Skocz do zawartości

The Last of Us

fan ppe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie typy muszą być na maksa zakompleksione i to nie tylko jeśli chodzi o ich poziom gry, tylko ogólnie w życiu.

ja bym im polecił Dark Souls - po paru inwazjach darkwraithów byłby spokój bo trafili by do szpitala psychiatrycznego albo popełnili samobójstwa;)

w dark souls nie grałem ale jeśli poziom trudności jest podobny do demons souls to w pełni sie z Tobą zgadzam :) Wg szkoda nerwów na takich. Po pracy chce chwilke sie zrelaksowac a nie wysluchiwac niedowartosciowanych jegomosci oby było ich jak najmniej.
Opublikowano (edytowane)

Trzeba było ich wyciszyć. Ja zawsze mam wyciszonych wszystkich poza swoją drużyną.

Poza tym ND zrobiło taki świetny multiplayer, a na swojej stronie nawet nie zrobili statystyk z TLOU do podglądu. Z u2 i u3 są... Szkoda. No i oczywiście jest ciut mało map i trybów. Oby DLC to wszystko poprawiło.

Edytowane przez agst
Opublikowano

Trzeba było ich wyciszyć. Ja zawsze mam wyciszonych wszystkich poza swoją drużyną.

Poza tym ND zrobiło taki świetny multiplayer, a na swojej stronie nawet nie zrobili statystyk z TLOU do podglądu. Z u2 i u3 są... Szkoda. No i oczywiście jest ciut mało map i trybów. Oby DLC to wszystko poprawiło.

zazwyczaj mam wyciszone. z ciekawości ich (rodacy :-) ) ..odciszylem.. a tu zonk myslalem, że może będzie z kim pograć, dodać do znajomych, pośmiać sie itp. a wyszło z tego tylko g.

O dodatki do multi sie nie coje z tego co pokazali przy u3 myślę że będzie tego masa + jakieś tryby co op.

Opublikowano (edytowane)

Nicki tych osób to:

grzybek1979

p_mozuch_1970

i chyba barcicho6

Niezłe spiny od nich szły, naprawdę, nie rozumiem, spinać się o grę? Lulzy.

I to rozumiem jakby wyzywali od noobów, ale słowa szły naprawdę ostre i obraźliwe z ich strony, a my sobie na luziku. :)

Ale za to jaka satysfakcja, nawet podwójna, gdy znowu dostali w dupe.

<3

po nickach wnioskuje że to stare konie były po 40' pewnie zonaci i z dziećmi. żal mi ich...serio :P Edytowane przez fan ppe
Gość suteq
Opublikowano

A da sie raportowac ludzi z poziomu xmb z zakladki poznani gracze? Czy moze jakos przez strone? Chetnie puscilbym na nich raporta. :-) Nie znam sie na tym wiec pytam.

@fan ppe

Dzisiaj gramy? :-)

Gość suteq
Opublikowano

Przewaznie gramy jak sie zdazylem zorientowac to najwczesniej 18, 19 chociaz wczoraj gralismy o 21. Generalnie godziny wieczorne. :-)

Jak wroce do domu to wysle inva.

Gość suteq
Opublikowano

No właśnie akurat z nimi to była wyrównana potyczka, ale jakoś nam się udało. :)

I ważne, mieliśmy jednego randoma, a oni byli w 4 zgrani. 

Opublikowano (edytowane)

Ze zgranym teamem bardzo fajny okazuje się perk z prezentem, bardzo często moi towarzysze dostają koktajle ode mnie :)

druciak wczoraj że 20 mi molotovow podarował. Cieszy oj cieszy taki gift. Co molotov to frag albo dwa :P

Edytowane przez fan ppe
Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

Już nie przesadzaj z tą liczbą. :D

Ale z 5 to Ci dałem.

Jak maja się marnować to wolę Tobie dać dzięki czemu przechylimy szalę zwycięstwa na naszą stronę. :P

@Jaczes

Jak coś to mogę pograć. :)

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Ze zgranym teamem bardzo fajny okazuje się perk z prezentem, bardzo często moi towarzysze dostają koktajle ode mnie :)

mój team marzeń:

jeden kolo rzemieślnik

drugi typowy medyk

trzeci i czwarty to ninja ( tajne szkolenie2, i strateg2 )

dodatkowo każdy długa broń z tlumikiem i medyk do wskrzeszania na 1 poziomie.

ew. zamiast jednego ninja jakiś snajper lub koles od ciezkich dodatkowych giwer.( nie musiałby mieć tlumika skupialby na sobie uwagę a reszta go osłania z boczku :) miałby perk od wybuchow itp

Opublikowano

im więcej kamratów w grupie tym więcej trzeba zasobów zebrać, to normalne, spoko.. ale czemu nadwyżka nie idzie do spiżarni na czarna godzinę ?

sa mecze gdzie idzie mi dobrze, ale sa i takie, gdzie nie wystarcza mi dla wszystkich, bo jest ich z byt wielu i w takich momentach przydałaby mi sie ta nadwyżka z poprzednich meczy :/ z drugiej strony, jak kilku zginie to znów będę miał lekko ;)

Opublikowano

im więcej kamratów w grupie tym więcej trzeba zasobów zebrać, to normalne, spoko.. ale czemu nadwyżka nie idzie do spiżarni na czarna godzinę ?

sa mecze gdzie idzie mi dobrze, ale sa i takie, gdzie nie wystarcza mi dla wszystkich, bo jest ich z byt wielu i w takich momentach przydałaby mi sie ta nadwyżka z poprzednich meczy :/ z drugiej strony, jak kilku zginie to znów będę miał lekko ;)

nadwyżka nie ginie. jeśli masz więcej to zamienia sie ona na kolejnych członków osady :) coś na zasadzie

...Ty zobacz Mevek ma więcej jedzonka niż bazyliszek idziemy do niego :P...

Gość suteq
Opublikowano

No właśnie dobrze, że giną. Mi teraz z kataklizmu zabiło 16 osób, aż mi ulżyło, bo mniej zapasów muszę zebrać. :)

Opublikowano

ale tez fajnie by było, jakby nadwyżka surowców sie gdzieś odkładała i moglibyśmy z niej z korzystać w krytycznych momentach, np. przed i po misjach.

te mecze sa zaje.biste.

wystarczy pamiętać, gdzie poprzednio przeciwna ekipa zbierała surowce i mamy ich, jak na talerzu ;)

Opublikowano

No właśnie akurat z nimi to była wyrównana potyczka, ale jakoś nam się udało. :)

I ważne, mieliśmy jednego randoma, a oni byli w 4 zgrani. 

Najlepsze było to, że mieli jakieś kosmiczne level, 80 coś, u nas najwyższy 20 coś. Ból dupy przeokrutny, ja tylko się śmiałem, bo szkoda czasu na dyskusje z takimi kolesiami.

Opublikowano (edytowane)

Chętnie zagram ze zgraną ekipą. Nie jestem jakiś super ten teges, ale się staram. Moje ID to YapPL...jak po lewej z resztą.

Edytowane przez Yap