Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

I dlatego pokazali głównie strzelanie, a sam gif też jest ze strzelania?

Brak multi, brak co-opa, pewno replayability marne - będzie kolejny hit gametrade.

no właśnie. a ja nie oceniam tych japońskich "szrotów" (tych w które nie grałem). jedyni którzy to robią, to mazzeo i inni śmieszni ludzie. jedyne z czego ja się cieszę, to z faktu, że posiadam konsolę, która jakby co potrafi je włączyc, lul.

Figaro ale jak to jest, ja na tym zestawieniu widzę te szroty z japonii w kolorach żółtym a nawet czerwonym, co nawiązuje do metacritica ergo są to dość słabe gry, i nadal będziesz w nie grał? Niech zgadne, sytuacja podobna jak z Knackiem - nieważne jak słabe, ważne że od Sony.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

To ma byc rollercoaster, tu strzelanie, tu trochę śledztwa, tu eksploracja, tu minigierka kręgli i znów strzelanie

Grałeś w gierki Sudy? Ten opis nieźle oddaje doznania z grania w jego tytuły.

A mazzeo jak i ten easyaye używają chu.jowej retoryki gdzie najważniejszym czynnikiem przy ocenie gry jest na ile "sztarcza". Czytaj biblię mazzeo bo ma przecież tyle stron i wystarczy ci na kilka miesięcy.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Brak multi, brak co-opa, pewno replayability marne - będzie kolejny hit gametrade.

no właśnie. a ja nie oceniam tych japońskich "szrotów" (tych w które nie grałem). jedyni którzy to robią, to mazzeo i inni śmieszni ludzie. jedyne z czego ja się cieszę, to z faktu, że posiadam konsolę, która jakby co potrafi je włączyc, lul.

Figaro ale jak to jest, ja na tym zestawieniu widzę te szroty z japonii w kolorach żółtym a nawet czerwonym, co nawiązuje do metacritica ergo są to dość słabe gry, i nadal będziesz w nie grał? Niech zgadne, sytuacja podobna jak z Knackiem - nieważne jak słabe, ważne że od Sony.

A co mieli na gifie pokazac 10 min eksploracji i szukanie znajdziek?

Opublikowano

Nie wiedzialem, ze wzoruja sie na U2. Liczylem na dobrego TPS'a z co-opem i widocznie tak zla nowine wyparlem z pamieci ;P No ale zobaczymy co im wyjdzie z tej gry.

Opublikowano

Nie wiem, zapewne nie, ale jak wzorują się na Uncharted 2 to eksploracja, minigierki i zagadki to zrobione będą pod dałnów ewidentnie.

Opublikowano

1. metacritic nikogo

2. nie bede gral w kazdego szrota japońskiego, tylko te które mnie interesują ;) i w pupie mam czy od sony. To ze jaram się czasem grami wydawanymi od sony wynika z faktu, że, olaboga, gram głównie na konsolach sony.

plus lubię ich odwagę w stawianiu na ryzykowne projekty. czy MS zainwestowałby w Sound Shapes? W tokyo jungle? I DONT THINK SO.

Grałeś w gierki Sudy? Ten opis nieźle oddaje doznania z grania w jego tytuły.

heh, suda, japoński szrotowy developer, NIKOGO. Fakt, koszenie trawnika w NMH, a po chwili siekanie przeciwników mieczem, a następnie ładowanie go ruchem masturbacji - goty zróżnicowanie. fajne to lollipop chainsaw? bo widzialem ze grales.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

o wlasnie, trzeba bedzie sprawdzic tego Lollipopa ;]

a teraz znize sie do poziomu klapersow:

nadkonsola 2014 jBtNyR1qMgnCL.jpg vs  iHfVewSlY2zJT.jpg x360 2005

Opublikowano

i8Mae09W1eJMM.gif

i to realtime, a nie jak cutscenki z uncharteda ;] szkoda że slaba jakosc gifa

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

ikGRUJJJAMeYS.gif

poważnie, żal patrzeć na tą perspektywę. Postać biegnie i pół ekranu jest zajęte. No i ta wysokość - już sobie wyobrażam jak ktoś z dachów będzie do nas strzelał ale my go nie zobaczymy bo zwyczajnie ekran jest wertykalnie zbyt wąski. No ale cinematic...

Opublikowano

Nie wiem, zapewne nie, ale jak wzorują się na Uncharted 2 to eksploracja, minigierki i zagadki to zrobione będą pod dałnów ewidentnie.

Napisal to ktos kto sie jara tepym strzelaniem do botow w TitanFall...

Opublikowano

już sobie wyobrażam jak ktoś z dachów będzie do nas strzelał ale my go nie zobaczymy bo zwyczajnie ekran jest wertykalnie zbyt wąski.

Do ciebie strzelał nie będzie, bo gra na szrota nie wychodzi. Problem sovled.

Opublikowano

Mogliby dac opcje wylaczenia tych pasow i stracenia tego 4xMSAA byle tylko obraz wypelnial caly telewizor. 

Opublikowano

Czyli cinematic experience ponad co-opa ? ... Jezeli tak faktycznie bedzie to bedzie to wielka szkoda.

W U2 i U3 dało zrobić się i cinematic exp. i co-opa. Odzielnie. Mam na myśli bardzo przyjemny co-op adventure, który dał mi i znajomym dziesiątki godzin dodatkowej gry:

http://www.youtube.com/watch?v=13LCktE98AY

Z drugiej strony wątpliwe przy pierwszym roku nowego sprzętu.

Opublikowano

i8Mae09W1eJMM.gif

Trailer ma byc o 15 a ja juz polowe widzialem na gifach :D #Nadkonsola :banana:

Opublikowano

i8Mae09W1eJMM.gif

Trailer ma byc o 15 a ja juz polowe widzialem na gifach :D #Nadkonsola :banana:

nie wiem co jedno ma wspólnego z drugim, ale spoko [*]

Opublikowano

Wybaczcie, ale nawet TLOU by zyskał gdyby miał co-opa. Przynajmniej Ellie nie wpadałaby na przeciwników. Jak w The Order jest grupka 4 osób i gra nie ma co-opa to słabe to jest.

Opublikowano

Wybaczcie, ale nawet TLOU by zyskał gdyby miał co-opa. Przynajmniej Ellie nie wpadałaby na przeciwników. Jak w The Order jest grupka 4 osób i gra nie ma co-opa to słabe to jest.

a czy Ellie czasem nie robi swoich rzeczy? łazi tam gdzie scenarzyści zaplanowali? (przynajmniej nie podczas strzelanin)

btw nie wiemy czy ciagle mamy przy sobie drużynę, czy gra skacze w czasie (to by troche przeszkodzilo w grze coop pod względem designerskim).

Opublikowano

Wygląda to bardzo dobrze, ale w takim uniwersum widziałbym coś innego niż bezpieczną strzelankę TPP.

Chociaż to samo mówiłem o TLOU, a wyszło jak wiadomo bardzo dobrze. No ale to było ND. Do Ready at Dawn mam mniejsze zaufanie.

Opublikowano

Co to za gra z prawego screenshota bo coś nie kojarzę? ;/

Opublikowano

a czy Ellie czasem nie robi swoich rzeczy? łazi tam gdzie scenarzyści zaplanowali? (przynajmniej nie podczas strzelanin)

Nie pamiętam, ale właśnie dałeś powód dla którego co-opa w The Order nie ma - pewno skrypciki są ważniejsze.

Opublikowano

Perfect Dark.

Nie pamiętam, ale właśnie dałeś powód dla którego co-opa w The Order nie ma - pewno skrypciki są ważniejsze.

Jakoś TLOU nie przeszkadzało to, by stało się rzekomo świetną grą ;) najwyraźniej da się to pogodzic.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Co to za gra z prawego screenshota bo coś nie kojarzę? ;/

Perfect Dark Zero?

Opublikowano

fajne to lollipop chainsaw? bo widzialem ze grales.

Bardzo, jest tam jeden z moich ulubionych leveli w grach w ogóle.

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie zbudowania w TLOU Takiej relacji z co-op'em <rzyga na samą myśl> 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.