Canaris 304 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 Fajnyy odcinek Imp miażdży moszne, Jamie pokazuje że jest prawdziwym bratem, Shae okazuje sie totalną szmatą a Oberyn jest jedynym ktory jest fair w tym całym kapturowym sądzie. Scena z Davosem tez wymiata - tak werbalnie zmiażdzyc liczykrupy z Iron Banku to aż miło oglądac Szkoda tylko że Yara tak skrewiła. Troche zle zrobili tą scene bo miała dobre 5 sekund jak Ramsay spuscil z niej wzrok zeby wypuscic te psy a stała ze dwa metry do niego. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 odcinek zapowiadał sie nudno i pierwsze 10 min ogladalem na bocznym ekranie przeglądając forum, ale potem już bylo ciekawie a końcowka koazacka spoiler nt końcówki czytać tylko po zobaczeniu odcinka rozprawa bardzo ciekawa, chociaz na poczatku aż sie wkurzałem że wszyscy zeznają tak okropnie przeciw karłowi, ale bardzo fajnie z tego wybrną i podniósł adrenaline szkoda że tyle trzeba czekać na walke, 20 dni... eh Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 20 dni? Za tydzień jest jakieś idiotyczne 'mericańskie święto? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 za tydzien nie ma swieta, jest za 2 tygodnie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 (edytowane) nie wiedzialem w sumie ze to z powodu świeta, tylko date 8 odcinka na wiki sprawdzilem - 2 czerwca edit spoiler co do koncowki jesli nie widac obrazka to macie też link http://repostuj.pl/img/91065/ide/ Edytowane 12 maja 2014 przez Yano Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 Czemu oni w stolicy mają kompletnie w chuju te smoki, armie dzikich i nieumarłych? to chyba poważniejsze problemy niż ta cała rozprawa. a końcówka odcinka bardzo dobra. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 W ogole o ile czegos nie pomieszalem to nie ma konsekwencji w szybkosci poruszania sie postaci. Np smocza babka albo kaleka przez 3 sezony sie szlajaja i nigdzie nie doszli. A ten brodaty ziezimieszek co obcinal rękę dostal zadanie pojscia pod mur do krukow i dostal sie tam w jeden odcinek a chyba zaczynal w stolicy? Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Czemu oni w stolicy mają kompletnie w chuju te smoki, armie dzikich i nieumarłych? to chyba poważniejsze problemy niż ta cała rozprawa. a końcówka odcinka bardzo dobra. A dlaczego na zachodzie Europy mają dosadnie mówiąc w tyłku sytuacje z Krymem? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Raczej nie zaczynał w stolicy.wlasnie nie pamietam kto mu to zlecal. Wydawalo mi sie ze ktos w stolicy ale moze zle pamiętam Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 (edytowane) Czemu oni w stolicy mają kompletnie w chuju te smoki, armie dzikich i nieumarłych? to chyba poważniejsze problemy niż ta cała rozprawa. a końcówka odcinka bardzo dobra. ostatnio gadali, że muszą zająć się blondyną, a tak swoją drogą kończy im się kasa, wspominali też że mają już spore długi w żelaznym banku Edytowane 13 maja 2014 przez Lokomotywa Cytuj
benito82pl 198 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Ep całkiem spoko. Szkoda tylko mi Theona, mam nadzieje że jeszcze sie chłop odkuje:P Jakim cudem whore Tyriona wrociła? Czyżby Sersei maczała w tym łapska? Nie wiem też skąd oni mieli pojęcie o martwym typie na łabie, normalnie CSI. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Po prostu odnaleźli łódkę z tym martwym typem ? Z Shae jest ciekawa historia, aż jestem ciekaw jak to przedstawią Cytuj
benito82pl 198 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 I zbadali że ma łańcuszek pokryty trucizną? Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 DWARF OF THE DECADE Yano oczywiście źle pamiętasz. Locke dostał zlecenie od Boltona w Dreadfort, który znajduje się na północy niedaleko Winterfell, skąd do muru jakoś przesadnie daleko nie jest. Odnośnie naszyjnika to nie jestem pewien czy Bealish po zaprezentowaniu go Sansie wyrzucił go za burtę, ale jeśli nie, to rzeczywiście nie wiem skąd go mieli. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Wrzucił go do łódki z martwym błaznem. 1 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 @Yano: "smocza babka" do tego czasu zdążyła przejść ogromną pustynię i kilka niezłych odległości między Mereen, Yunkai i tym trzecim miastem. Można powiedzieć, że zrobiła "wpi.zdu" drogi, więc to nie tak, że ona się nigdzie nie ruszyła. Oczywiście mówię o tym nawiązując do wszystkich sezonów, nie tylko czwartego. Locke faktycznie miał dość blisko do muru. I na pewno miał konia, zapasy i może jakichś gości do pomocy. Bran, Hodor, Jojen i Meera są raczej powolni, muszą się zatrzymywać, ukrywać, polować żeby zdobyć żarcie. I przedzierać się przez puszczę. Nadal za szybko? Przemowa Tyriona GOTY normalnie, czekam na 8 odcinek z wywieszonym jęzorem. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 Yano, sprawdź sobie na mapie jak to wygląda: Sezon absolutnie mistrzowski, każdy odcinek nie przymula, nie jest jakimś zapychaczem, przed (pipi).nięciem w kolejnym epie. Trzy tygodnie oczekiwania na kolejny odcinek to tortura. Niby wiem mniej więcej co się wydarzy a tak czekam :] 1 Cytuj
Mani 686 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 Jakie 3 tygodnie jak kolejny odcinek ma datę 18 maj? Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 Yano nawet Varys powiedział, że smoki rosną 'year after year', czyli można założyć, że w serialu conajmniej 2 lata minęło od pilota. Tzw timeline nie jest określany co odcinek, ale to logiczne, że pomiędzy niektórymi są spore przerwy, nawet w obrębie samych odcinków już mijały tygodnie. Świat Westeros jest ogromny, ale jakby jeszcze ich wędrówki szczegółowo pokazywali to byśmy mieli po 24 odcinki na sezon. Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 Jakie 3 tygodnie jak kolejny odcinek ma datę 18 maj? Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka następny tak, ale później są 2 tygodnie przerwy pomiędzy ep7 i ep8 Cytuj
Mani 686 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 17 maj - 7 odcinek, 1 czerwca - 8 odcinek. Generalnie wkurzające są te "przerwy" między odcinkami w różnych serialach. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 te 3 ostatnie odcinki to będzie masakra ! ja czekam na 8 9 i 10 ,oglądam wszystkie z kratą piwa. Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 tutaj trochę lepsza mapka: http://quartermaester.info/ Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 maja 2014 Opublikowano 19 maja 2014 Ogolnie nie wiem czy tylko ja tak mialem ale bardzo przewidywalny zwrot wydarzen w najnowszym odcinku. Przewidzialem zarowno akcje z Bronnem chociaz tez wydawalo mi sie, ze Bronn bedzie akurat walczyl przeciwko karlowi , akcje z Cezarym Pazurom i zakonczenie. Ale i tak dam 7/10 bo nakreslaja one co sie wydarzy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi