Hubert249 4 279 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Przypominam, że jest temat o spoilerach z książki . 2 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 oj tam, panowie sie dobrze sie bawią Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Finałowa walka skojarzyła mi się z God of War. Czekam z wywalonym jęzorem na kolejne odcinki, jeszcze conajmniej trzy zaj.ebiste motywy się wydarzą. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) Pomimo, że wynik pojedynku był strasznie przewidywalny (nawet sama walka dość typowa - przez większość walki wydaje się, że zwycięstwo jest w kieszeni, a potem nagle w ostatniej sekundzie zmiana o 180 stopni), to jednak emocje były i żal mi się zrobiło tego pajaca. W sumie dość przewidywalny stał się Martin z tą swoją "nieprzewidywalnością". P.S. Też przez chwilę myśleliście, że on tą włócznią zestrzeli kogoś ze sceny, zwłaszcza w momencie jak się pytał "kto ci wydał ten rozkaz"? To byłby dopiero zwrot akcji! Edytowane 3 czerwca 2014 przez MBeniek Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) nie spoileruj chcoiaż cały internet już huczy i buczy Edytowane 3 czerwca 2014 przez Banny Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 Bez przesady, nawet na onecie na głównej stronie się nie patyczkują ze spoilerami, a my będziemy?? Cytuj
Szatanek 116 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) W sumie dość przewidywalny stał się Martin z tą swoją "nieprzewidywalnością". P.S. Też przez chwilę myśleliście, że on tą włócznią zestrzeli kogoś ze sceny, zwłaszcza w momencie jak się pytał "kto ci wydał ten rozkaz"? To byłby dopiero zwrot akcji! Tak właśnie sądziłem przez chwilę ( , że Tywin zarwie ) co uśpiło moją czujność na coś bardziej oczywistego. Bez rozważania i ckliwych gadek, szast prast i bohatera nie ma. Jak w życiu. Czegoś takiego, często się nie widuje. Większe mindfucki w drodze, to była tylko drobna przystawka. Edytowane 3 czerwca 2014 przez Szatanek Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 W sumie dość przewidywalny stał się Martin z tą swoją "nieprzewidywalnością".Czytając książke, wynik walki mnie zaskoczył, chyba nawet bardziej niż los Eddara Starka. Może nie nastawiałem się tak na to, że wszystko skończy się odwrotnie niż można przepuszczać. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Być może było o tym wspomniane w serialu i po prostu jakoś mi umknęło ale co takiego w przeszłości zrobił Jorah, że król go ułaskawił ? Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Ułaskawienie dostał w zamian za bycie kapusiem, ale mi bardziej chodziło o to jakiego syfu narobił wcześniej, że się w tą całą sytuację wplatał Cytuj
Szatanek 116 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) A wszystko to przez babe. Edytowane 4 czerwca 2014 przez Szatanek Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) Teraz dopiero spojrzałem na nazwę tematu- jak dużo Dance With Dragons obejmuje sezon? Czy to znaczy, że widzieliśmy już prawie wszystko co zostało napisane i niedługo Martin będzie musiał zapierniczać z tematem, żeby uciekac serialowi? Edytowane 4 czerwca 2014 przez Mordechay Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 W niektórych wątkach jest jeszcze strasznie dużo do pokazania, a w niektórych praktycznie dobijamy już do końcówki "Tańca ze Smokami". Generalnie sporo się jeszcze wydarzy i na pewno nie będziemy się nudzić, ale też trochę mnie martwi to, że tak szybko to idzie. Z drugiej strony, może faktycznie będzie tak jak ktoś napisał: w pewnym momencie historia pójdzie swoją drogą? Trochę jak w Fullmetal Alchemist: anime wyszło kiedy manga nie była ukończona, i niektórzy mówią, że historia w nim przedstawiona jest nawet lepsza. Cytuj
erix 303 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Jedynce co pewne to to , ze Martin nie zdazy. A jak rozegraja wstrzymanie produkcji/alternatywna historie/Martina dajacego insight scenarzystom przed ksiazkami to sie dopiero zobaczy, chociaz na pewno juz dawno nad tym problemem w HBO mysleli i maja pewnie rozpracowany jakis plan. Cytuj
Szatanek 116 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 (edytowane) Ogólnie jestem trochę podkurzony. Sądziłem , że z książką "Uczta dla Wron" w końcu dotrę na dziewicze tereny, a tutaj się okazuje , że niektóre wątki w serialu już nasrane aż do Tańca. A tak w ogóle zakończenie serialu prawdopodobnie w 7 sezonie możliwe , że będzie podobne do książki która wyjdzie nawet później ( Martin wtajemniczył ekipę jak mniej więcej ma to wyglądać ). To byłoby słabe. Ujrzeć zakończenie w serialu, przed książką. Edytowane 5 czerwca 2014 przez Szatanek Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Zawsze mogliby ożywić Neda Starka, czyli zrobić prequel. Martin zyskał by sporo czasu na dokończenie, a my obejrzeli byśmy kawał konkretnego sezonu z Seanem Bean w roli głównej. 1 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Spokojnie, Uczta dla Wron jeszcze sie nie zaczela nawet, choc sie zbliza. Odcinek wporzo. W sumie pierwszy raz chyba zaluje ze ksiazki czytalem. Bo czas raczej spedzam na kombinowaniu, jak to i tamto rozwiaza ;/ Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Jak to się "Uczta" nie zaczęła? Wątek Brienne czy Sansy wchodzi już na tereny Uczty, tak samo jak akcje z Daenerys i Boltonami wzięte są z "Tańca". Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Prawdziwe zakończenie ostatniego odcinka: 1 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 http://www.filmweb.pl/news/UPDATE%3A+%22Gra+o+tron%22+ju%C5%BC+jest+najwi%C4%99kszym+przebojem+HBO+w+historii-105395 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi