.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Kiedys ktos w tym temacie wierzyl w ta chmure, nie pamietam kto, temat nie byl wałkowany, rozeszło się po kosciach.

Dobrze wiem ze nie ma na youtubie filmow w 60fps, to że ktoś z tematu Tomb Ridera zaczął robić console wars wklejając analizy frameratu i z czystego trollingu dal gifa to ja tylko temat kontynuowalem.

Trolling sie udał, Donowi żyłka mało nie strzeliła a miał ją mocno naprezona bo dowiedzial sie ze na PS4 gra chodzi 2x płynniej.

ktoś kiedyś coś, aha, wszystko jasne

no i oczywiście, wszystko to był trolling w słusznej sprawie

Opublikowano

(pipi)a piszesz o dc czy the order ze nie maja daty premiery a takiego gejlo 2 hd czy Horizon 2 nawet na ten 2014 nie zapowiedzieli. QB też nie ma daty premiery. Cały mazz.

no wiadomo, Halo 2, Horizon 2 nawet nie zapowiedziany i wszystko wyjdzie w 2014 roku, za to Order nawet nie wiadomo czy uderzy 2014 wiec wiadomo który deal lepszy <ok>

Opublikowano

Czytaj łaskawie ze zrozumieniem. Exact piszę że żadna z gier nie ma dat premier, ale na PS4 jest to samo, mimo wszystko QB i Halo 2 Anniversary jest pewne na 99%. Horizon z resztą też po tym odkryciu na fejsie.

Opublikowano

Z takim okiem to mógł cofnąć się do Wii zamiast szarpać się na zakup PS4 :P

Opublikowano

Dobrze wiem ze nie ma na youtubie filmow w 60fps, to że ktoś z tematu Tomb Ridera zaczął robić console wars wklejając analizy frameratu i z czystego trollingu dal gifa to ja tylko temat kontynuowalem.

ktoś kiedyś coś, aha, wszystko jasne

no i oczywiście, wszystko to był trolling w słusznej sprawie

Łatwo teraz sie wypierać nie? ;)

Opublikowano

Order bankowo jest hajpowany na jesien tego roku, co nie zmienia faktu ze tytuly od Sony w 2014 tylka nie urywaja ani nie ma ich zbyt wiele. Pewnie niektorzy sie jeszcze ludza, ze Uncharted zadebiutuje w niedalekiej przyszlosci - szczerze mowiac nie zdziwilbym sie gdyby trafilo na polki dopiero pod koniec 2015 roku.

Opublikowano

no wiadomo, Halo 2, Horizon 2 nawet nie zapowiedziany i wszystko wyjdzie w 2014 roku, za to Order nawet nie wiadomo czy uderzy 2014 wiec wiadomo który deal lepszy <ok>

Wystarczy trochę pomyślunku klapie, coś pokroju 2+2

Trudno nie spodziewać się Halo 2 Anniversary w listopadzie.

Opublikowano

Czytaj łaskawie ze zrozumieniem. Exact piszę że żadna z gier nie ma dat premier, ale na PS4 jest to samo, mimo wszystko QB i Halo 2 Anniversary jest pewne na 99%. Horizon z resztą też po tym odkryciu na fejsie.

O ile QB ma szanse wyjsc gdzies na swieta, to liczysz ze gra o ktorej nic nie wiadomo, ktora zapowiedza na E3 wyjdzie w tym roku? Oby, bedzie powod do zakupi XO, ale nie wierse w to, DriveClub wyjdzie okolo czerwca to jest w zasadzie pewna informacja, jutro trailer z gameplayem z The Order, o grze sie mowi od jakiegos czasu, jej wyjscie w tym roku to tez raczej pewniak.

Opublikowano

Order bankowo jest hajpowany na jesien tego roku, co nie zmienia faktu ze tytuly od Sony w 2014 tylka nie urywaja ani nie ma ich zbyt wiele. Pewnie niektorzy sie jeszcze ludza, ze Uncharted zadebiutuje w niedalekiej przyszlosci - szczerze mowiac nie zdziwilbym sie gdyby trafilo na polki dopiero pod koniec 2015 roku.

Ja się nie zdziwię jak właśnie Uncharted wyjdzie w tym roku, a The Order nie.

Opublikowano

No w tym roku bedzie albo Halo 2 Anniversary albo Halo 5. Sonyptycy nie mysla i uwalaja Halo 2 na ten rok by wygrac lineupem,  jednoczesnie podmieniajac je na Halo 5. Klap logic.

Opublikowano

Gran Turismo 6 wyszlo ile, 5 miesiecy od zapowiedzi? Podobnie FM5. Nawet pochwalam takie postepowanie, nienawidze gdy ktos zapowiada (pipi)a.ne logo z ewentualnie parominutowa prezentacja, a sama gra w praktyce nie istnieje i trzeba czekac 10 lat na wyjscie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.