saptis 620 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 Bateria o wiekszej pojemnosci kosztuje 30eur, jest to oryginalna bateria od Nintendo, wiec nie jest zle. Jak to jest z wytrzymaloscia ekranu GamePada - czy warto zakladac folie czy moze jest w miare wytrzymaly i az tak latwo sie nie rysuje ? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 Jesli nie obcinasz paznokci i naskorkiem na palcach możesz kruszyc diamenty to tak kup folie. Ekran jest na tyle duży ze ogarnia palce, ikonki nie są małe jak w 3ds i idzie normalnie palcami śmigać. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 To i ja mam pare pytan. Dlacze gamepad tak fatalnie wyswietla czerwony kolor, widac straszna pikseloze i w takim darksiders 2 prawie nie widac cyferek w zdolnosciach postaci i atrybutach broni. Drugie pytanie, czy Wam tez ciagle chodzi naped jak jest plytka w konsoli, a nie wlacza sie gry? Jest jakas opcja wysuwania plytki za pomoca gamepada? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Co do czerwieni to hmm w Zeldzie czy Lego było wsio okey, może coś z tymi Darksidersami nie tak w tej materii? Co do napędu to jak nie gram, to jest cichutko (w sumie jak gram to też), nic nie słyszę. No chyba, że za daleko od konsoli siedzę i to dlatego? Ja am z 3m do konsoli od "stanowiska grania" jak coś. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Napęd zawsze chodzi jak się nie gra tak było nawet na Wii tylko jak się wchodzi w opcje czy apki to jest wyłączany, choć nie wszędzie. A czerwień mam spoko i nie widzę pikselozy na gamepadzie. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Gdzies jest filmik o tym dlaczego gamepad nie ogarnia czerwieni jak znajde to mi to przetlumaczycie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 (edytowane) Zamowilem sobie Wii U jednak Wii mnie kompletnie ominelo (poza zeldami na emulatorze). Jak wygladanie granie na gierkach z Wii, wystarczy wsadzic plytke do srodka et voila ? Oraz jak wyglada podlaczanie wiilotow oraz kamerki motion plus (bo zakladam ze bedzie mi potrzebna jesli mysle o graniu w red steel 2). Normalnie podpinamy i wszystko leci z automatu czy trzeba sie bedzie gdzies w opcjach z czyms pierdzielic lub sciagac jakas apke ? Edytowane 10 lutego 2014 przez Bansai Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 (edytowane) Wsadzasz płytkę, odpalasz w menu tryb Wii i jedziesz. A co do podłączenia Wiilota (albo wiilote'a z motion plusem - to nie jest kamerka, a jedynie kawałek plastiku doczepiany do wiilote'a) to na konsoli jest przycisk do synchronizacji. Klikasz guzik na konsoli i pod pokrywką na baterie w Wiilocie, po czym konsola synchronizuje się z wiilotem. A, no i potrzebujesz jeszcze sensor bar do położenia nad/pod telewizorem. Jego nie synchronizujesz, a jedynie podłączasz pod WiiU. Edytowane 10 lutego 2014 przez ragus Cytuj
w_s 30 Opublikowano 11 lutego 2014 Opublikowano 11 lutego 2014 Zamowilem sobie Wii U jednak Wii mnie kompletnie ominelo (poza zeldami na emulatorze). Jak wygladanie granie na gierkach z Wii, wystarczy wsadzic plytke do srodka et voila ? Oraz jak wyglada podlaczanie wiilotow oraz kamerki motion plus (bo zakladam ze bedzie mi potrzebna jesli mysle o graniu w red steel 2). Normalnie podpinamy i wszystko leci z automatu czy trzeba sie bedzie gdzies w opcjach z czyms pierdzielic lub sciagac jakas apke ? Za ile kupiłeś, i jaką wersję? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 (edytowane) Czy mozna ogladac starsze odcinki Nintendo Direct lub nowe na zywo z poziomu konsoli ? Poza YouTube oczywiscie. Edytowane 12 lutego 2014 przez saptis Cytuj
saptis 620 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Dlaczego w eShopie jest tak malo wersji demo gier - usuwaja te szarsze po jakims czasie czy jak to jest ? Cytuj
czapa 671 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Czy zbirockowane wii u da sie jakoś w domowy sposób odratować? Jeśli nie to ile kosztuje serwis? Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Czy zbirockowane wii u da sie jakoś w domowy sposób odratować? Jeśli nie to ile kosztuje serwis? Hmm, kupiłeś zbrickowaną ? Kiedys był Polski serwis nintendo ale teraz wszystkie sprzęty na gwarancje odsyła się do niemiec. Musisz napisać do niemieckiego oddziału Nintendo: http://www.nintendo.de/Kundenservice/Kontakt/Kontakt/Kontakt-106282.html Cytuj
czapa 671 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Mogę właśnie okazyjnie kupić tylko nie wiem czy to taka okazja Cytuj
saptis 620 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Zauwazylem, ze u mnie w Mii Verse w lewym gornym rogu nie wyswietla sie moj avatar, dziwne - jest tylko jakis domsylny obrazek, a z tego co wiem to powinien tam byc moj Mii. Edytowane 14 lutego 2014 przez saptis Cytuj
czapa 671 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Gamepad ma oddzielną ładowarkę? Nie mając ładowarki w jaki sposób można naładować? Bo po wpisaniu w google wyskakuje tylko podstawka ładująca ale tam jest napisane że nie ma ładowarki a samej ładowarki jakoś nie mogę znaleźć. Cytuj
paxx 32 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Witam czy każda gra obsługuje pada tego typu ? oraz jaki jest komfort grania na tym padlecie bo strasznie się go obawiam ! Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 We wszystkich na pewno nie (pewnie tylko w tych które całkowicie można ogrywać na padlecie a chyba nie wszystkie takie są). Zakupiłem wcześniejszą wersję tego pada do Wii i cholernie mnie boli że nie każda gra g obsługuje. Mam nadzieję, że na Wii U zdecydowana większość jednak ze zwykłego pada będzie korzystać. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Kiedy swieci ta niebieska dioda na przycisku Home w Gamepadzie ? Jeszcze ani razu nie widzialem zeby swiecila, a dostalem juz wiadomosc ze zaproszeniem dodania do znajomych, w opcjach mam wlaczone powiadomienie dioda. Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Witam gdzie polecacie kupic konsole WII U, allegro? sklep internetowy jesli tak to jaki? Mysle o zakupie odrazu bundle-packa z NEW SUPER MARIO BROS U + LUIGI, gdzie byscie polecili zakup? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Ja kupilem na amazon.co.uk premium z raymanem i lego City na ten czas taniej nie widziałem. Cytuj
paxx 32 Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GH99XQU?tag=lowgie-21 co sądzicie o tym zestawie starczy te 8 gb na same savy + aktualzjce do gier o ile jakieś są do pobrania ?? w wii u party jest Remote Plus czyli już wszystko jest żeby grać w gry z wii ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi