Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 376
  • Wyświetleń 79,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Krzysztof Tomczak
    Krzysztof Tomczak

Dobra panowie udało się! Podłączyłem kompa z powrotem do monitora ( miałem do TV ) i gra jakimś cudem sie odpaliła po 5 sekundach ładowania. Jezu, co to (pipi) jest? To jest naprawdę gra ? Nie wierzę

• zapisy do closed beta dla X1 i PS4, pozny wrzesień http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-GB/beta/index.aspx

Opublikowano

Pograłem trochę w Betę i powiem tak 

- Grafika miast to tragedia i chyba trzeba przesunąć premierę o jakieś 6 miesięcy by to dopracować, co do reszty to jest niezła zabawa. Niestety grę skasowałem bo już dwa razy się tak zwiesiła że jedynie wyłączenie PS4 z prądu coś pomogło. Ogólnie z wielkich zapowiedzi wyszło coś przeciętnego chyba że ten bulid jest bardzo stary i na premierę dostaniemy zupełnie coś innego.

Opublikowano

mi gra ani razu sie nie zawiesiła, wczoraj chrześniakowi właczyłem aby pograł, za kilka minut woła mnie "wujek nie moge wyjechać"

patrze,  a on wjechał pomiedzy 2 słupy podtrzymujące most i nie mógł wyjechać, zaklinował sie :D

aż sam sie uśmiałem, trzeba było zamknąć aplikacje (gre) i uruchomić jeszcze raz

co do wyłaczanie PS4 z pradu to nie polecam, bo można tak sobie system uszkodzić, nie robiła Ci sie po tym aktualizacje firmware?

Opublikowano

Przecież wystarczy przytrzymać power 10-15s i wtedy konsola się resetuje. Nie trzeba odłączać od prądu...

Opublikowano

Im więcej posmigam po mieście tym bardziej mi się podoba ta gra, daje sporo funu.

Opublikowano

Przecież wystarczy przytrzymać power 10-15s i wtedy konsola się resetuje. Nie trzeba odłączać od prądu...

Yyyyy.... :( serio ? nie wiedziałem.... dzięki 

Opublikowano

Przedłużyli betę z 4 do 6

Nie wiem kto tam w ubi o tym decydował, ale rozpoczęcie bety w środku tygodnia i zakończenie w sobotę ... ktoś sporo musiał poimprezować żeby wpaść na taki pomysł ;)

Niech teraz jeszcze tylko przedłużą do środy i do premiery Driveclub będzie co robić ;)

ps. czy można w becie osiągnąć wyższy niż 10 lvl i kupić jakieś bardziej egzotyczne auta? jakieś włoskie lambo albo ferrarki?

Opublikowano

Pytanie czy w grze w ogóle takie auta będą - w fullu ma być ledwie 40 aut.

Opublikowano

Gra zalicza opóźnienie i będzie 02.12.2014. Plus jest taki, że Ubi słucha graczy i już wprowadza poprawki od graczy testujących bete. Już poprawili model jazdy i kolizje. W listopadzie kolejna beta.

Opublikowano

W niedzielę dałem tej becie drugą szansę i w sumie zdanie nieco się polepszyło. Z początku odrzuciła mnie paskudna grafika, ale zagrałem wczoraj półtorej godzinki i podróżując po Stanach stwierdzam, że jest bardzo, bardzo klimatycznie. Jazda z NY do LA to magia, mimo kiepskiego modelu jazdy jechało się baardzo przyjemnie. Co prawda na premierę nie biorę, ale kiedyś ogram na pewno. W sumie to już się doczekać nie mogę, bo przecież nie zdążyłem zwiedzić Las Vegas, Miami i paru innych miejscówek, szoda, że w weekend sobie odpuściłem :(

Opublikowano

Miałem tak samo :) olałem grafikę i cieszyłem się wyzwaniami i jazdą, i było mi nawet żal że nie mogę wbić po wyżej 10 lvl :). Gierka bardzo wciąga i daje dużo frajdy a chyba to się liczy, do grudnia raczej nie ma szans na polepszenie grafiki otoczenia więc zakup na późniejszy termin. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja będę miał bo zapisałem się na kolejną betę ale dostałem info że i tak będę miał dostęp bo brałem udział w poprzedniej becie do tego dadzą mi jeszcze 3 kody dla znajomych.

Opublikowano

tak ja też, ale w cale nie ma sie z czego cieszyć, bo nie wierze że gra diametralnie sie zmieniła przez 1-2msce od ostatniej bety :D

Opublikowano

nie chce nikogo obrażać, ale ta beta w która grałem w sierpniu była dla mnie totalnie nieakceptowalna, pograłem 1h i nie mogłem sie zmusić aby włączyć to kolejny raz, grafika jak sprzed 3 lat i model jazdy, który nie istnieje w tej grze, NFS Underground miał lepszy model. nie po prostu Nie :)

ale wiem, że niektórym gra sie podoba, ja jestem zbyt wymagającą osobą jeśli chodzi o takie rzeczy

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

fanek ta gra ma dawać przyjemność z randomowej jazdy po wielkim obszarze, coś jak FH2 na X1. Osobiście na premierę nie kupię ale używkę kto wie, 

Opublikowano

Dobrze rozumiem, że Ci co wcześniej testowali betę nie muszą jej pobierać ponownie? Wystarczy ją ponownie uruchomić i pobierze się jakaś aktualizacja? A Ci co nie pobierali wcześniej, to po prostu ściągną ją 6.11 jak się pojawi na PSN?

No i każdy otrzyma trzy dodatkowe kody na bete dla znajomych?

Opublikowano

Dobrze rozumiem, że Ci co wcześniej testowali betę nie muszą jej pobierać ponownie? Wystarczy ją ponownie uruchomić i pobierze się jakaś aktualizacja? A Ci co nie pobierali wcześniej, to po prostu ściągną ją 6.11 jak się pojawi na PSN?

No i każdy otrzyma trzy dodatkowe kody na bete dla znajomych?

Też tak rozumuje, w mailu piszą że będzie dostępna ponownie więc pewnie na tym samym slocie