Yano 3 697 Opublikowano 19 maja 2014 Opublikowano 19 maja 2014 (edytowane) a ja zakończenia nie przewidziałem a co do walki to myślałem że jednak kurdupel bedzie sam walczył, to że kumpel nie bedzie chętny to można sie domyślic niby arab rzeczywiscie od poczatku był wciśnięty jakby w tym celu, i napewno z nim walka bedzie bardziej wyrównana, ale myślałem że kurdupel sam stanie do walki i być może wygra jakimś wielkim podstępem (trucizna:p) Edytowane 19 maja 2014 przez Yano Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 20 maja 2014 Opublikowano 20 maja 2014 (edytowane) Jezu ale ten wątek w Erie był okłord. Sansa niby taka rozważna i przyzwyczajona do nie wychylania się, a tu stawia się i wali po mordzie rozpieszczonego synka niestabilnej emocjonalnie ciotuni. Na szczęście kapitan pedał przybywa na ratunek, by w odpowiednim momencie przy pomocy najbardziej oczywistego cliffhangera w historii GoT zażegnać kryzys. Edytowane 20 maja 2014 przez Kyo Ej ej używaj tagu spoiler 4 Cytuj
ornit 2 982 Opublikowano 20 maja 2014 Opublikowano 20 maja 2014 (edytowane) Jaki kapitan pedał? Odcinek fajny "sir" Gregora znowu zmienili teraz pod Hulka Hogana podchodzi jesli chodzi o dramat twarzy i grę aktorską Edytowane 20 maja 2014 przez ornit Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 20 maja 2014 Opublikowano 20 maja 2014 Jaki kapitan pedał? No Cezary Pazura. Spoko odcinek, wzruszyłem się kiedy Arya opatrywała Hounda. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 20 maja 2014 Opublikowano 20 maja 2014 (edytowane) Tokar w spoilery takie rzeczy, MOTYLA NOGA! Co prawda i tak obejrzę, ale już jaj nie róbcie. Edytowane 20 maja 2014 przez Andreal Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 20 maja 2014 Opublikowano 20 maja 2014 Jak nie chcecie wpadać w spoilery z odcinka, który miał premierę dwa dni temu to proponuję nie wchodzić do tematu dotyczącego najnowszego sezonu gdzie się dyskutuje o nowych odcinkach na bieżąco. A odcinek sam w sobie nie miał takiego pjerdo.lnięcia jak poprzedni kończący się zaje.bistą sceną procesu, ale też miał swoje momenty. Osobiście mój ulubiony to Ogar usiłujący zszywać sobie ranę: -"Pier.dolone g.ówno." -"Kur.wa je.bana." Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 20 maja 2014 Opublikowano 20 maja 2014 Nie wiem co wy macie z tymi spoilerami. Przesz GOT to jedyny serial gdzie napisanie że ktoś ginie to żaden spoiler Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 20 maja 2014 Opublikowano 20 maja 2014 Nie wiem co wy macie z tymi spoilerami. Przesz GOT to jedyny serial gdzie napisanie że ktoś ginie to żaden spoiler Sam kiedyś zgłosiłem twój spoiler o śmierci Joffreya Rozumiem złośliwym idiotów w komentarzach na torrentach, ale tutaj? Canaris jeśli ciebie przecieki kto ginie w danym odcinku / sezonu nie ruszają to twoja sprawa, ale nie znaczy to, że musisz psuć zabawy innym. 2 1 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Ożesz (pipi)a ja(pipi)e. Oglądałem ostatnie 15 minut 2 razy i za drugim razem wywołuje jedynie ciut mniejsze emocje. Wszystko co się dzieje od sceny z Aryą i Ogarem (poker face) przez dialog braci po scenę walki to weltmajsterszaft. Pomimo tego, że ktoś mi zaspojlował wynik pojedynku (na szczęście był to spojler mylący) to nie byłem pewien jak się on zakończy, właściwie spodziewany rezultat byłby zbyt łatwy jak na Martina. Odcinek 10/10. W moim prywatnym rankingu serialowych szokerów TO znajduje się na pierwszym miejscu, ex aequo z krwawymi zaślubinami i zaraz przed "We have to go back Kate". 