Q-Jot 321 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza
vAHeR 52 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zagram i ja Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ok, to start o której? 18:30? Pisać jeszcze kto chętny, to może uda sie zagrać 4 na 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 ja tez. Tylko w TPSach jestem goownem bez skila Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Gramy, wbijac! Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Macie juz full? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Ktoś jutro chętny na jakąś gierkę rano/w południe? Wieczór mam zajęty. Tylko bez "nubuff", Homer musi utrzymać swoje pro elo k/d. <3 Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez Homer S Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) nie mogę sie w ogolę połączyć z serwerami wyskakuje mi bym błąd: brak Network Pass'a, a jeszcze wczoraj grałem. system mam aktywowany, także nie wiem co jest. wróciłem z roboty i chciałem popykać a tu cyrki ;( tylko ja to mam ? edit. poszło po ponownym zassaniu OP Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kto gra dzisiaj od 23? 1. ja 2. 3. 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kto gra dzisiaj od 23? 1. ja 2. Q-Jot 3. 4. ja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Dzisiaj ktoś chętny na testy nowego trybu? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 juz jest latka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Tak, pobrałem koło południa. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 jest, wazy 93mb. ja moge grac, tylko ustawmy sie na konkretna godzine Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 18-19? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jak oceniacie nowy tryb? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Jak oceniacie nowy tryb?Wczoraj przesiedział z 3 godziny w przesłuchaniu, dla mnie najlepszy tryb. Dziś będę tak przed 18, jak ktoś chętny to wbijac. Cytuj Odnośnik do komentarza
MsJoint 0 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ewsonek - zapraszam do dodania. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Właśnie uporałem się z singlem i zaczynam Multi, jest ciężko grać samemu przeciw innym doświadczonym, najwięcej killed niemal na każdej mapie, staram się trzymać innych. Wielu rzeczy nie chwytam jeszcze ale staram się ogarniać. psn: dar-kos head set Cytuj Odnośnik do komentarza
sccorp84 0 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Witam, pytanie do użytkowników grających w tryb online The Last of Us: orientujecie się czy jest możliwość filtrowania meczów, tak by trafiać na przeciwników (i współgraczy w drużynie) o podobnym stopniu rozwinięcia? Chodzi mi o to, że często trafiam na graczy, których postacie są na poziomie 139, 76, itd., gdy ja dopiero raczkuję na 7 poziomie... Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 No właśnie ja nie wiem, a przydało by się, mecze były by wyrównane. A tak jedyna możliwość to nie dać się zabić czaić się na mapie i zbierać pozostałości po tym co zostawiają ludzie którzy mają wyższe levele. Oni lepiej zabijają więc wystarczy podczepić się pod taką grupkę i kontynuować mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza
sccorp84 0 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 BTW, chętnie pogram większą ekipą w sieciówkę. Jeśli byłby ktoś chętny (u mnie w grę wchodzi najlepiej weekend) to piszcie. Może uda się zlepić 8 osób na gaming. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Poziom leveli w tej grze nie ma dużego znaczenia, tu liczy się zgrany zespół. Często z osobami z levelami nie przekraczającymi 20 byliśmy górą w starciu z jakimiś kosmicznymi poziomami. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Niby tak, ale gra czesto wrzuca do jednego teamu ludzi z levelami 20+, a do drugiego kolesi ponizej 10, ktorzy nawet mapy dobrze nie znaja... Retardacja. Jesli juz mowa o mapach, ciekawe czy kiedys doczekam czasu gdy konsolowa gra da mozliwosc odpalenia mapy w pojedynke, zeby mozna bylo na spokojnie zaznajomic sie z mapa i sprawdzic jak rozne rzeczy dzialaja. Nic tak nie w(pipi)ia, jak zaciecie sie na niewidzialnym murku albo gdy postac wyczynia ekwilibrystyke przy wspinaniu sie na nie ten murek co trzeba - w srodku meczu, wystawiajac sie na ostrzal. Jako, ze spedzilem juz troche czasu w tym multi i jest to jedno z najlepszych z jakimi sie spoktalem na konsolach, napisze kilka spostrzezen. 1. Kod sieciowy to absolutna parodia, to co sie momentami dzieje to skandal. Na porzadku dziennym jest obrywanie przez sciany, murki i inne przeszkody. Ponadto gra mat(pipi)e ludzi bez zadnej logiki, np w ostatni weekend gralem chyba z 5 meczy z samymi japonczykami (lol). Na osobna wzmianke zasluguje detekcja kolizji, a konkretnie uzywanie deski z gwozdziem. Odkad gram nie przypominam sobie ani jednej sytuacji, gdzie wygralbym pojedynek 1v1 na deske z gwozdziem. Nawet jesli pierwszy wezme zamach to i tak gine bo animacja jest przerwana albo przenika na wylot a przeciwnik laduje obalenie. Niestety, problemy z kodem sieciowym beda wystepowac tak dlugo jak producenci beda odwalac amatorke polegajaca na braku dedykowanych serwerow, a hostowaniu gier przez graczy. 2. Balans skili i broni wymaga nieco poprawek. Snajperka w tej chwili (i na obecnym zestawie map) jest praktycznie bezuzyteczna. Rozwiazaniem byloby podniesienie dmg w odniesieniu do armorow, lub obnizenie jej kosztu. Mogli by tez dac mozliwosc recznego wlaczania zooma. Maczeta jest za slaba, zeby bylo smieszniej jest slabsza od deski z gwozdziem, ktora jest darmowa. Bezsens. Istnieje sporo bezuzytecznych perkow, podczas gdy inne sa zbyt dobre. Np. tajne szkolenie w moim odczuciu jest do wywalenia z gry lub co najmniej do usuniecia blokady zaznaczenia kolesia ktory tego uzywa. Koszt powinien rowniez wzrosnac. Generalnie sporo jest takich denerwujacych drobnostek o ktorych teraz nie pamietam, ale najczesciej wynikaja z problemow z kodem sieciowym lub balansem. Szkoda, ze Tlou wyszlo pod koniec generacji, gdyz to multi ma zadatki na swietna platforme typu competitive, ale gra wymaga mase patchy i zmian w balansie, a ND nie bedzie juz raczej pompowac pieniedzy w ten tytul, gdyz juz na bank pracuja nad tytulami na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi