Hendrix 2 731 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Cóż, wiadomo było, że oceny będę dobre. Jeśli wydawca daje review embargo tydzień przed premierą to znaczy, że jest bardzo pewien siebie. Przy Simsach, EA bała się ocen, że hoho, stąd opóźniali rozesłanie review copy ile tylko mogli. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Trochę niszczę branżę, ale zamówiłem sobie deluxe edition za 240 zł. Hype zwyciężył, a wcześniej podane oceny tylko go podkręcają Soundtrack "robi robotę" Edytowane 11 Listopada 2014 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 ja zamówiłem delux za 265 (to już z kosztami wysyłki) więc jeszcze bardziej niszczę branżę Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja zamówiłem zwykłą, więc nie wiem czy jeszcze łapię się na niszczenie, czy tylko na lekki wandalizm Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 jak powyżej 200 zł to jesteś rakiem branży Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dziś wieczorem zaserwuje wam stream z gry Dragon Age: Inkwizycja Taki przedsmak: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Zastanawiam się, czy nie olać pre-ordera i zamówić na US store, zawsze to 3 dni wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dziś wieczorem zaserwuje wam stream z gry Dragon Age: Inkwizycja Taki przedsmak: na jaką platforma masz gre i o której stream? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 ja jeszcze zapytam się czy skoro twój sklep już ma to i czy przed następnym piątkiem będzie sprzedawać? Zastanawiam się czy jak przy fifie sprzedawcy nie będą się trzymać daty premiery w we wtorek czy środę w następnym tygodniu da się dorwać giereczkę Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Najwazniejsze to czy jest mozliwosc zmiany jezyka na angielski? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 dygam sie czy brać ten tytuł :< jedynka i dwójka mi totalnie nie podeszła, na upartego chyba zapłace te 15zł i kupie ea acces ogram wstępniaka i będzie decyzja, demmit :< czemu mam tak kolektywny gust Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 A graczdari nie ma przez przypadek Inkwizycji dzięki EA Access? Podobno dzisiaj gra miała zostać udostępniona w tej usłudze. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 dygam sie czy brać ten tytuł :< jedynka i dwójka mi totalnie nie podeszła, na upartego chyba zapłace te 15zł i kupie ea acces ogram wstępniaka i będzie decyzja, demmit :< czemu mam tak kolektywny gust jeżeli jedynka ci nie podeszła to daruj sobie ten tytuł. Albo przynajmniej poczekaj aż stanieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 właśnie kupiłem ea access ściąga sie jedyne 42 gb zobaczymy czy przez 6h podejdzie gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) srry za post pod postem ale jest problem, bo gra jest grywalna @_@ ledwo co sie odessałem od konsoli. mechanika gry przystępna i sterowanie teamem tez przyjemne, ten system turowy też fajnie przemyślany, bliżej tej grze gameplayowo do mass effecta niz do poprzednich części DA. fabularnie troche sztampa ale idzie sie wkręcić i jest syndrom "jeszcze jedna misja tylko do przodu" nie wiem o co chodzi ale gra jest mało next genowa wizualnie (co akurat w rpg jest mało wazne) ale na boga już skyrim był ładniejszy w szczególności śnieg i jedynie efekty czarów zimna dają rade wizualnie w DA a tak to mam jeszcze 4h jak nie skoncze głównego watku w tym czasie "biere" gre poza tym ea acces jest bekowy, achivmenty wpadają za gre w "demo" Edytowane 14 Listopada 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 bo gra jest grywalna @_@ ledwo co sie odessałem od konsoli. mechanika gry przystępna i sterowanie teamem tez przyjemne, ten system turowy też fajnie przemyślany, bliżej tej grze gameplayowo do mass effecta niz do poprzednich części DA. juz mialem lekki hajp na ta gre ale wlasnie takiego potwierdzenia oczekiwalem, yebac te remastery i te ubiszroty - to bedzie moj kolejny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 W 6 h nie skończysz i w 60 możesz nie dać rady:) Dla zainteresowanych. Przed chwilą rozmawiałem z panią z ultimy. Gra w poniedziałek będzie wysyłana. Teraz mam problem jak od wtorku ukrywać swoje zmęczenie w pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Dzięki Orzech, też się waham, ale potwierdziłeś tylko - biorę grę razem z nowym GTA Wsiąkam w gry do końca roku tym sposobem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) ale wiecie, że to moje zdanie i moje zdanie =/= wasze i potem będzie nagonka "dzięki Orzechowi uyebałem dwie i pół bomby" Decyzje o kupnie gry nalezy podejmować na podstawie akcji marketingowych dystrybutora oraz opiniach w prasie branżowej gdzie jest "żetelnie" recenzowana. Edytowane 14 Listopada 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Gdyby nie ich kosmiczne ceny to pewnie bym u nich zamówił.. Jeszcze za wysyłkę każą sobie płacić. Chyba już wolę poczekać na moje zamówienie w empiku do czwartku, bo i tak w ciągu tygodnia nie mam dostępu do PS4 z powodu studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Jest jakieś info nt. wersji past-genowych? Chętnie wziąłbym jeszcze wersje na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Też szukam takiego info, co jakiś czas odświeżam youtube, może coś się pojawi z past genów ale jak na razie nic. Niestety ale pewnie dowiemy się tego dopiero po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Chyba nie chcą za szybko prezentować rozgrywki na past-genach, bo może się okazać, że różnica jakościowa jest niewielka. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Oglądałem materiał lady insanity na youtube w którym opowiadała chwile o wersjach na past geny. Podobno jest ta sama zawartość ale tekstury mocno okrojone. Mniej wszystkiego na mapie, mniej npc'ow. w skrócie wygląda lepiej niż origins ale świat nie żyje własnym życiem tylko jak w origins statyczna fauna i Flora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi