Skocz do zawartości

The Last of Us

Featured Replies

• Odpowiedzi 267
  • Wyświetleń 21,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pewnie o to, że jesteś xbotem i powinieneś się cieszyć, że w ogóle łączy cię z PSN.

• Jest kilka takich zadan, ze jesli sie ich nie wykona, to najlepszy dowod na to, ze ma sie jakis zespol, albo inny uszczerbek na zdrowiu... Od 10 tygodnia do konca 3-4 razy jest zagrozenie 100% - tak

• musisz mieć perk leczenia na drugim poziomie, albo perk "majstra" na drugim poziomie przy perkach jest opisane co i jak o ile pamiętam to leczenie - naciskasz X patrząc na rannego kolege dawanie pr

Opublikowano

kupilem headset, jutro/ pojutrze uslyszycie moj zjawiskowy glos

Opublikowano

Pewnie o to, że jesteś xbotem i powinieneś się cieszyć, że w ogóle łączy cię z PSN.

Opublikowano

O chooj chodzi, ze w grze słyszę tylko Boroboro a Czezkiego już nie? wtf, mam oficjalny hedset plejstejszyn czy.

Ja ciebie nie slyszalem :<

Tak samo jak ja bylem hostem to ciebie wywalalo:/

Dziwne ja mam nat open.

Ja moge grac okolo 23.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Nie chce nic mówić ale to nie

x360 :)

Cały dzień ściągam uncharted xD jak skończę to program z wami o ile syn pozwoli ;) chyba ze konsola wybuchnie

Edytowane przez kubson

Opublikowano

niestety na X sa podobne historie, ze niektorzy gracze nie moga ze soba grac.

Ja nie moglem np z Amerem w sc5

Opublikowano

@Jaczes

Wczoraj jak próbowałem dołączyć to też mnie wywalało nie wiadomo dlaczego. Nie wiem czy to wina neta(chociaż wszystko elegancko śmigało, nat 2) czy może wina hosta, nie wiem kto nim był, ale obstawiam Ciebie Dave. 

Opublikowano

W sumie zmienilem neta z aster na upc, ale infrastruktura chyba ta sama...

/upc przejelo aster/

Opublikowano

Teraz nie mogie jeszcze. Za godzinke.

EDIT: jednak mnie nie bedzie ;/

Jutro o ktorej?

pozdro

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

jakas ustawka na dzisiaj? moze o 21?

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

w szóstym tygodniu lekko się przeraziłem jak zobaczyłem, że 100% ludków mogę stracić :D ile takich misji jest? 

Opublikowano

5

Tydzień: 6, 8, 10, 11 i 12

Opublikowano

jest ktoś kto ma wakacje albo wolne i chce pomęczyć w multi jutro kolo 9-10?