Opublikowano 31 grudnia 201311 l Czesto pogrywacie? Duzo juz wyszlo mapek dodatkowych? Czy majac tylko podstawke wiele mapek trace?
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Ja bym chętnie wbił do jakiejś ekipy która przechodzi na 100%. HS jest, wiec jesli ktoś "przygarnie kropka" to bedę happy
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Staram się urywać ile się da w meczach nie ustawianych, losowych bo ciężko jest.
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Tez pogrywam po pare meczykow dziennie. Fajnie sie gra, ale wkurza mnie czasem matchmaking, masakra jest gry mnie dobierze w 4 osoby nie przekraczajace mojego poziomu (czyli ponizej 10), z czego inni gracze rozbiegaja sie po starcie rundy, kazdy w inna strone kontra druga druzyna gdzie wszyscy powyzja 200 lvlu wyrzynajacy nas jak mieso armatnie. To jest dopiero walka o przetrwanie, bo ciezko w takiej rundzie uzbierac tyle zasobow dla ludkow z obozu
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Na mapkach z dlc 80% meczy, to gra z ogarniętymi graczami. I niestety łomot dla mniej ogarniętych. Dlatego póki komuś nie zacznie dobrze iść powinien zostać na podstawce. Choć i tam jest ciężko.
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Nom wlasnie, nie posiadam dlc Ja też nie. Ale się nie spinam, bo przymierzam się do platynki i własnie kombinuje jak tu nie stracić wszystkiego co sobie wypracuje po (dajmy na to) ataku np. świetlików. Kumpel był juz w 5 tygodniu i po takiej niespodziance wylądował na początku drogi
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Wystarczy na te "trudne dni" zostawić sobie najprostsze wyzwania, typu leczenie, oznaczanie czy ożywianie, nie ma bata żeby się wtedy nie udało
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Wystarczy na te "trudne dni" zostawić sobie najprostsze wyzwania, typu leczenie, oznaczanie czy ożywianie, nie ma bata żeby się wtedy nie udało Dzięki Panie za poradę Jakoś to wszystko trzeba będzie ogarnąć A że łatwo nie będzie to ja wiem.
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Sam teraz robię druga frakcje w multi, i stosuje ta właśnie zasadę. Przy pierwszej frakcji ani razu nie zawalilem zadań 100%. Dasz rade, być dzielny
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Sam teraz robię druga frakcje w multi, i stosuje ta właśnie zasadę. Przy pierwszej frakcji ani razu nie zawalilem zadań 100%. Dasz rade, być dzielny Musimy się jakoś ustawić zresztą w zeszłym tygodniu chyba się umawialiśmy na granie w TLoU
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Sam teraz robię druga frakcje w multi, i stosuje ta właśnie zasadę. Przy pierwszej frakcji ani razu nie zawalilem zadań 100%. Dasz rade, być dzielny Musimy się jakoś ustawić zresztą w zeszłym tygodniu chyba się umawialiśmy na granie w TLoU Jestem za! Chętnie pogram z polakami w drużynie bo mam dość gadania po angielsku, do szkotów czy innych Australijczyków z niezrozumiałymi akcentami
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Ja mam przez cały tydzień urlop, wiec nie bedzie problemu z wieczornym graniem.
Opublikowano 11 lutego 201411 l Ja z checia pogram w mapy z podstawki. Dlc powinienem miec w czwartek/piatek.