Skocz do zawartości

Dragon Age: Inquisition

Karas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o kosztowności to czasami też jest coś do craftingu "umocnień inkwizycji", nie wiem jak to się zwie dokładnie, chodzi mi o ten stół który jest w budynku niedaleko Cassandry w Skyhold. Raz miałem coś do zrobienia i wymagało jakichś medalików, które właśnie były w kosztownościach.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ta rozbudowa poza zmianą wyglądu coś jeszcze daje?

Jakieś achi za zrobienie wszystkich trzech?

Edytowane przez Humulin
Opublikowano (edytowane)

gdzie mogę szybko nazbierać matariały na rozbudowę twierdzy/zamku ???

macie jakąś mapę z lokalizacją przedmiotów ???

Moim zdaniem najszybciej zbierać rośliny z misji przy stole narad :) Edytowane przez Myriu
Opublikowano (edytowane)

Ale np do rozbudowy ogrodu należy mieć również roślinki, metal zapewne do innych.

Edytowane przez Humulin
Opublikowano (edytowane)

Osobiście nie potrzebuje szukac bo wszystkie znalazłem zwiedzając mapy przy robieniu questów, tylko rośliny przy stole zbierałem żeby upgradować ogród itp :) o to mi chodziło o czym mówi kolega wyżej :)

Edytowane przez Myriu
Opublikowano

To ja mam pytanko. Na każdej mapie mamy konieczność zbierania materiałów aby rozbudowywac zamek. To są zadania skończone czy w nieskończonośc będą się pojawiac przy obozach?

Opublikowano

To ja mam pytanko. Na każdej mapie mamy konieczność zbierania materiałów aby rozbudowywac zamek. To są zadania skończone czy w nieskończonośc będą się pojawiac przy obozach?

Jesli to sa te misje od zwiadowcow to one sie powtarzaja w nieskonczonosc.

Opublikowano

W którym momencie w grze dochodzimy do miejsca, gdzie nie możemy już cofnąć się ze ścieżki fabularnej ani wykonywać pobocznych qestów?

JEstem po misji w której mogliśmy wybrać pomiędzy templariuszami a magami, następnie mam udać się na zamknięcie wyłomu.Mogę spokojnie kontynuować fabułę, czy to już ostatni moment na znajdżki, zadania itp?

Opublikowano (edytowane)

Chyba maks bo nic więcej nie widziałem sam, też myślałem ze będzie to inaczej rozwiązane ale cóż, darowamemu koniowi sie przez przerwy w zębach nie patrzy

Edytowane przez Myriu
Opublikowano

W którym momencie w grze dochodzimy do miejsca, gdzie nie możemy już cofnąć się ze ścieżki fabularnej ani wykonywać pobocznych qestów?

JEstem po misji w której mogliśmy wybrać pomiędzy templariuszami a magami, następnie mam udać się na zamknięcie wyłomu.Mogę spokojnie kontynuować fabułę, czy to już ostatni moment na znajdżki, zadania itp?

gra Cię poinformuje kiedy ten moment nastąpi ;)