MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 o kur.wa lepiej niż Origins, to raczej nie jest dobry prognostyk, już by lepiej brzmiało że gra wyglądała ładniej od dwójki niż od jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 No ale ponoc tak nie jest to po co maja klamac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja mam w Sferisie zamówione, ale chyba ostatecznie jednak zrezygnuję i wezmę na US Store. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 ale wiecie, że to moje zdanie i moje zdanie =/= wasze i potem będzie nagonka "dzięki Orzechowi uyebałem dwie i pół bomby" Decyzje o kupnie gry nalezy podejmować na podstawie akcji marketingowych dystrybutora oraz opiniach w prasie branżowej gdzie jest "żetelnie" recenzowana. Too late my friend. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 No ale ponoc tak nie jest to po co maja klamac? Nie no dobrze że nie kłamią. Źle to chyba ująłem po prostu. Takie stwierdzenia że wygląda lepiej niż Origins po prostu nie nastrajają zbyt optymistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) przez Orzecha uje.balem ponad dwie bomby w mediaexpercie DZIEKI Edytowane 14 Listopada 2014 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 No ale ponoc tak nie jest to po co maja klamac? Nie no dobrze że nie kłamią. Źle to chyba ująłem po prostu. Takie stwierdzenia że wygląda lepiej niż Origins po prostu nie nastrajają zbyt optymistycznie. Niby tak ale z drugiej strony jezeli dostajesz kilka razy wiecej contentu, a gra i tak wyglada lepiej to nie mozna chyba narzekac. Szczegolnie, ze mowimy o past genach @hendrix Mam identyczna sytuacje. Boje sie tylko ze wersja z US nie bedzie wspolpracowala w multi z serwerami EU. Wiesz cos na ten temat? Martwi mnie znacznie wyzszy ping do US. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Dragon age 2 to korytarzówka a origins było grą z otwartym światem. Tak samo da:i więc nie spodZiewajcie się wiele po 8 letnim sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Dragon age 2 to korytarzówka a origins było grą z otwartym światem. Tak samo da:i więc nie spodZiewajcie się wiele po 8 letnim sprzęcie No nie do końca prawda z tym otwartym światem w Origins. Jako takiego otwartego świata nie mieliśmy, tylko wiele zamkniętych lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Mam identyczna sytuacje. Boje sie tylko ze wersja z US nie bedzie wspolpracowala w multi z serwerami EU. Wiesz cos na ten temat? Martwi mnie znacznie wyzszy ping do US. Niestety nie wiem Też się zastanawiałem nad tym, choć z drugiej strony nie wiem, czy w ogóle zajrzę do multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Multi podobno ciekawe ja po przejściu singla na pewno spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Jest BARDZO dobrze, po tej recenzji aż sam chce w to zagrać. http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=10100 Recenzja gry Dragon Age: Inkwizycja - najlepsze RPG od czasu Skyrima Dragon Age: Inkwizycja to nie tylko najlepsza i najbardziej rozbudowana odsłona serii, ale również jedna z najlepszych gier w historii studia BioWare. Może dumnie stanąć obok takich gigantów gatunku, jak Baldur’s Gate II, Mass Effect II czy Star Wars: Knights of the Old Republic. Ciekawy scenariusz, interesujący bohaterowie, rewelacyjna twierdza Skyhold, olbrzymi świat… Można by długo wymieniać zalety tego tytułu. Zdarzają się co prawda drobne błędy i niedociągnięcia, system walki nie jest idealny, a część scenariusza mogłaby zostać lepiej napisana, ale wszystko to można łatwo wybaczyć, biorąc pod uwagę skalę gry i jakość wykonania pozostałych elementów. W recenzji nie wspomniałem m.in. o świetnie wykonanych dwuwymiarowych grafikach, rewelacyjnych pieśniach bardów czy rozbudowanym systemie rzemiosła, ale opisanie wszystkich zalet tego tytułu zajęłoby nie kilka, a kilkanaście stron. Najlepiej wszystko odkrywać samemu, a możecie mi wierzyć, że nawet po wielu godzinach grania w Dragon Age: Inkwizycja znajdziecie coś nowego i interesującego. Edytowane 14 Listopada 2014 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Mam identyczna sytuacje. Boje sie tylko ze wersja z US nie bedzie wspolpracowala w multi z serwerami EU. Wiesz cos na ten temat? Martwi mnie znacznie wyzszy ping do US. Niestety nie wiem Też się zastanawiałem nad tym, choć z drugiej strony nie wiem, czy w ogóle zajrzę do multi. Mnie tez multi specjalnie nie kreci, ale nie chce placic za niekompletny produkt. Poza tym wolalbym kupic w PL zeby wesprzec lokalny rynek itd., ale nie dam sobie wcisnac polskiej wersji jezykowej. Jezeli nie potwierdze, ze istnieje mozliwosc ustawienia angielskiego tekstu i glosow to bede musial anulowac preordera ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) @Macio - właśnie na fejsie zobaczyłem ten link i powiem tylko tyle... HAJP HAJP i jeszcze raz HAJP... tylko wytrzymać do następnego tygodnia Edytowane 14 Listopada 2014 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 ja już mam dość tego hajpu. W nic się nie chce grać bo myślę tylko o tej gierce. Przyjemne uczucie i to po tylu latach z grami nadal się czasem zdarza (ostatni raz przed premierą gta V) Cytuj Odnośnik do komentarza
SeD 12 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Miałem nie kupować, ale..............................kifflom , najpierw wtorek gta potem czwartek DA. 2 dni a tyle grania. Obyśmy się nie zawiedli po słabej dwójce. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Boli trochę brak płynnego cyklu dzień/noc ale trudno chyba trzeba będzie zainwestować bo mam pilną potrzebę ogrania jakiegos RPGa. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Udało mi się dowiedzieć, że w polskiej dystrybucji gra posiada do wyboru jedynie napisy w języku polskim lub rosyjskim. Ja dziękuję, kasuję preordera i wezmę ze sklepu US. Nie jestem pewien tego multi, no ale trudno. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Udało mi się dowiedzieć, że w polskiej dystrybucji gra posiada do wyboru jedynie napisy w języku polskim lub rosyjskim. Ja dziękuję, kasuję preordera i wezmę ze sklepu US. Nie jestem pewien tego multi, no ale trudno. Zobaczymy. Na serio? Nie jest tak jak w Bf4, że wystarczy zmiana języka menu konsoli ? Jeez, jeśli tak to nawet nie myślę nad wyborem wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Juz znalazlem jakis post na forum bioware, ze gosciu ma w preloadzie do wyboru polski i rosyjski tylko. Skoro trzeba wybrac jaka wersje sciagnac to chyba nie da sie inaczej. Idiotyzm jakis. Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 A w czym by ci te polskie napisy przeszkadzały? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Pewnie Józefina zamiast Josephine w napisach xd Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Same napisy mi w niczym nie przeszkadzaja, ale swiat gry to nie tylko dialogi i filmiki. To tez opisy miejsc, umiejetnosci czy przedmiotow. To tez ksiazki, raporty i takie (pipi)y. Gra tworzona byla przez ludzi anglojezycznych. Ja mowie po angielsku. Chce miec prawo wyboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Wybaczcie poślizg, ale wczoraj coś padło http://www.twitch.tv/graczdari_1991pl - zaczynam o 22:35 Mogę gadać wam, ale nie mam zbyt reprezentatywnego głosu, tak więc można pisać na czacie Twitcha i ewentualnie będę odpisywał. Grę transmituje od zera, czyli od nowej gry + język pl Edytowane 14 Listopada 2014 przez Graczdari Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Dobrze, póki co pokazałem Wam pierwszą godzinę z gry Dragon Age: Inkwizycja. Być może jutro pokażę więcej Stream wykonany z konsoli XBOX ONE, z polskiej wersji sklepowej. Całość okraszona łatką premierową. Jako, że na streamie może tego nie widać tak dokładnie, tak więc: Grafika jest ładna, aczkolwiek daleko jej do powalającej. Na dodatek cały efekt psuje raczej przeciętna animacja, kiepska mimika twarzy i raczej niezbyt stabilny frame-rate (XONE) Edytowane 14 Listopada 2014 przez Graczdari Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi