Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

dobre tekstury cegieł

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Serio nie bedzie coopa/multi? Potwierdzone info?

Jak tak dalej pojdzie to kupie konsole w 2017 :/

Opublikowano

Nagle wszystkim zachciało się co-op'a. Przypadek, czy też nagły nawrót uwielbienia do tego trybu? :teehee:

Opublikowano

mnie na razie jedynie Wiesiek3 robi, reszta gier na next geny to rozczarowanie jedne za drugim. Next gena moglbym kupic nawet dzis, zreszta w dobie zakup na raty 0% to zaden problem dla kazdego kto pracuje ale po co? kompletnie nic ciekawego co przyciaglo by mnie na dluzej sie na to nie szykuje. Czekam na E3, niech dowala z gruber rury bym w 2015 mial wreszcie powod by przeskoczyc na ps4.

Order ładny ale jak te fragmenty gameplayu sa reprezentatywne wzgledem gameplayu jaki bedzie zawierac pelna wersja to mega fail

Opublikowano

Ficuś, zazdroszczę. Niestety ja na past genach ograłem to co było warto i mam posuchę...

Opublikowano

Gdyby bracik nie kupował nowego piecyka to może bym i kupił PS4 dla Wieśka3,a skoro kołuje sobie nową blachę to jedyny argument za kupnem PS4 na obecną chwilę też znika. Może na E3 coś zapowiedzą ale to też raczej będą produkcje, które zobaczy się pewnie najwcześniej w 2015roku. I coś czuję, że dopiero wtedy warto będzie kupić te pudło bo na obecną chwilę jest mega bieda.

Przede mną jeszcze parę jrpg'ów,importów z Japonii i innych gier więc grać będę miał w co na PS3.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Ficuś, zazdroszczę. Niestety ja na past genach ograłem to co było warto i mam posuchę...

ja mam co najmniej 5-6 gier z plusa do ogrania i do dokonczenia: dmc, mgr, metro, bioshock, me3. Wstyd przyznac ale jeszcze nie skonczylem gtav, ogralbym z checia south park, ni no kuni czy persone5. Na vicie mam TxK, przechodze persone4golden, bawie sie dalej swietnie dragons crown i multi killzone mercenary, a w marcu reedycja finala x/x-2 i czekam na zakichanego footbal menagera, a w miedzy czasie pewnie jeszcze sporo fajnych indykow wpadnie(murasami baby, hotline miami 2 itp).

przy moim czasie na granie te kombo sprawia ze mam grania na co najmniej rok, spokojnie obserwuje sytuacje na next genach i na 2014 widze tylko Wieska 3. Inne gry, ktore mnie rajcuja tj. final fantasy XV, kindgom hearts3 czy mgs5 wyjda najpewniej najwczesniej pod koniec 2015r

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano
final fantasy XV, kindgom hearts3 wyjda najpewniej najwczesniej pod koniec 2015r

Optymista z ciebie.

Opublikowano

Uwaga, nowy Wiedzmin tez ma byc bez coopa.

final fantasy XV, kindgom hearts3 wyjda najpewniej najwczesniej pod koniec 2015r

Optymista z ciebie.

15 moze w tym roku u japoncow, a KH3 maja sie zajac wlasnie po skonczeniu finala.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Uwaga, sonoklapy to nieogary.

Opublikowano

593a91d9bbd9416c5757360e463c8c73.png

:dance:

Opublikowano

ja mam co najmniej 5-6 gier z plusa do ogrania i do dokonczenia: dmc, mgr, metro, bioshock, me3. Wstyd przyznac ale jeszcze nie skonczylem gtav, ogralbym z checia south park, ni no kuni czy persone5. Na vicie mam TxK, przechodze persone4golden, bawie sie dalej swietnie dragons crown i multi killzone mercenary, a w marcu reedycja finala x/x-2 i czekam na zakichanego footbal menagera, a w miedzy czasie pewnie jeszcze sporo fajnych indykow wpadnie(murasami baby, hotline miami 2 itp).

przy moim czasie na granie te kombo sprawia ze mam grania na co najmniej rok, spokojnie obserwuje sytuacje na next genach i na 2014 widze tylko Wieska 3. Inne gry, ktore mnie rajcuja tj. final fantasy XV, kindgom hearts3 czy mgs5 wyjda najpewniej najwczesniej pod koniec 2015r

No ja mam w domu ok. 50 gier kupionych do skończenia (PS3/X360/Arcade), a jeszcze mam sporo do kupienia na pastgenach, więc mi trochę jeszcze zejdzie :P

Ale hej, wczoraj Infinite skończyłem :P

Opublikowano

Sam Wiedźmin starczy na tyle godzin jak 6 The Orderow ;]]

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

Optymista z ciebie.

15 moze w tym roku u japoncow, a KH3 maja sie zajac wlasnie po skonczeniu finala.

nieprawda, KH 3 tworzony jest równolegle z FF XV.

Co do Ordera, ten gif jest przepiękny. Chyba mam słabosc do ładnych widoków w grach:

iGansb4rcnV0.gif

Koleś od Sony napisał, że w grze będzie dużo "mind-bending" zagadek ;]

Opublikowano

A mnie Wiedzmin w ogóle nie jara. Ani graficznie ani to że w końcu ma być w pełni otwarty świat. Już bardziej wyczekuje nowego Dragon Age'a choć to wielka niewiadoma po średniawej dwójce. Poza tym jestem ciekaw czego ludzie oczekuja od next genów. Oczywiste było, że główną zmianą będzie oprawa wizualna i nic więcej.

Opublikowano

Patrząc na ten trailer/gify w końcu widać nową generacje, pięknie to wygląda. Developer to nie ND, ale mają na swoim koncie kilka bardzo dobrych gier, więc jestem sporym optymistą.

PS. Przy pierwszym oglądaniu trailera nawet nie zwróciłem uwagi na te pasy, podczas gry pewnie też zapomni się o nich, mimo wszystko pomysł chvjowy.

Opublikowano

Sam Wiedźmin starczy na tyle godzin jak 6 The Orderow ;]]

Wiadomo, bieganie z buta po lasach i pustkowiach zajmuje sporo czasu, tak jak w skyrim. W coopie lepsze doznania by byly, a tak to przejde i bede musial sprzedac ;/
Opublikowano

Fajnie wygląda, ale przez te pasy miałem wrażenie jakbym cały czas cutscenkę oglądał :P

Opublikowano

W Beyondzie caly czas mnie wkurzaly te pasy, ale jakos pogodzilem sie z tym bo to jedna wielka cutscenka. Tutaj bankowo bedzie mnie to irytowac przez cala gre.

Opublikowano

ja pasow w grach nienawidze - pamietam europejskie wydanie FFX na ps2 - na tv 4:3 dwa czarne pasy na ekranie - strasznie mi to przyjemnosc z grania zabijalo. Zreszta to nie byl jedyny przypadek - dosc sporo gier, szczegolnie jrpg w systemie pal mialo pasy

Opublikowano

Ciekaw jeszcze jestem czy w całej grze lokacje są takie, że można się poruszać ledwie 2-3m na boki po ulicach i w ciasnych piwnicach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.