Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Po tych gifach eksajt opadł. :(

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Może pokażą w tym trailerze coś ciekawego, bo na razie wygląda jak gra dla tempaków lubiących gearsy.

ale po co, fani PS nie muszą tego ogrywać, ważne że będzie się czym chwalić w wojenkach

tępaku

Opublikowano

Wiem, ze ogolnie graficznie bedzie niezle (nie liczac pasow) ale tekstury troszke zalosne na tym screenie:

order1037xj64.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

gify nie zachwycają, czekamy na jutro

gameplay pewnie bedzie nudny, ale klimat już na obrazkach niszczy.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

NOWE GEARSY!!!
JES!

Bedzie Cole?

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Będzie coop 4 osobowy?

Opublikowano

Ja rozumiem, że jak boty mają po pięć exów, to mają je ograne wzdłuż i wszerz, ale nie wymagajcie tego samego od ludzi, którzy tych exów mają 25, ok? :ermm:

5 exow i wszystkie multiplatformy bo nie wierze ze ktos ogrywal Mass Effect, Skyrima czy Fallouta na PS3 (no chyba ze jest masochista  :whistling: )

I co innego jarac sie ze TLoU zdobywa po 50 nagrod, GOTY, GOTG, Mesjasz, arcydzielo a potem sie okazuje ze bedzie ograne w 2016  :ninja:  No ale rozumiem japonskie crapy wazniejsze  :ninja:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie.

Robią grę gdzie będą 4 osoby

Nie dają coopa

super logika kurtyzano 

Opublikowano

Tak samo jak Titanfall nie ma singla, bo Respawn jest małym teamem, tak samo jest z Orderem i RAD. Developer stwierdził na tweecie, że woleli zrobic jedną rzecz, a porządnie, niż kilka naraz do du.py.

Opublikowano

No ale przeciez w co-opie nie ma innej kampani, niezbyt trafne porownanie. Rozumiem, ze nie bedzie nawet 2 osobowego co-opa ?

Opublikowano

Nie.

Nie dają coopa

super logika kurtyzano

Super myślenie kurtyzano. Coop ogranicza możliwości designu gry i nie wszędzie pasuje.

Opublikowano

No ale przeciez w co-opie nie ma innej kampani, niezbyt trafne porownanie. Rozumiem, ze nie bedzie nawet 2 osobowego co-opa ?

Bedzie tylko cinematic ekspiriens  <_<

Opublikowano

Zero coopa. Ja przeżyję jeśli będzie dobre AI.

Ale jak powtórzy się sytuacja z RE 5 i Shievą... to niech spie.rdalają.

I co innego jarac sie ze TLoU zdobywa po 50 nagrod, GOTY, GOTG, Mesjasz, arcydzielo a potem sie okazuje ze bedzie ograne w 2016  :ninja:  No ale rozumiem japonskie crapy wazniejsze  :ninja:

nie że ważniejsze... tak samo ważne ;)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Infamous i LBP jako przykłady wieloczęściowej (2) serii - czyli tak jak Crackdown, Viva Pinata, PGR itp. IKSDE

No ale 2 części w przypadku MS to olewanie, ale w przypadku Sony to mega wsparcie i wieloczęściowa seria :P

LBP ma 4 części (2 na ps3, 2 na psp) + w chooj dlc. Infamous ma 2 + fabularne dlc w stylu FC: BD oraz robione w tej chwili Infamos: SS. A że zostaliście olani po 2010, to już udowadniać nie trzeba.  8)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie.

Nie dają coopa

super logika kurtyzano

Super myślenie kurtyzano. Coop ogranicza możliwości designu gry i nie wszędzie pasuje.

W jaki sposob co-op ogranicza design korytarzyka w grze Gearsopodobnej, bo chyba nie bedzie to sandbox ?

Opublikowano

Brak coopa, brak multi, singiel na ~10h, gify trochę słabe ale klimat pierwsza klasa, obawiam sie jednego że ten Londyn to bedą tylko zaulki, magazyny i inne ciemne pomieszczenia, mam nadzieje że sie mylę

Opublikowano

Brak coopa, brak multi, singiel na ~10h, gify trochę słabe ale klimat pierwsza klasa, obawiam sie jednego że ten Londyn to bedą tylko zaulki, magazyny i inne ciemne pomieszczenia, mam nadzieje że sie mylę

I kanały, nie można o nich zapomnieć.

Opublikowano
W jaki sposob co-op ogranicza design korytarzyka w grze Gearsopodobnej, bo chyba nie bedzie to sandbox ?

a czy potrafiłbyś zrobic coopa w kampanii uncharteda bez pewnych designerskich poświęceń? Ciężko byłoby zrobic taką np sekwencje pociagu z U2 przez skrypty itd.

Opublikowano

Jak mialem stracic argumenty ? To przeciez ty non stop sie eksajtujesz i (pipi)sz jak potluczony o grach, w ktore NIE ZAGRASZ albo jak juz to zaliczyc je kiedys tam w przyszlosci jak beda wrzucane do koszow w biedronce. Co ja mam udowadniac ? Nie moja wina, ze ludzie potrafia pogodzic zycie prywatne i gierki, a ty masz kilkuletnie zaleglosci. Dla mnie sprawa jest prosta, wspaniale exy my ass.

Infamous i LBP jako przykłady wieloczęściowej (2) serii - czyli tak jak Crackdown, Viva Pinata, PGR itp. IKSDE

No ale 2 części w przypadku MS to olewanie, ale w przypadku Sony to mega wsparcie i wieloczęściowa seria :P

LBP ma 4 części (2 na ps3, 2 na psp) + w chooj dlc. Infamous ma 2 + fabularne dlc w stylu FC: BD oraz robione w tej chwili Infamos: SS. A że zostaliście olani po 2010, to już udowadniać nie trzeba.  8)

Żałosny jesteś, gadamy o PS3/X360, wytknąłem Ci podwójne standardy, a ty "no bo na PSP, VIta i PS4 są jeszcze CZY CZĘŚCI no i DLC som" XD

Już wiem, że PS3 = PS3 + PSP + Vita + PS4

Beka :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Co-op na na osoby byłby w sam raz. Do grania żywym graczem online. Jeśli ma być single, ok, byle by tylko gra starczyła na więcej niż 10h + miała bonusy jak np. sklepik w U2. (bronie, filtry, ciuchy itp). O lepsze zagadki nie pytam. W sumie Gearsy też ne są jakoś szczególnie "inteligentne" w tym aspekcie, a ten tytuł na takie cuś się lansuje. 

E: niepotrzebnie dałem cytat Insa. My bad.

E: CHYBA TY.

A gadamy także o kwesti jakoby eksy Sony (nie tylko eksy ps3) nikogo, podczas gdy to wasze eksy - poza świętą trójcą - nikogo, t.j. zdecydował MS. Jest dalszy rozwój marki? Jest. Są z tego $? Muszą, skoro nadal je ciągną, a co za tym idzie gracze kupują. 

I CO TERASSSS????????

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

a czy potrafiłbyś zrobic coopa w kampanii uncharteda bez pewnych designerskich poświęceń? Ciężko byłoby zrobic taką np sekwencje pociagu z U2 przez skrypty itd.

Czyli cinematic experience ponad co-opa ? ... Jezeli tak faktycznie bedzie to bedzie to wielka szkoda.

Opublikowano

No nic, gra nie ma byc jak Girsy, czyli chodzi, strzelasz, idziesz do nastepnej areny. To ma byc rollercoaster, tu strzelanie, tu trochę śledztwa, tu eksploracja, tu minigierka kręgli i znów strzelanie, czyli trochę jak Uncharted.

Pozostało czekac na jutro, dobrze że gamersyde będzie miał gotowy filmik już o 15tej

Opublikowano

Twórcy mówią, że to action adventure i wzorują się na Uncharted 2. Nie wiem czemu niektórzy sobie ubzdurali, że to klon Gearsów i teraz domagają się coopa.

Coop nie pasuje do Uncharted, więc pewnie i tu by nie pasował.

Edytowane przez SzczurekPB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.