Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Tylko czekam jak ktoś napisze, że pierwsze dwa Motorstormy to "samograje". To jedne z trudniejszych wyścigówek, zwłaszcza jedynka. 

pff w wiejskum turnieju zakwalifikowalem sie z dobrym czasem a nawet ps3 nie miałem wtedy :D

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ta a ja miałem najlepszy czas na świecie za pierwszym podejściem. 

Opublikowano

Tylko czekam jak ktoś napisze, że pierwsze dwa Motorstormy to "samograje". To jedne z trudniejszych wyścigówek, zwłaszcza jedynka. 

Motorstorm to trudna gra głównie ze względu na oszukujące SI. Więc "trudność" w tym przypadku jest wadą 

Opublikowano

pff w wiejskum turnieju zakwalifikowalem sie z dobrym czasem a nawet ps3 nie miałem wtedy :D

Grałeś sam z sobą?
Opublikowano

Niektórzy chyba zapominają, kto robi DC, to kolesie od WRC z czasów PS2 i MotorStorma. Czy te gry były słabe? Ja jestem dobrej myśli, zwłaszcza, że w DC zagram za free, a jak mi podpasuje to kupię resztę gry. Zobaczymy co na GC pokażą, a mają być z nowym kawałkiem kody.

o wrc z ps2 nic nie wiem Ale Motorstormy były spoko grami, ale były brzydkie.

Teraz robią ładną gre to sory będzie crap. taka karma :D

WRC za czasów PS2 zjadało wszystkie wyścigi konsolowe w promieniu 10 lat

Opublikowano

Motorstorm to trudna gra głównie ze względu na oszukujące SI. Więc "trudność" w tym przypadku jest wadą

O to to. Wybitnie glupia jest to gra pod tym wzgledem. Jedziesz idealnie, szybko i bez bledow, siedza ci na ogonie, jedziesz jak debil to czekaja ...

A jezeli chodzi o grafike to jedynka na premiere ladnie wygladala. Ale trojka to jest dno, sporo efektow i rozpierdziel a wyglada to i tak kupiasto. Jedynie na gifach daje rade.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

chciałem sie oburzyc ze ktos napisal ze dwa pierwsze motorstormy sa brzydkie, ale sobie przypomnialem ze ten temat na tym polega, tu jest inna rzeczywistosc, tutaj xone chciał dobrze, tutaj pisza ze uncharted 1 jest brzydki, tutaj wspieranie konsoli po zapowiedzi nastepczyni jest manipulowaniem biedakami xD

Opublikowano

WRC za czasów PS2 zjadało wszystkie wyścigi konsolowe w promieniu 10 lat

Chciales chyba napisac X1 i Rallisport Challenge 2.

Opublikowano

Co tu dużo mówić :

polska-gry-najdrozsze-na-swiecie-statyst

źródło : GamePointsNow

Edytowane przez Karas

Opublikowano

motorstorm1.gif

dxl2rs.jpg

Rzeczywiście brzydkie.

Gifami 300 pikselowymi to sobie możesz. Apocalypse wygląda spoko, ale czerstwo się jeździ. Natomiast Pacific Rift jest brzydki, aliasing, doczytywanie się krzaczków i drzew, rozmyte tekstury. Serio, mam wam porobić direct feedy z konsoli prosto czy jak? Może gierka w pełnej wersji magicznie ma lepszą grafę, nie wiem, grałem jedynie w demo. Po tym co się naczytałem o tej serii, jaka to zayebista i piękna to się zawiodłem.

Opublikowano

w tym temacie:

grac w demo = byc specem

cuchniesz hipokryzja. 

Opublikowano

Grałem w pełniaka PR i gdyby nie zaje,biscie duży aliasing to byłoby bardzo ładnie. na pewno nie można powiedzieć, że gra wygląda brzydko

Opublikowano

Jeżeli grałeś w to pierwsze demo z małą trasą to w sumie się nie dziwię bo to jedna z najsłabiej wyglądających tras w grze (żeby było ciekawiej na grywalnych demach na róznych targach przed premierą ta trasa wyglądała dużo lepiej - znacznie, ZNACZNIE więcej roślinności).

Akurat AA moim zdaniem w PR nie był taki zły. Największym prolemem w temacie grafiki były słabe tekstury podłoża na większości tras i bardzo niska rozdzielczość cieni. Obie te wady były widoczne tak naprawdę tylko jak zatrzymało się w miejscu i przyglądało.. ale jednak.

W zamian było świetne, dynamiczne oświetlenie i kozacka roślinność reagującą na kontakt z innymi obiektami.

Żeby było ciekawiej to jeden z tych problemów, czyli rozdzielczość cieni znowu pojawia się w DriveClub na PS4.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

czemu w demie/fullu znalazła sie tak brzydka trasa pomimo tego ze wersjach preview dla prasy byla ona o wiele ładniejsza to zagadka która chyba nigdy nie zostanie rozwiązana ale sama gra choć ma słabe tekstury jest na prawdę ładna - z ciekawosci przed chwilę odpaliłem - niektóre trasy o odpowiedniej porze dnia z kamery z maski do dziś miażdżą suty 

Opublikowano

W 99,9% przypadków demo = jakoś pełnej wersji gry, więc o co tobie znów chodzi?

disappointed-dad-o.gif

Opublikowano

demo nie tylko ma zaspokoic zniecierpliwiony tlum fanow, ale takze dostarczyc tworcy opinii i podpowiedzi jak sie gra podoba i co trzeba zmienic. moze nie ma czasu na stworzenie wszystkich tekstur od nowa w hiper wyje.banej rozdzielczosci, ale na drobne kosmetyczne zmiany. wiec demo =/= full game. no ale rozumiem, w koncu rozmawiamy o exie sony, wiec mazzeo musi sie klocic i chwytac sie wszelkich sucharow by udowodnic wszystkim ze ma racje. to jedyny sposob by sie dowartosciowal. pro tip- idz w koncu zaruchaj, bo jestes frustrujacy. serio, to pomaga.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Jakich wszelkich sucharów? Nie przypominam sobie żadnej gry, której pełna wersja znacząco odbiegała od tego co było pokazane w demie. Zarówno Apocalypse jak i PR to dla mnie spory zawód po tym co się naczytałem w netach i po tym co zobaczyłem w demie. Nie widzi mi się wydawać pieniądze w nadziei że pełna wersja będzie lepsza i ładniejsza. Więc sam sobie zaruchaj skoro po nocach nie masz co robić tylko się dopjerdalać do tego co piszę o grach Sony.

Opublikowano

uwierz mi ze mam co robic:) a skoro grafika jest dla ciebie jedynym kryterium kupna gry, to wspolczuje. ty sie nie jarasz grami, tylko ladnymi obrazkami.

Opublikowano

Rozmowa z MaZZeo o grach na PlayStation nie ma sensu.

Opublikowano

Większość gier na playstation nie ma sensu :) jedynie niektóre exy reszta mehhhh

Opublikowano

Wspominałem już że gameplay w Motorstormach też nie robi i Pure IMO jest lepsze, ale spoko.

teraz to już robisz z siebie wioskowego głupka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.