Opublikowano 17 lutego 201411 l Ja po 23 moge jesli umiecie grac. Pamietam, ze suteq costam troche kumal z wiatrowki, grasz jeszcze? Edytowane 17 lutego 201411 l przez Dave Czezky
Opublikowano 17 lutego 201411 l Tez chetnie pogram. To jak, o 21? Edytowane 17 lutego 201411 l przez Qvstra
Opublikowano 18 lutego 201411 l Sorry wszystkich chętnych do pogrania w multi ale wczoraj zmogła mnie choroba i nie byłem w stanie grać. Może umówimy sie sztywno na jakieś weekendowe granie ??
Opublikowano 4 marca 201411 l ja ezis moge pyknac, mam hs, mozna niezle namieszac. wyslalem zap. do znajomych.
Opublikowano 4 marca 201411 l Jesli nikt z mojej drużyny nie będzie obecny, również mogę zagrać. Psn: bickamil5. YETI masz mnie w znajomych, jakby co, odezwę się.
Opublikowano 13 kwietnia 201410 l Zagrałem dziś online po dłużej przerwie i kurde to nadal najlepsze multi na PS3, kozak do cholery. Najlepszy mecz, 14 powaleń w tym 10 egzekucji i 0 zgonów, snajperka z tłumikiem to narzędzie śmierci.
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l u mnie to samo z kumplami odkrylismy TLOU Multi na nowo, kilka tygodni temu i - o zgrozo - zdarza nam się siedziec do 2 w nocy ta gra to zło. jeśli są chętni, to z przyjemnością zagramy jakieś meczyki 4v4 nie ma się czego bać :> gramy czysto 4fun i to widac, choćby na poniższym filmiku.
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l u mnie to samo z kumplami odkrylismy TLOU Multi na nowo, kilka tygodni temu i - o zgrozo - zdarza nam się siedziec do 2 w nocy ta gra to zło. Możemy się kiedyś umówić na partie 4vs4, mój team vs twój. Co ty na to jeśli są chętni, to z przyjemnością zagramy jakieś meczyki 4v4 nie ma się czego bać :> gramy czysto 4fun i to widac, choćby na poniższym filmiku. Mozemy sie kiedys umowic na partie 4vs4. Moj team vs twój. Edytowane 28 kwietnia 201410 l przez bickamil5
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Zagrałem dziś po raz pierwszy online i mam oczy jak 5 złotych. Ktoś chce dzisiaj zagrać z lamerem?
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Nie mam... tzn w sumie Eye Toy z PS2 ma kamerkę z mikrofonem, ale słabo byłoby mnie słychać ;p
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l @ raven, figaro Od której do której średnio gracie? Ja zwykle od 1.00. Smallv jest free już od wieczora.
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l raven żartował. Ja mogę wieczorkiem bardziej, o 1:00 rzadziej, ale jakby była ekipa... Tylko że ja powtarzam, lamię i nie do końca jeszcze umiem grać ;p
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l No to mic z eyetoya by Cie zlapal tylko jak mam slyszec swoj glos i odglosy walki z Twoich glosnikow to slabo :> @Niktcienielubi, nie mozesz wejsc wczesniej? 21< ??
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l No to mic z eyetoya by Cie zlapal tylko jak mam slyszec swoj glos i odglosy walki z Twoich glosnikow to slabo :> @Niktcienielubi, nie mozesz wejsc wczesniej? 21< ?? gram na słuchawkach jakby co ;p
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Meh, nie. Od 21.00 do 1.00 to ja podtrzymuje kontakt z dziewczęciem, które widuje raz w tyg. Taka sytuacja. @ raven - ; (( Ps I NIKTTAKIJAKTY JAK JURZ!!1!!1