Opublikowano 29 kwietnia 201410 l ja jestem do dyspozycji mogę zebrać 3-6 dodatkowych osób (w zależności od czasu i chęci)
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Tez chetnie zagram jak miejsce jeszcze macie dzisiaj. Trzeba sie rozgrzac przed nadchodzacym DLC. Około 21?
Opublikowano 6 maja 201410 l Będę też starał się grać regularnie wieczorami po 20 ponieważ chce pozaliczać te trofea on line, a wiem że zajmie mi to sporo czasu.
Opublikowano 7 maja 201410 l Nowe mapki Obowiazkowo ! Dzis wracam z pracy sciagam mapy, ide na rower, wracam i zaczynam kilka minut po 20:30
Opublikowano 11 maja 201410 l Fajne te nowe mapy z DLC 1 i 2. Już wbiłem tam wszystko co się dało jeśli chodzi o trofea. Jeśli ktoś się waha to niech przestanie, bo serio warto Teraz biorę się za Left Behind.
Opublikowano 14 maja 201410 l Witam wszystkich.Szukam chętnych osób do pogrania w multi. HS jest do dyspozycji a grywam wieczorami.Mój PSNid: QleszZapraszam
Opublikowano 28 czerwca 201410 l Są jeszcze chętni na granie na mapach z DLC? Nie ukrywam, że przydałaby się ogarnięta ekipa, bo samemu ciężko coś wywalczyć
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Pograłem wczoraj na nowych mapkach, na pierwszy rzut dają radę, pogram więcej i zobaczymy czy tak zostanie. Na plus, że często gra losuje nowe mapy do wyboru, a gracze wiadomo, głosują jednomyślnie na nowe
Opublikowano 2 października 201410 l Dużo ludzi gra jeszcze online? Bo nie wiem, czy opłaca się wykorzystywać online pass
Opublikowano 21 października 201410 l Ja w wolnych chwilach gram w trybie Ocaleni na podstawowych mapkach. Staram się przetrwać 12 tygodni po raz drugi. Obecnie kończę 5 tydzień. Pozostałe mapki z DLC mam, ale te zostawiam sobie na deser, po przetrwaniu 2x12 tygodni...