Gość ragus Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Ku,rwa zbłaźniłem się. Myślałem, że kolega na górze strony pytał o pada od Wii a nie Wiiu. Pardon. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 A ten WiiU controller pro ktoś ma? Może nim? Xenblade ponoć lepiej na padzie ograć. Czyli chyba bezsensu jest brać WiiU jeżeli w większości chcę ograć na niej gry z poprzednika (bo w sumie na razie wyszły 3 interesujące mnie gry ) No to odpuść sobie jak myślisz, że co roku będziesz miał po 10+ gier do ogrania na WiiU. Już nie raz pisaliśmy tu, że to konsola idealna na dopełnienie innego systemu. Z drugiej strony obojètnie czy będziesz baronem xboxa, playstation lub steam nigdzie nie zgrasz. np w tak geńialne platformówki... Cytuj
_mike 318 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 Źle mnie zrozumiałeś po prostu w tej chwili ilość gier które chce ograć na Wii > ilość gier które chce ograć na WiiU (12 vs 4). No ale lubię mieć nowe sprzęty więc myślałem, że kupię WiiU (+controller pro) i opiekę dwie pieczenie na jednym ogniu Dlatego też WiiU ląduje na koniec 2014 - i tak wiem, że będę ją odpalał 4 razy do roku ale i tak podobają mi się gry jakie wychodzą na konsole Nintendo (mimo, że nie jestem fanem Mario) Cytuj
D3komunizator 23 Opublikowano 14 stycznia 2014 Opublikowano 14 stycznia 2014 zeby pograc na loklanym multplayerze w gry pisane na Wii U, potrzebuje joypadow dedykowanych dla Wii U czy tez stykna te z Wii? Cytuj
Ceglash 16 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opłaca się przytulić Wii U w angielskiim sklepie za 179 funtów. Chodzi o bazową, białą wersję z 8gb ramu. w dodatku w tej cenie sklep daje 3 gry. Wprawdzie nie jakieś hity ale "NBA 2K13" sie znalazło;). Czy lepiej kupić za 239 funtów premium w zestawie z "new super mario u"? W końcu i tak tą grę kupię. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 A jakie dwie pozostałe gry? Cytuj
Ceglash 16 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Strona sklepu w konserwacji wiec sobie nie przypomnę, ale na pewno "Rabbits coś tam" i "Sports coś tam";). Pewnie jakieś mega średniaki. Za te 3 gry pewnie z 50zł by wziął na allegro ale nie więcej;). Oczywiscie jesli tylko tych 10 posiadaczy Wii U w Polsce znalazło by tą aukcję Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Ja bym brał. Za gry weźmiesz razem pewnie ze 150zł to i se maria będziesz mógł wziąć. Cytuj
Ceglash 16 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Tak też myslałem. Ale z drugiej strony w jednym sklepie konsola premium za 199 funtów;), ale bez gier. Dobrze myślę, że tu ilość pamięci tak naprawdę nie gra roli i chodzi tylko o wybór między białym kolorem a czarnym? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Dobrze myślisz. Nawet te 32gb to jest nic, jeżeli ktoś planuje ściągać gry. Ja mam 8, gier nie ściągam i nie narzekam. Cytuj
Ceglash 16 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 W takim razie czekam na premiere Donkey konga i kupuje białą. Mam już dość tych wszystkich konsol w kolorze czernii;) Cytuj
w_s 30 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Mi też się biała bardziej podoba, szkoda tylko że Ninny postawiło na Premium i Basic już będzie wycofywana. Cytuj
XboxOne!PowerPlay! 3 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Mi też się biała bardziej podoba, szkoda tylko że Ninny postawiło na Premium i Basic już będzie wycofywana. Iwata podczas wywiadu stwierdził, że popularność WiiU nie jest uzależniona od ceny i jest przekonany, że wersja Premium będzie się lepiej sprzedawała. Co według Nintendo miało miejsce. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Jak to jest tymi limitowanymi wiiu? To z zelda jest na plycie czy jako kod? Niby Amazon pisze w opisie że copy of Zelda w pudelku, a na pudle full game download:-( Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Zdaje się że to niestety gra digital. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Taniej niz na amazonie mozna dorwac konsole w Polsce? Cytuj
XboxOne!PowerPlay! 3 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Taniej niz na amazonie mozna dorwac konsole w Polsce? Można dorwać taniej aczkolwiek trzeba bardzo uważać, ponieważ pad od wiiu jest bardzo delikatny i podatny na uszkodzenia. Niekiedy robią się na nim małe "wklęśnięcia", które powodują utratę atrybuty dotyku i takie konsole są sprzedawane taniej aby pozbyć się trefnego towaru; / Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Ok sto pytan do. Jak wyglądają zasilacze do konsoli i gamepada? W sensie czy kabel zasilajacy jest na stale czy mozna go odczepic jak w laptopach np? Po co mi pro pad controller? Jakie gry warto kupić po za zelda i marianami? Pikmin dobre to? Ten rayman legends to inny niz z ps vita co byl przy premierze? Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 A kontoler Classic z Wii będzie działał z grami z WiiU czy tylko do starszych giereczek ?? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Ok sto pytan do. Jak wyglądają zasilacze do konsoli i gamepada? W sensie czy kabel zasilajacy jest na stale czy mozna go odczepic jak w laptopach np? Po co mi pro pad controller? Jakie gry warto kupić po za zelda i marianami? Pikmin dobre to? Ten rayman legends to inny niz z ps vita co byl przy premierze? Ładowarka do pada jest jak do 3DSa, a do konsoli odłączana jak do laptopa. Padlet jest wygodny i osobiście nie widzę potrzeby zakupu pro controllera. Zelda, Mariany, Pikmin 3 (dobre w ch.uj, serio), Monster Hunter, Wonderful 101 (nie każdemu podejdzie, ale jest demo) no i zaraz Donkey Kong wychodzi. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 A jak z jakością obrazu na padlecie? Wiadomo ze tv to nie bedzie, ale pograć mozna czasem? Jak 3ds? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Lepsza. W takiego Mariana 2d to nawet spoko, ale jak masz do wyboru grać np. w 3DWorld albo Wind Wakera odpowiednio w 720p i 1080p, albo na padlecie ale rozdzielczości pochodzącej po vite, to sam rozumiesz. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Każda gra oprócz padleta pozwala użyć czegoś innego, głównie pro controllera Wii U. A np. Mario 3D World pozwala użyć wszystkiego od Wii. Nie ma jednak co kombinować. Padlet jest świetny i wygodny. Ekranik wyświetla zaskakująco dobry obraz jak na niedzisiejsze parametry. Z innych gierek polecam Lego City, jedyna wada to brak coopa. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 padlecik widzialem na wlasne oczy i o ile jakosc obrazu mnie zaskoczyla pozytywnie i to bardzo bo po zdjeciach w necie spodziewalem sie wypranej z kolorow kupy to jednak ekranik z vity jest wyraznie lepszy - raz ze oferuje wyzsza rozdzielczosc przy mniejszej przekatnej, a dwa ze to jednak amoled a nie lcd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Nie no, oczywiście. Porównuję jedynie podobną rozdzielczość. Vita ma ekran o kilka klas lepszy, nie ma co dyskutować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi