Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ciekaw jeszcze jestem czy w całej grze lokacje są takie, że można się poruszać ledwie 2-3m na boki po ulicach i w ciasnych piwnicach.

jak pisalem Don - trzymam kciuki by ten gameplay z trailer abyl po prostu fatalnie dobranym fragmentem i nie byl reprezentatywny wobec calosci gry - bo wtedy bedziemy miec najbardziej korytarzykowego shotterka z oslonami w historii

Edytowane przez Ficuś

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

PS1:

4 months (one territory) - March 31st, 1995 - 0.85 million
10 months - September 30th, 1995 - 1.77 million
16 months - March 31st, 1996 - 4.26 million
22 months - September 30th, 1996 - 8.07 million
28 months - March 31st, 1997 - 13.50 million

PS2:

1 month (one territory) - March 31st, 2000 - 1.41 million
7 months (one territory) - September 30th, 2000 - 3.52 million
13 months - March 31st, 2001 - 10.61 million
19 months - September 30th, 2001 - 19.58 million
22 months - December 30th, 2001 - 24.99 million

PS3:

1 month - December 31st, 2006 - 1.7 million
4 months - March 31st, 2007 - 3.5 million
7 months - June 30th, 2007 - 4.2 million
10 months - September 30th, 2007 - 5.5 million
13 months - December 31st, 2007 - 10.4 million

PS4:

1 day - November 16th, 2013 - 1 million
2 weeks - December 1st, 2013 - 2.1 million
1 month - December 28th, 2013 - 4.2 million
3 months - February 8th, 2014 - 5.3 million

<ok>

Opublikowano

Cinematic Experience jak japie.rdole. Juz widze, ze bedzie tone gunwa pokroju przejscia z cut-scenki do gry, albo ograniczanie kontroli nad bohaterem. Nie wspominajac o tym ze strzelanie nie wyglada zachwycajaco i nie widac tej super fizyki, no ale to raptem pare sekund. Takie gry sa moze fajne do ogladania, ale na pewno nie do grania.

Brak coopa i multi jednak napawa optymizmem, bo singiel powinien byc na co najmniej 15 godzin, no i sama gra troche bardziej rozbudowana mechanike niz cutscenka-efektowne przejscie-zabij 3 typow-spaceruj po mapie 2 minuty oczywiscie z zabrana mozliwoscia sprintu- cutscneka itd.

Opublikowano

po średniawej dwójce

DA2 to nie średniak tylko crap. Jedyne co te grę ratowało w oczach niektórych to logo Bioware i to, że była kontynuacją "tylko"dobrego Dragon Age.

Czekać bardziej na DA niż Wiedźmina, który ma więcej wspólnego z rpg niż te ostatnie śmieszne potworki od Bioware to naprawdę dziwna sprawa. Co tylko pokazuje jak gatunek rpg schodzi na psy przez wymagania ogółu.

Co się tyczy tego całego bełkotu z cinematic experience to u mnie zawsze gameplay> cinematic bullshit.

Szkoda tylko, że raczej w tej generacji jeszcze bardziej skupią się na super duper grafie, kinowych przeżyciach zamiast nad rozwojem gameplay'u.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

po średniawej dwójce

DA2 to nie średniak tylko crap. Jedyne co te grę ratowało w oczach niektórych to logo Bioware i to, że była kontynuacją "tylko"dobrego Dragon Age.

Czekać bardziej na DA niż Wiedźmina, który ma więcej wspólnego z rpg niż te ostatnie śmieszne potworki od Bioware to naprawdę dziwna sprawa. Co tylko pokazuje jak gatunek rpg schodzi na psy przez wymagania ogółu.

Co się tyczy tego całego bełkotu z cinematic experience to u mnie zawsze gameplay> cinematic bullshit.

Szkoda tylko, że raczej w tej generacji jeszcze bardziej skupią się na super duper grafie, kinowych przeżyciach zamiast nad rozwojem gameplay'u.

Mi nawet nie chodzi o sam gameplay czy wygląd Wiedźmina 3, bardziej jaram się uniwersum Dragon Age'a i możliwością stworzenia własnego bohatera i ten banalny system moralności, który mi się f(pipi) podoba w grach Bioware.

Opublikowano

Wiedzmin pozamiata wszystko, 100h gameplayu a eksploracja lasow I pustkowii jara mnie bardziej niz cinematic ekspiriens czy inne takie!

Opublikowano
Pod wzgledem gameplayu to wyglada jak kalka TLoU.

z tematu o Order....

Opublikowano

ResolutionList3.png

Taka tabelka mi w ręce wpadła...

Opublikowano

Wiedzmin pozamiata wszystko, 100h gameplayu a eksploracja lasow I pustkowii jara mnie bardziej niz cinematic ekspiriens czy inne takie!

Również uważam, że obecnie obok Destiny najpoważniejszy kandydat do GOTY. Kto by pomyślał kilka lat wstecz, że polskie studio będzie autorem jednej z bardziej oczekiwanych gier.

Opublikowano

Lista exow na PS4 mnie roz(pipi)ala XD. Polowa gier na komorki a Knacka nawet w 4k bym nie ruszyl

Opublikowano

@tabelka

Wszyscy wiedza, ze jezeli chodzi o moc to Xbone nie wyrabia przy PS4.

Nic nowego. MS MUSI zjechac z ceny jezeli bedzie chcial konkurowac z PS4. Niech sie pogodza w koncu z rzeczywistoscia i wypjerdola tego Kinecta z zestawu, bo ani gier na to nie ma, ani nie jest juz wymagany do dzialania systemu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

@tabelka

Wszyscy wiedza, ze jezeli chodzi o moc to Xbone nie wyrabia przy PS4.

Nic nowego. MS MUSI zjechac z ceny jezeli bedzie chcial konkurowac z PS4. Niech sie pogodza w koncu z rzeczywistoscia i wypjerdola tego Kinecta z zestawu, bo ani gier na to nie ma, ani nie jest juz wymagany do dzialania systemu.

MS musi wiecej wywalic z Xbona niz do niego dodac. Kinect I snap musza byc ograniczone tylko do dasha. No I te 3 osy musza byc czyms zastapione albo super zoptymilizowane zeby jak najwiecej mocy GPU zostalo dla developerow. O 1080 I 60 fpa nalezy zapomniec ale chociaz niech gry wyciagaja 900p. No I ten caly ESRAM - jak jest go za malo na dodanie AA to w ogole po co on tam jest?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Patrząc na to jak wygląda i jak działa TO trudno sobie wyobrazić co zrobi ND albo Rockstar patrząc na to co zrobili przy GTA V na 7-letnich konsolach. Jaram się w chvj. :dance2:

Opublikowano

Outlast i Trine 2 to exy? ROFL

Ale TitanFall to ex nie? :-D

Opublikowano

Jezus, to jaranie się tym ile PS4 zeszło więcej niż inne konsole sprzed lat to taka żenada. No wow, rynek jest największy w historii, z roku na rok więcej ludzi interesuje się konsolami. Chyba nawet X1 zeszło więcej niż PS2, czyli co, XB1 będzie większą legendą niż PS2? Ogarnijcie się.

A The Order?

>te tekstury

>te paski

>brak przełomowych zniszczeń czy czegoś

>kalka Girsów

"next-gen" xD

Opublikowano

Outlast i Trine 2 to exy? ROFL

Ale TitanFall to ex nie? :-D

To już się nudne robi.

Opublikowano

Gdzie były tabelki ze sprzedażą, jak Sony dostawało w dupsko od Nintendo w poprzedniej generacji? Gdzie były tabelki z multiplatformami jak te ssały na PS3? Dlaczego nagle sonymłoty zmieniły melodię? Jeszcze niedawno sprzedaż nie miała znaczenia, jeszcze niedawno niższa jakość multiplatform nie miała znaczenia. Dlaczego nagle ma znaczenie teraz?

Opublikowano
>kalka Girsów

Chciałbym, żeby to była kalka Girsów. Tam, oprócz kapitalnego strzelania gra była raczej bezpieczna od cinematic experience.

Opublikowano

Gdzie były tabelki ze sprzedażą, jak Sony dostawało w dupsko od Nintendo w poprzedniej generacji? Gdzie były tabelki z multiplatformami jak te ssały na PS3? Dlaczego nagle sonymłoty zmieniły melodię? Jeszcze niedawno sprzedaż nie miała znaczenia, jeszcze niedawno niższa jakość multiplatform nie miała znaczenia. Dlaczego nagle ma znaczenie teraz?

Greg, byly, wtedy klapy ostro po glowie dostawaly od bociarni za gorsze multiplatformy, ze gorsza sprzedaz, ile to walk Mandrek bodajze toczyl ze co z tego ze multiplatforma gorsza jak extra content z tego powodu gra dostawala,ile beki było za brak trawy w Mafii, teraz role sie poprostu odwrocily i jak mowi przyslowie ten sie smieje kto sie smieje ostatni, klapy robią łomot biednej bociarni, życie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Greg, zapomniales o przymusie placenia za granie po sieci.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kogo obchodziło Nintendo w poprzedniej generacji jeśli chodzi o sprzedaż? Wszyscy wiedzieli, że niszczy sprzedażowo konsole i Microsoftu i Sony. Porównania ze sprzedażą pojawiały się tylko i wyłącznie między 360 a PS3, które mając rok w plecy sprzedało się w takiej samej ilość czy tam trochę mniejszej, w sumie je.bie mnie to. Dla mnie liczą się gry a nie jakieś śmieszne słupki sprzedażowe.

Opublikowano

Ins, racja racja! Teraz płacenie jest już dobre

Opublikowano

W tabelce i tak sporo brakuje - Diablo 3 Reaper of Souls, Planetside 2, War Thunder, Warframe, DC Universe. Wszystko exy wg definicji "ex-Titanfall", wszystko 1080p i wszystko lub prawe wszystkie 60 fps.

I które z exów na PS4 to gry na komórki?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.