Opublikowano 18 czerwca 201410 l DAI bardziej niż z Wiedźminem trzecim będzie konkurować o atencję graczy z Lords of the Fallen, który ma mieć premierę na jesieni 2014. Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Bardziej mnie jara DAI niz W3. I z tego co widzialem zapowiada sie dokladnie tak jakbym sobie tego zyczyl. Dla mnie to material na preorder
Opublikowano 18 czerwca 201410 l W ogóle, na E3 w żaden sposób nie byli w stanie przyciągnąć mojej uwagi, mimo że czekam na tą grę dość mocno. No cóż, W3 zjadł wszystkich.
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Gender Age 3: Political Correctness - w sumie tyle z ich "dark fantasy" zostalo Heh, chyba pierwszy RPG w ktorym nie bede mial maga w druzynie, bo sam grac nie lubie a tego potwora na pewno nie bede chcial ogladac na cutscenkach. Edytowane 18 czerwca 201410 l przez Bansai
Opublikowano 19 czerwca 201410 l w sumie tyle z ich "dark fantasy" zostalo Przecież poprzednie DA to żadne dark fantasy. Co najwyżej takie było w marketingowym bełkocie i mokrych snach fanbojów Bioware. Gierkę może obadam,niech to bedzie chociaż dobry tytuł na miarę DA:Origins,a już będzie można mówić o sukcesie:D
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Dark Fantasy w DA skonczylo sie wraz z zyciem Duncana w prologu DA: Origins
Opublikowano 4 lipca 201410 l to potwierdzone? jakoś nigdzie znaleźć nie mogę, choć to miód dla moich uszu...
Opublikowano 4 lipca 201410 l to potwierdzone? jakoś nigdzie znaleźć nie mogę, choć to miód dla moich uszu... Potwierdzone, na stronie EA Polska jest napisane, że w polskiej wersji językowej na wszystkich platformach i podane w nawiasie platformy (jest tam i PS4 i Xbone). Tak samo Ultima zmieniła. Jak było w wersji na PS4 napisane, że angielska teraz jest że napisy PL. Ja tam się cieszę, przy RPG nigdy nie pogardzę napisami.
Opublikowano 4 lipca 201410 l Ja pierniczę ale to za(pipi)iście wygląda. Jakieś smoki latają. Fajny klimat chyba się zdecyduje na kupno tej gry.
Opublikowano 4 lipca 201410 l wychodzi na to, że faktycznie będzie po polsku, mimo, że wcześniej zapowiadano polonizację tylko na pc i starą generację. Bardzo się cieszę.
Opublikowano 9 lipca 201410 l właśnie oglądałem jakiś nowy gameplay na PPE , kurde ale to nędznie wygląda graficznie, i jeszcze gorzej jeśli chodzi o dynamike walki, nie rozumiem po co w ogole ta gra powstaje skoro już na starcie przegrywa z wiedźminem, a przegywa nawet z kilku letnim skyrimem, wygląda strasznie słabo... bleee
Opublikowano 9 lipca 201410 l To jest jeszcze jeden z nielicznych tytułów, na który ostrzę sobie zęby i da którego ewentualnie kupię nową konsolę, bo o reszcie lineupu na ten rok, to szkoda gadać, nie mówiąc o tym, że większość i tak zostanie wydana na stare konsole.
Opublikowano 9 lipca 201410 l Straszna posucha w RPGach wiec chetnie przygarne pod koniec roku.... Edytowane 9 lipca 201410 l przez hav3n
Opublikowano 9 lipca 201410 l To jest jeszcze jeden z nielicznych tytułów, na który ostrzę sobie zęby i da którego ewentualnie kupię nową konsolę, bo o reszcie lineupu na ten rok, to szkoda gadać, nie mówiąc o tym, że większość i tak zostanie wydana na stare konsole. nigga please, to wygląda strasznie biednie ;/
Opublikowano 10 lipca 201410 l Moim zdaniem wygląda świetnie a nawet jeśli, nie sądzę by najbardziej istotnym elementem gier RPG była grafika i na jej podstawie dokonywano wyboru przy zakupie ...
Opublikowano 10 lipca 201410 l masz racje, ale ja mowie że to wygląda biednie nie mając na mysli jedynie grafiki ale ogolnie gameplay, walka i wszystko co tam pokazali, jakieś bez polotu
Opublikowano 10 lipca 201410 l W 1 grało mi się świetnie, w 2 tak sobie, ale nie wiem czy się skusze na 3. Ostatnia część mass effecta mnie rozczarowała i mam wrażenie, że tutaj też tak będzie
Opublikowano 12 lipca 201410 l Jakie to słabe, next gen my ass. Odtwórczość aż do bólu kuźki. Jak widzę znowu te jednostajne , tytanowe korytarze, to aż mi się zbiera. Dialogi jeszcze bardziej wyssane, muzyki nikt nigdy nie zapamięta. Oprawa przeciętna, animacja z PS2, fajna prezencja niektórych postaci i efekty świetlne. Mam nadzieje , że Bioware padnie i kolejne niedobitki stworzą swoje studia i ip. Edytowane 12 lipca 201410 l przez Szatanek
Opublikowano 13 lipca 201410 l a widziałeś pierwszą część tego gameplayu z otwartym światem? mi się tam podoba, nie musi być to nic innowacyjnego, żeby tylko było zbliżone do jedynki z lepszą mechaniką walki i mi styka, jak mnie Wiedźmin w ogóle nie jara, tak tutaj z wielką chęcią sobie zagram
Opublikowano 13 lipca 201410 l Gdzie ty tam otwarty swiat Mysza widziales ? Dla mnie to wygladalo jak lesny korytarz.
Opublikowano 13 lipca 201410 l Dobra może źle to określiłem, świat jest podzielony na rozległe regiony, co mi zupełnie odpowiada.
Opublikowano 13 lipca 201410 l Wystroje to wprost kalka DA1, nawet identyczne ułożenie podobnych przedmiotów. Architektura to samo. Nie licząc garstki skrzyń, reszta znowu z tytanu. Wszystko jest jak nic nie warta, sztuczna makieta. To jakiś DLC do DA1/2 ? System dialogów nadal wydmuszka. Pewnie nadal 90% gry to walka. Chyba już można odtrąbić zgon Bioware jak niedawno Square - Enix. Edytowane 13 lipca 201410 l przez Szatanek