2 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 potwierdzam, końcówka pozamiatała, dawno czegos takiego nie widziałem, dla takich akcji oglądam ten serial, małe mistrzostwo świata, plus jeszcze za scenę nad jeziorkiem <3 zakochałem się w tej aktorce Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Ja jeszcze nie oglądałem wszedlem tu na wlasna odpowiedzialność. Nie moge sie doczekac odcinka a dzis siedze w pracy do 20 aż. Kurde juz chce to pooglądać Mozna gdzieś dorwac odcinek poza torrentami? Nie bede w pracy instalowal bo bez przesady:p Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 http://rapidmoviez.com/ + http://filebit.pl Cytuj
GRAMO FONISTA 0 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Najpierw pokazali zaloty eunucha(WTF) i późniejszą dywagację na temat jego męskości, pod koniec kompletnie nic nie wnoszący i przydługi monolog na temat upośledzonego kuzyna ale na jedną z najbardziej oczekiwanych przez fanów sagi scęnę poświęcili ile 2-3 minuty? czy te czarnuchy tak na poważnie? ale rozumiem, że niższej klasie może się podobać 1 1 Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Też mnie wkurzać ten serial zaczyna .... Ale Melissandre ... <3 brałbym jak rolnik dopłaty. . Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Nie bardzo rozumiem potrzebę wprowadzania tej historii o żukach i wątku Grey Worma + Missandei. Poza tym odcinek na plus, chociaż sporo zmian w stosunku do książki (Sansa lol) - w następnym sezonie na pewno pojawią się już wątki z Winds of Winter (Martin, piszże szybciej ;[ ). Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 no walka spoko, ale poza scenami z Sansą reszta odcinka do pieca. rozmieniają się na drobne w tym sezonie, widać że mają sr.akę, że dogonią książki Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Niby wiedziałem jak walka się skończy, ale w filmie emocje są i tak. Niestety, ciągle wrzucają totalnie niepotrzebne wątki, które nic nie znaczą. Równie dobrze, można było ten sezon zmieścić w mniejszej liczbie odcinków. Zostało już niewiele, a jeszcze fajne wątki do pokazania, nie mogę się doczekać zwłaszcza jednego Cytuj
ornit 2 982 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 (edytowane) Oberyn zwyciężył w kategorii nagrody Darwina. Najgłupsza smierć wiosny'14. Moat Catlin - sądziłem, że lepiej zobrazują okrucieństwo Ramsay'a "Tradition" Boltona Edytowane 2 czerwca 2014 przez ornit 1 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 a bedzie tak, ze oba fajterzy zgineli co ostatecznie uratuje impa przed scieciem? Cytuj
Szatanek 116 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Dobry przykład co się dzieje z widzem gdy wystarczająco zrealizują pomysły geniusza. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Brrr, najgorszy najlepszy serial! Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 a bedzie tak, ze oba fajterzy zgineli co ostatecznie uratuje impa przed scieciem? tak, powiem Ci tyle że ksywka Viper nie wzieła się znikąd Cytuj
Szatanek 116 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 (edytowane) Chciałbym pewne sytuacje pierwszy raz oglądnąć właśnie tak zrealizowane na ekranie. Z drugiej strony czekać kolejne 4 lata ( ? ) lata by to się zrównało z książką a tutaj już kolejne w przygotowaniu ( chociaż serial już prawdopodobnie ich nie doczeka ), to zbyt duża tortura. Edytowane 2 czerwca 2014 przez Szatanek Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 a bedzie tak, ze oba fajterzy zgineli co ostatecznie uratuje impa przed scieciem? dodając do pustu Guernica, nie uratuje go przed ścięciem, będą inne świetne niespodzianki, końcówka może być mega Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi