Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Większość gier na playstation nie ma sensu :) jedynie niektóre exy reszta mehhhh

Bo przecież grafika wcale nie jest najważniejsza... 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Haha Pure tez lepszy ale tylko troche. Grajac w niego zastanawialem sie czemu sonoklapy nie jaraja sie lepsza wersja Motorstorma, no ale jak gra nie jest exem na PS3, wiec bylaby to zbrodnia.

Opublikowano

Pure lepszy od Motorstorma.

PURE!!!

Dziwne, że takie zdanie mają chyba tylko xboty

Opublikowano

Mi tam się Pure podobał, chociaż grałem tylko w demo (tak jak MS 2/3) i wg mne są to gry tego samgo kalibru, czyli dobre/b.dobre ;)

Opublikowano

Dobra, przerabialiśmy to już z 10 razy w tym temacie, ale za każdym razem czuje się z tym niewiarygodnie źle.

Opublikowano

Dziwnym trafem dla xbotów konkurencyjna multiplatforma dla exa sony jest zawsze lepsza.

Infamous obsrywa zarówno Crackdowna 1/2 jak i Prototype 1/2.

Lepiej?

btw dobry obrazek podsumowujący podejście niektórych do wydawania exclusivów.

2qFEGsW.png

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nfs'y zdecydowanie lepsze od forzy, chociaż obydwie to arkejdowki. Mówię jak jest

Opublikowano

Twój mozg to dopiero arkejd.

Najpierw opanuj wchodzenie do opcji i zmiane ustawienin poziomu trudności, zanim o wyścigach się zaczniesz wypowiadać.

(Ps. nadal czekam, bys napisał co musze zaznaczyć w ułatwieniach by fury w FORZA same skrecaly - dzięki z goru ! :teehee: )

Edytowane przez easye

Opublikowano

Prototype to wcale nie taka slaba gra. mi podeszla, klimacik lepszy od infamousa :) moze technicznie slabiej, graficzka moze gorsza nieco, ale nie jestesmy Mazzeo zeby hejtowac gre o slabszej graficzce.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

ze wszystkich wymienionych zdolalem przejść tylko Cracdown. To była naprawdę swietna gra - tyle tylko, ze w 2007r...

Opublikowano

Prototype był brutalny i pozwalał na masową rzeź. Grałem kiedyś w to u znajomego i było całkiem spoko. Nie widziałem jeszcze sequela w akcji. MaZ, z tym brakiem różnic między wersjami demo a full'ami to trochę pojechałeś. Pierwszy, lepszy przykład z rzędu to choćby God of War III. 

Opublikowano

dużo gier niestety w wersji demo prezentuje się o wiele słabiej niż pelna wersja. Też nie podam teraz przykladow, ale często na tej generacji bylo tak, ze demo odpychalo wręcz (na pewno nie zachecalo ), a od fula nie moglem się oderwać. Wszytskie dema FIFA pod względem gameplayu roznia się znacznie od pelnych wersji.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mi się wydaje, że nawet z RE6 tak było. Demo mnie zszokowało natomiast full przyciągnął. Tak samo było z MS Apokalipsą. Dlatego kompletnie nie ufam wersjom demonstracyjnym. 

Opublikowano

Co do dem obecnie to wygląda tak (o ile w ogóle się pojawiają) jakby to był rzucany kawałek starego kodu na od(pipi) co by nikt nie marudził że dema nie było.Chyba nikt obecnie się nie trudzi by demo wyglądało w przybliżeniu jak finalna wersja bo szkoda na to czasu i $ to już nie te czasy bo większość i tak na nie zlewa :( to po co się trudzić lepiej wypuścić serie filmików pokazujących gameplay.

Opublikowano

RE6 to skaza na serii, to samo RE5. Bylem fanem, teraz leje na ta serie. Chce pozadny horror na konsolach (PC takowe posiada) wiec czekam i licze, ze The Evil Whitin niezawiedzie.

Opublikowano

The Evil Whitin niezawiedzie

Mnie RE6 niezawiodło. Pokaż mi grę akcji, która starcza na tyle godzin i do tego można ją w niektórych fragmentach rozgrywki. Do tego nie chrupie i się nie przycina a kampania Leona to mały ukłon w stronę fanów starej trylogii. Takie jest moje zdanie jako fana serii z 12-letnim stażem. 

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

po co się trudzić lepiej wypuścić serie filmików pokazujących gameplay.

Ja przez ostatnie 5 lat ściągnąłem może ze 4 dema. W czasach wszechobecnych przedpremierowych gameplay'ów jakoś nie czuję potrzeby ściągania wersji demonstracyjnych, tym bardziej, że źle dobrany urywek potrafi dać mylny obraz całości, np. Spec Ops: The Line.  

Opublikowano

The Evil Whitin niezawiedzie

Mnie RE6 niezawiodło. Pokaż mi grę akcji, która starcza na tyle godzin i do tego można ją w niektórych fragmentach rozgrywki. Do tego nie chrupie i się nie przycina a kampania Leona to mały ukłon w stronę fanów starej trylogii. Takie jest moje zdanie jako fana serii z 12-letnim stażem. 

Mnie zawiodlo, bo bylem fanem serii. Glupia strzelanka mnie nie bawi, a gra jako strzelanka jest bardzo slaba - zatem czas rozgrywki to kolejny minus. Wiem, ze czasy sie zmieniaja i komercja ustawia rynek, ale RE4 byl supcio - a kolejne numerkowe czesci to jedno wielkie (pipi) w mojej opinii. Ciesze sie, ze RE6 ma tak niska srednia i Capcom moze ruszy glowa teraz.

Opublikowano

Xboty już czują niepokój, bo byli przekonani, ze PS4 przez najbliższe kilka lat będzie miało tylko 3 exy. ;)

Opublikowano

Ponoć nowe IP od Guerillla tam będzie. Mam wrażenie, że Shadow Fall jest robione przez Team B.

Opublikowano

Mogę się założyć że będzie to open-world sci-fi multiplayer mmo-like game ;)

Modne się to zrobiło ostatnio.

Opublikowano

RE4 byl supcio - a kolejne numerkowe czesci to jedno wielkie (pipi) w mojej opinii

twoja opinia to oksy(moron). piątka pod względem mechaniki i gameplay'u, to kopiuj wklej z czwórki i trudno, żeby z super gry stała się gó,wnem.

Opublikowano

No jak patrzysz tylko na mechanike... Mnie interesuje klimat Residentowy - i RE4 takowy posiadal. RE5 i bieganie w sloncu z jakas tam tepa kobietka jako npc bylo tak slabe, ze ciezko to gre bylo mi skonczyc. Dlatego napisalem wczesniej, ze wiem, ze rynek sie zmienil, ale RE5 i RE6 w porownaniu do RE4 to w mej skromnej opini kupa (pipi).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.