Skocz do zawartości

Dragon Age: Inquisition

Featured Replies

Opublikowano

DAI bardziej niż z Wiedźminem trzecim będzie konkurować o atencję graczy z Lords of the Fallen, który ma mieć premierę na jesieni 2014.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Odpowiedzi 687
  • Wyświetleń 73,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Znalazłem dzisiaj podczas eksploracji świata (a konkretnie Crestwood) fajne nawiązanie do gry Plants vs Zombies, widocznie któryś z twórców DA musi być fanem tej (swoją drogą świetnej) gry.       

• Dziś wieczorem zaserwuje wam stream z gry Dragon Age: Inkwizycja   Taki przedsmak:  

• he he, sprawdziłem gierkę i po pierwszym bossie wywaliłem to z hdd   gra ma tekstury hd do zainstalowania (x360) mój boże jaka ta gra jest okropnie brzydka, brak słów język polski jest ale czcionka

Opublikowano

Bardziej mnie jara DAI niz W3. I z tego co widzialem zapowiada sie dokladnie tak jakbym sobie tego zyczyl. Dla mnie to material na preorder

Opublikowano

W ogóle, na E3 w żaden sposób nie byli w stanie przyciągnąć mojej uwagi, mimo że czekam na tą grę dość mocno. No cóż, W3 zjadł wszystkich.

Opublikowano

Gender Age 3: Political Correctness - w sumie tyle z ich "dark fantasy" zostalo

Vivienne_head_front.jpg

1115417-powerranger44_super.jpg

Heh, chyba pierwszy RPG w ktorym nie bede mial maga w druzynie, bo sam grac nie lubie a tego potwora na pewno nie bede chcial ogladac na cutscenkach.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ale to smukla elfke chetnie przygarne :)

Opublikowano

w sumie tyle z ich "dark fantasy" zostalo

Przecież poprzednie DA to żadne dark fantasy. Co najwyżej takie było w marketingowym bełkocie i mokrych snach fanbojów Bioware.

Gierkę może obadam,niech to bedzie chociaż dobry tytuł na miarę DA:Origins,a już będzie można mówić o sukcesie:D

Opublikowano

Dark Fantasy w DA skonczylo sie wraz z zyciem

Duncana w prologu DA: Origins :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to potwierdzone? jakoś nigdzie znaleźć nie mogę, choć to miód dla moich uszu...

Potwierdzone, na stronie EA Polska jest napisane, że w polskiej wersji językowej na wszystkich platformach i podane w nawiasie platformy (jest tam i PS4 i Xbone). Tak samo Ultima  zmieniła. Jak było w wersji na PS4 napisane, że angielska teraz jest że napisy PL.

Ja tam się cieszę, przy RPG nigdy nie pogardzę napisami.

Opublikowano

Ja pierniczę ale to za(pipi)iście wygląda. Jakieś smoki latają. Fajny klimat chyba się zdecyduje na kupno tej gry. 

Opublikowano

wychodzi na to, że faktycznie będzie po polsku, mimo, że wcześniej zapowiadano polonizację tylko na pc i starą generację. Bardzo się cieszę.

Opublikowano

właśnie oglądałem jakiś nowy gameplay na PPE , kurde ale to nędznie wygląda graficznie, i jeszcze gorzej jeśli chodzi o dynamike walki, nie rozumiem po co w ogole ta gra powstaje skoro już na starcie przegrywa z wiedźminem, a przegywa nawet z kilku letnim skyrimem, wygląda strasznie słabo... bleee

Opublikowano

To jest jeszcze jeden z nielicznych tytułów, na który ostrzę sobie zęby i da którego ewentualnie kupię nową konsolę, bo o reszcie lineupu na ten rok, to szkoda gadać, nie mówiąc o tym, że większość i tak zostanie wydana na stare konsole.

Opublikowano

Straszna posucha w RPGach wiec chetnie przygarne pod koniec roku....

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To jest jeszcze jeden z nielicznych tytułów, na który ostrzę sobie zęby i da którego ewentualnie kupię nową konsolę, bo o reszcie lineupu na ten rok, to szkoda gadać, nie mówiąc o tym, że większość i tak zostanie wydana na stare konsole.

nigga please, to wygląda strasznie biednie ;/

Opublikowano

Moim zdaniem wygląda świetnie a nawet jeśli, nie sądzę by najbardziej istotnym elementem gier RPG była grafika i na jej podstawie dokonywano wyboru przy zakupie ... 

Opublikowano

masz racje, ale ja mowie że to wygląda biednie nie mając na mysli jedynie grafiki ale ogolnie gameplay, walka i wszystko co tam pokazali, jakieś bez polotu

Opublikowano

W 1 grało mi się świetnie, w 2 tak sobie, ale nie wiem czy się skusze na 3. Ostatnia część mass effecta mnie rozczarowała i mam wrażenie, że tutaj też tak będzie :P

Opublikowano

Jakie to słabe, next gen my ass. Odtwórczość aż do bólu kuźki. Jak widzę znowu te jednostajne , tytanowe korytarze, to aż mi się zbiera. Dialogi jeszcze bardziej wyssane, muzyki nikt nigdy nie zapamięta. Oprawa przeciętna, animacja z PS2, fajna prezencja niektórych postaci i efekty świetlne. Mam nadzieje , że Bioware padnie i kolejne niedobitki stworzą swoje studia i ip. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

a widziałeś pierwszą część tego gameplayu  z otwartym światem? mi się tam podoba, nie musi być to nic innowacyjnego, żeby tylko było zbliżone do jedynki z lepszą mechaniką walki i mi styka, jak mnie Wiedźmin w ogóle nie jara, tak tutaj z wielką chęcią sobie zagram

Opublikowano

Gdzie ty tam otwarty swiat Mysza widziales :D ? Dla mnie to wygladalo jak lesny korytarz.

Opublikowano

Dobra może źle to określiłem, świat jest podzielony na rozległe regiony, co mi zupełnie odpowiada.

Opublikowano

Wystroje to wprost kalka DA1, nawet identyczne ułożenie podobnych przedmiotów. Architektura to samo. Nie licząc garstki skrzyń, reszta znowu z tytanu. Wszystko jest jak nic nie warta, sztuczna makieta. To jakiś DLC do DA1/2 ? System dialogów nadal wydmuszka. Pewnie nadal 90% gry to walka. Chyba już można odtrąbić zgon Bioware jak niedawno Square - Enix.

Edytowane przez Szatanek