Zdunek 1 121 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Gra GOTY!Jedyny tytuł który zachęca do kupna next-gena. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 A może ma ktoś kodzik dla mnie? Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 I dla mnie kodzik? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Pograłem trochę w Betę i powiem tak - Grafika miast to tragedia i chyba trzeba przesunąć premierę o jakieś 6 miesięcy by to dopracować, co do reszty to jest niezła zabawa. Niestety grę skasowałem bo już dwa razy się tak zwiesiła że jedynie wyłączenie PS4 z prądu coś pomogło. Ogólnie z wielkich zapowiedzi wyszło coś przeciętnego chyba że ten bulid jest bardzo stary i na premierę dostaniemy zupełnie coś innego. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 mi gra ani razu sie nie zawiesiła, wczoraj chrześniakowi właczyłem aby pograł, za kilka minut woła mnie "wujek nie moge wyjechać" patrze, a on wjechał pomiedzy 2 słupy podtrzymujące most i nie mógł wyjechać, zaklinował sie aż sam sie uśmiałem, trzeba było zamknąć aplikacje (gre) i uruchomić jeszcze raz co do wyłaczanie PS4 z pradu to nie polecam, bo można tak sobie system uszkodzić, nie robiła Ci sie po tym aktualizacje firmware? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Nie.. a co miałem zrobić jak inaczej się nie dało wyłączyć konsoli Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Przecież wystarczy przytrzymać power 10-15s i wtedy konsola się resetuje. Nie trzeba odłączać od prądu... 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Im więcej posmigam po mieście tym bardziej mi się podoba ta gra, daje sporo funu. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Przecież wystarczy przytrzymać power 10-15s i wtedy konsola się resetuje. Nie trzeba odłączać od prądu... Yyyyy.... serio ? nie wiedziałem.... dzięki Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Przedłużyli betę z 4 do 6 Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Przedłużyli betę z 4 do 6 Nie wiem kto tam w ubi o tym decydował, ale rozpoczęcie bety w środku tygodnia i zakończenie w sobotę ... ktoś sporo musiał poimprezować żeby wpaść na taki pomysł Niech teraz jeszcze tylko przedłużą do środy i do premiery Driveclub będzie co robić ps. czy można w becie osiągnąć wyższy niż 10 lvl i kupić jakieś bardziej egzotyczne auta? jakieś włoskie lambo albo ferrarki? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Pytanie czy w grze w ogóle takie auta będą - w fullu ma być ledwie 40 aut. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Gra zalicza opóźnienie i będzie 02.12.2014. Plus jest taki, że Ubi słucha graczy i już wprowadza poprawki od graczy testujących bete. Już poprawili model jazdy i kolizje. W listopadzie kolejna beta. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 W niedzielę dałem tej becie drugą szansę i w sumie zdanie nieco się polepszyło. Z początku odrzuciła mnie paskudna grafika, ale zagrałem wczoraj półtorej godzinki i podróżując po Stanach stwierdzam, że jest bardzo, bardzo klimatycznie. Jazda z NY do LA to magia, mimo kiepskiego modelu jazdy jechało się baardzo przyjemnie. Co prawda na premierę nie biorę, ale kiedyś ogram na pewno. W sumie to już się doczekać nie mogę, bo przecież nie zdążyłem zwiedzić Las Vegas, Miami i paru innych miejscówek, szoda, że w weekend sobie odpuściłem Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Miałem tak samo olałem grafikę i cieszyłem się wyzwaniami i jazdą, i było mi nawet żal że nie mogę wbić po wyżej 10 lvl . Gierka bardzo wciąga i daje dużo frajdy a chyba to się liczy, do grudnia raczej nie ma szans na polepszenie grafiki otoczenia więc zakup na późniejszy termin. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 http://www.eurogamer.pl/giveaways.php?sourcetoken=836964-f0ea99ef053e8c5601d97ec8208e26b9&id=87303&claim=true Jakby kogoś interesowało to tutaj można dostać kod do bety. 2 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 ja będę miał bo zapisałem się na kolejną betę ale dostałem info że i tak będę miał dostęp bo brałem udział w poprzedniej becie do tego dadzą mi jeszcze 3 kody dla znajomych. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 super, załapałem się Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 tak ja też, ale w cale nie ma sie z czego cieszyć, bo nie wierze że gra diametralnie sie zmieniła przez 1-2msce od ostatniej bety 1 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Nie ma się z czego cieszyć ? Ja to co grałem w sierpniu, jeśli bedzie podane w takiej formie jak było + jakies dobre multi to dla mnie moje pieniądze mają Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 (edytowane) nie chce nikogo obrażać, ale ta beta w która grałem w sierpniu była dla mnie totalnie nieakceptowalna, pograłem 1h i nie mogłem sie zmusić aby włączyć to kolejny raz, grafika jak sprzed 3 lat i model jazdy, który nie istnieje w tej grze, NFS Underground miał lepszy model. nie po prostu Nie ale wiem, że niektórym gra sie podoba, ja jestem zbyt wymagającą osobą jeśli chodzi o takie rzeczy Edytowane 3 listopada 2014 przez Fanek Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 fanek ta gra ma dawać przyjemność z randomowej jazdy po wielkim obszarze, coś jak FH2 na X1. Osobiście na premierę nie kupię ale używkę kto wie, Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Dobrze rozumiem, że Ci co wcześniej testowali betę nie muszą jej pobierać ponownie? Wystarczy ją ponownie uruchomić i pobierze się jakaś aktualizacja? A Ci co nie pobierali wcześniej, to po prostu ściągną ją 6.11 jak się pojawi na PSN? No i każdy otrzyma trzy dodatkowe kody na bete dla znajomych? Cytuj
doLu82 1 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 CDA ma też trochę kodówhttp://www.cdaction.pl/news-40071/mamy-3000-kluczy-do-bety-the-crew-na-ps4-i-xbo-kto-chetny.html 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Dobrze rozumiem, że Ci co wcześniej testowali betę nie muszą jej pobierać ponownie? Wystarczy ją ponownie uruchomić i pobierze się jakaś aktualizacja? A Ci co nie pobierali wcześniej, to po prostu ściągną ją 6.11 jak się pojawi na PSN? No i każdy otrzyma trzy dodatkowe kody na bete dla znajomych? Też tak rozumuje, w mailu piszą że będzie dostępna ponownie więc pewnie na tym samym slocie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi