Skocz do zawartości

Dragon Age: Inquisition

Featured Replies

Opublikowano

Mozesz sprzedawac wszystkie kosztownosci, poza tymi gdzie jest napisane ze sa to elementy do badania/analizy przeciwnikow (research). One tez laduja w kosztownosciach, wiec trzeba na to uwazac.

• Odpowiedzi 687
  • Wyświetleń 73,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Znalazłem dzisiaj podczas eksploracji świata (a konkretnie Crestwood) fajne nawiązanie do gry Plants vs Zombies, widocznie któryś z twórców DA musi być fanem tej (swoją drogą świetnej) gry.       

• Dziś wieczorem zaserwuje wam stream z gry Dragon Age: Inkwizycja   Taki przedsmak:  

• he he, sprawdziłem gierkę i po pierwszym bossie wywaliłem to z hdd   gra ma tekstury hd do zainstalowania (x360) mój boże jaka ta gra jest okropnie brzydka, brak słów język polski jest ale czcionka

Opublikowano

Gieeeera wypas! 7 lvl dobity, ekipa sie znaczaco powiekszyla:)

Gram na 3 poziomie trudnosci, poki co jest dosc latwo... Szkoda, ze mam tak malo czasu na gre, bo jest naprawde zacna.

Opublikowano

Jeśli chodzi o kosztowności to czasami też jest coś do craftingu "umocnień inkwizycji", nie wiem jak to się zwie dokładnie, chodzi mi o ten stół który jest w budynku niedaleko Cassandry w Skyhold. Raz miałem coś do zrobienia i wymagało jakichś medalików, które właśnie były w kosztownościach.

Opublikowano

Zasada jest prosta. Wpierw idziesz do laski od researchu potem do kwatermistrza a reszta w kosztownościach to złom do sprzedania:)

Opublikowano

gdzie mogę szybko nazbierać matariały na rozbudowę twierdzy/zamku  ???

macie jakąś mapę z lokalizacją przedmiotów ???

Opublikowano

Ta rozbudowa poza zmianą wyglądu coś jeszcze daje?

Jakieś achi za zrobienie wszystkich trzech?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

gdzie mogę szybko nazbierać matariały na rozbudowę twierdzy/zamku ???

macie jakąś mapę z lokalizacją przedmiotów ???

Moim zdaniem najszybciej zbierać rośliny z misji przy stole narad :)

Edytowane przez Myriu

Opublikowano

Tylko rozbudowa zamku nie wiąże się z roślinkami i metalami lecz ze znalezieniem miejsc wycinki drzew i kamieniołomów…  :whistling:

Opublikowano

Ale np do rozbudowy ogrodu należy mieć również roślinki, metal zapewne do innych.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Osobiście nie potrzebuje szukac bo wszystkie znalazłem zwiedzając mapy przy robieniu questów, tylko rośliny przy stole zbierałem żeby upgradować ogród itp :) o to mi chodziło o czym mówi kolega wyżej :)

Edytowane przez Myriu

Opublikowano

To ja mam pytanko. Na każdej mapie mamy konieczność zbierania materiałów aby rozbudowywac zamek. To są zadania skończone czy w nieskończonośc będą się pojawiac przy obozach?

Opublikowano

To ja mam pytanko. Na każdej mapie mamy konieczność zbierania materiałów aby rozbudowywac zamek. To są zadania skończone czy w nieskończonośc będą się pojawiac przy obozach?

Jesli to sa te misje od zwiadowcow to one sie powtarzaja w nieskonczonosc.

Opublikowano

W którym momencie w grze dochodzimy do miejsca, gdzie nie możemy już cofnąć się ze ścieżki fabularnej ani wykonywać pobocznych qestów?

JEstem po misji w której mogliśmy wybrać pomiędzy templariuszami a magami, następnie mam udać się na zamknięcie wyłomu.Mogę spokojnie kontynuować fabułę, czy to już ostatni moment na znajdżki, zadania itp?

Opublikowano

Ja przy tym początku miałem już chyba że 40 godzin nabite

Opublikowano

ja po 80h i ukończonej fabule nadal mam co robić :D

Edytowane przez Myriu

Opublikowano

Fakt przytłacza ale Przyzwyczaisz się tylko musisz wsiąknąć :)

Opublikowano

A wsiąknąć łatwo, wczoraj chciałem odwiedzić tylko na chwilę Szmaragdowe Mogiły a zleciało mi tam chyba z 4h i jeszcze nie zrobiłem wszystkiego. :)

Da się jakoś dalej ulepszać ogród czy 6 doniczek na rośliny to max ?

Opublikowano

Chyba maks bo nic więcej nie widziałem sam, też myślałem ze będzie to inaczej rozwiązane ale cóż, darowamemu koniowi sie przez przerwy w zębach nie patrzy [emoji14]

Edytowane przez Myriu

Opublikowano

W którym momencie w grze dochodzimy do miejsca, gdzie nie możemy już cofnąć się ze ścieżki fabularnej ani wykonywać pobocznych qestów?

JEstem po misji w której mogliśmy wybrać pomiędzy templariuszami a magami, następnie mam udać się na zamknięcie wyłomu.Mogę spokojnie kontynuować fabułę, czy to już ostatni moment na znajdżki, zadania itp?

gra Cię poinformuje kiedy ten moment nastąpi ;)

Opublikowano

Można napisy na dół przenieść?