II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 czerwca 2018 Opublikowano 4 czerwca 2018 Autka na ok. Ale koncept latania i pływania to chybiony pomysl imo. Plywanie i latanie z reguły jest raczej nudne w luj. Zwłaszcza w takim arkejdzie. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 5 czerwca 2018 Opublikowano 5 czerwca 2018 Samo latanie czy plywanie jak piszesz bedzie nudne. Ale mysle, ze wyscigi laczace kilka pojazdow moga byc ciekawe. Niby w becie byl jeden taki wyscig ale to raczej intro w formie pokazowki anizeli prawdziwy wyscig. Ja zrobilem to co bylo do zrobienia w becie i dobrze sie bawilem. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 czerwca 2018 Opublikowano 21 czerwca 2018 Pogralem w betę. Ladne. Ale tak samo bezplciowe co jedynka, jak dla mnie. Pomysl zacny z USA ale nie Ubi. Chwila plywania i latania tylko mjie utwierdza w przekonaniu ze to chybiony pomysł w tego typu grze. Samo jezdzenie autkiem rowniez nie zachwyca. Mocno w tej serii cos nie bangla. Zaraz po tym odpalilem FH3 i Ojciec arkejdów pokazuje jak to się powinno robic. Przebić może ja tylko nadchodząca czwarta odsłona. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 21 czerwca 2018 Opublikowano 21 czerwca 2018 Też chwilę pograłem i jest słabo. Nie czuć prędkości i wagi pojazdów, dziwny model jazdy, brak zniszczeń i normalnych wypadków. Najśmieszniejsze jest to że w sandboksach w które ostatnio grałem (Watch Dogs 2, Mafia 3) wszystkie te elementy są lepiej dopracowane. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 22 czerwca 2018 Opublikowano 22 czerwca 2018 Akurat w WD2 model jazdy jest tragiczny jak dla mnie. W The Crew 2 po ustawienia liniowości sterowania i martwych stref jak i wyłączeniu wszystkich asyst jest całkiem fajnie. Lepiej niż w jedynce, ale to jeszcze nie Forza. * asysty wyłączamy w menu Osiągi na Xboxie naciskając klawisz podglądu ( dwa kwadraty) a na PS z tego co pamiętam gładzik. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 22 czerwca 2018 Opublikowano 22 czerwca 2018 Mi beta przypadła do gustu i jak jedynkę omijałem szerokim łukiem tak teraz zastanawiam się nad zakupem 1 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 22 czerwca 2018 Opublikowano 22 czerwca 2018 Do kiedy trwa beta? Może przetestuję te całe da kru. Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 22 czerwca 2018 Opublikowano 22 czerwca 2018 Pograłem dzisiaj 3-4 H. Co z tego, że są łodzie, samoloty itp. jak wszystko jest takie jakieś "bez duszy" i nudne. Łodzie to chyba dali, żeby usypiać dzieci na noc. Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 23 czerwca 2018 Opublikowano 23 czerwca 2018 (edytowane) Wiadomo to nie poziom Godrizona, ale i jest dobrze. Na xboxie można oczywiście The Crew zlać, ale na PS4 to ze świecą szukać tego typu gierki. Edytowane 23 czerwca 2018 przez chris85 Cytuj
PiotrekP 1 760 Opublikowano 23 czerwca 2018 Opublikowano 23 czerwca 2018 (edytowane) Więc tez zassałem bete. Taka nijaka ta gra. Samochody w sumie to co w jedynce, tylko tuning zmieniony. W samolotach brak uczucia pędu, łódki nawet fajne. Ale mam problem na ps4, bo obraz mam ucięty i nijak nie idzie tego naprawić, nawet w ustawieniach obrazu konsoli. Edytowane 23 czerwca 2018 przez PiotrekP Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 24 czerwca 2018 Opublikowano 24 czerwca 2018 U mnie wszystko w porządku na PS4. Gra wygląda o dwie klasy lepiej niż poprzednio. Efekty oświetleniowe są rewelacyjne, modele aut też niezłe, a i detale mapy reż dostały należytego boosta. Model jazdy bez ustawiania nieliniowości, martwych stref i asyst może odrzucać, ale jak się ustawi to jest całkiem nieźle. Całościowo gra pokazuje pazur dopiero jak się zacznie tuningować pojazdy, bo w stocku są trochę niemarawe. Jeśli chodzi o różne kategorie sportów, najbardziej nudzi mnie latanie, ale podejrzewam że to się zmieni wraz ulepszaniem samolotu który posiadam. Bardzo fajnie wypadają natomiast łączone wyścigi. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 25 czerwca 2018 Opublikowano 25 czerwca 2018 W dniu 24.06.2018 o 17:03, Masamune napisał: U mnie wszystko w porządku na PS4. Gra wygląda o dwie klasy lepiej niż poprzednio. Efekty oświetleniowe są rewelacyjne, modele aut też niezłe, a i detale mapy reż dostały należytego boosta. Model jazdy bez ustawiania nieliniowości, martwych stref i asyst może odrzucać, ale jak się ustawi to jest całkiem nieźle. Całościowo gra pokazuje pazur dopiero jak się zacznie tuningować pojazdy, bo w stocku są trochę niemarawe. Jeśli chodzi o różne kategorie sportów, najbardziej nudzi mnie latanie, ale podejrzewam że to się zmieni wraz ulepszaniem samolotu który posiadam. Bardzo fajnie wypadają natomiast łączone wyścigi. Masz jakieś namiary jak odpowiednio ustawić sterowanie pod pada? Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 25 czerwca 2018 Opublikowano 25 czerwca 2018 21 minut temu, PlastikowySmalec napisał: Masz jakieś namiary jak odpowiednio ustawić sterowanie pod pada? Zasadniczo wyłącz martwą strefę sterowania, nieliniowość daj na jedno-dwa oczka mniej niż maksymalna wartość. Możesz też poeksperymentować z nieliniowością gazu i hamulca - początek skali oznacza, że przycisk będzie bardziej czuły w początkowej fazie, koniec skali oznacza, że przycisk będzie bardziej czuły w końcowej fazie ruchu. Jeszcze jedna ważna sprawa, to asysty. W menu tuningu samochodu otwierasz "ustawienia dla zaawansowanych" i tam wyłączasz ESP, kontrole trakcji (opcjonalnie), i wspomaganie wychodzenia z poślizgu. Na koniec pokombinuj z ustawieniem przyczepności tył/przód, znajduje się w tym samym menu co asysty. Warto zmniejszyć przód, tył zostaw wyżej, dzieki temu samochód nie będzie tak skręcać jak szalony przy każdym ruchu analogiem. 2 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 BTW dzisiaj w Saturnie widziałem THE CREW 2 złota edycja, nie było to puste pudełko tylko z płytą... za 339zł Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 Gdyby istniał świat bez Horizona to bym się zainteresował. Grafika fajna, model jazdy poprawny, tylko te skakanie oo budynkach... no cóż, może kiedyś się zainteresuję. Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 3 godziny temu, MaZZeo napisał: Gdyby istniał świat bez Horizona to bym się zainteresował. Grafika fajna, model jazdy poprawny, tylko te skakanie oo budynkach... no cóż, może kiedyś się zainteresuję. Skakanie jak na razie widziałem chyba w 2 eventach, Sa i normalne wyścigi bez takich bajerów. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 28 czerwca 2018 Opublikowano 28 czerwca 2018 Jutro premiera a recenzji brak... coś tu się złego odwala... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 czerwca 2018 Opublikowano 28 czerwca 2018 5 minut temu, PlastikowySmalec napisał: Jutro premiera a recenzji brak... coś tu się złego odwala... Gra jest online więc pewnie jak w przypadku jedynki recenzje dopiero po przetestowaniu serwerów. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 28 czerwca 2018 Opublikowano 28 czerwca 2018 35 minut temu, _Be_ napisał: Gra jest online więc pewnie jak w przypadku jedynki recenzje dopiero po przetestowaniu serwerów. Na twitchu od paru dni grają już online... Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 Need for Speed Underground 3swoją drogą edytor wideo daje możliwości do tworzenia ciekawych filmów Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 Driver 4 Gra w ogóle daje multum możliwości zabawy w różnoraki sposób. Chyba kupię! Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 Ja się bawię od wczoraj. Jak dla mnie idealna gra na czas oczekiwania FH4. Grafika momentami ryje beret widoczki piękne. Plus mam wrażenie albo placebo, że coś zmienili z modelem jazdy w porównaniu do bety. E: Drift też jest całkiem przyjemny https://1drv.ms/v/s!Ar6f5QpoI0bPmF5UOPOFpA7J00Lz Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 29 czerwca 2018 Opublikowano 29 czerwca 2018 Pograłem na razie ze 3h i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Tak jak w jedynce pisałem o niewykorzystanym potencjale, tak teraz na razie jest git. Podstawowy model jazdy w stylu NFS, czemu nie, ale pobawię się jeszcze asystami. Grafika jak na tak duży świat robi wrażenie na Scorpio, pomijając oczywiście detale i powtarzalność normalną przy takiej skali terenu. Bardzo dobrze zrobione jest menu, można wymieniać części i wybierać eventy bez jeżdżenia po mapie. Nowy wzór, lepiej niż w Horizonie. Inne pojazdy traktowałem jako dodatek, ale zdążyłem już wciągnąć się w akrobacje samolotowe, więc tutaj duży plus. Zobaczymy jak dalej, ale wstępnie must have wobec ścigałkowej posuchy na PS4 i w końcu godny rywal Horizona na Xie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi