Gość DonSterydo Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 No i tak dla pewności - gry z Wii działają normalnie? Np. Metroid Other M, Mariany itp. Rozumiem, że na padlecie można normalnie grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Nie gry z wii tylko na wilocie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Nie można na padlecie grać w gry z Wii. Bo niby jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Myślałem, że jak do Wii można było normalnego pada kupić to i na padlecie da się grać. No to dalej - w zestawie WiiU 32 Gb jest sensor bar - to jest ten sam, który jest potrzebny do Wiilota? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Na padlecie da się grać w tym sensie, że padlet robi za TV. Ale nadal grasz kontrolerami z Wii. Drugie pytanie: tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Dzięki chłopaki, już wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Pro tip. Jak potrzebujesz wiilota nie kupuj podrobek. Ja kupilem uzywane wii za 200zl i pogonilem konsole za 150 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Nie no, wiadomo. Wiilota kupię pewnie nowego, ale trochę później. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 W co warto zagrać z wii? Chciałem super mario galaxy ale grafika boli jednak :-( sa jakies gierki ktore graficzne sie nie zestarzaly? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Metroid Prime zobacz, u mnie na 42' nie wygląda aż tak tragicznie (Marian faktycznie słabiej). Osobiście jeszcze polecam Resident Evil Archive Zero (no i jedynke jak bys chciał sobie odświezyć). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 SMG to najładniejsza gra na Wii, także ciężko będzie dogodzić. Przeszkadza ci pewnie rozdzielczość, no ale tego niestety nie da się przeskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Zeby grać w gry z wii, muszę kupic wiilota oraz nunchuk ? Czy Classic / pro controller bedzie działał z wii u czy trzeba kupic wii u pro controller ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Czy tylko mnie intryguje, ze don kupuje wii u? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Czy tylko mnie intryguje, ze don kupuje wii u? nie wiem czemu, pomijając jego charakter w CW, to na grach się zna Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 (edytowane) Zeby grać w gry z wii, muszę kupic wiilota oraz nunchuk ? Czy Classic / pro controller bedzie działał z wii u czy trzeba kupic wii u pro controller ? Najlepiej mieć wiilot i nunchuk. Ja tam w pro controllery się nie bawiłem. Classic działa normalnie na Wii U. Nie ma problemów. No i najlepiej dopłacić, ale kupić oryginał. Na allegro pełno jest "okazji", zestawów, ale z podróbkami. Osobiście to nie cierpię podróbek. Edytowane 20 kwietnia 2014 przez ireniqs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Czy tylko mnie intryguje, ze don kupuje wii u? Tylko z powodu premiery WiiU nie nabyłem Wii. Jak się dowiedziałem, że WiiU jest kompatybilne wstecznie, to postanowiłem trochę odczekać żeby ceny wersji 32 Gb zeszły do poziomu, który przegryzę i pojawi się kilka gier dedykowanych. Dla mnie biblioteka to gry Wii + WiiU, z samego WiiU z tego co już wyszło, to interesuje mnie 5 do 7 pozycji + kilka z Wii + te co mają wyjść chociażby w tym roku. Teoretycznie to powinienem się wstrzymać do E3 z zakupem (tym bardziej, że z trudem nadrabiam backlog na X360/PS3), ale jak od półtora roku co tydzień sprawdzam oferty w sieci na Wii/WiiU, to już mnie trochę męczy, więc wreszcie kupię i będę miał święty spokój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Obawiam się, że jak zaczniesz grać tylko w gry od Nintendo to się zamulisz i znienawidzisz tę firmę. Serio. Przegryzaj sobie te Mariany i Zeldy standardowymi grami. Ja po 4 miesiącach comba 3DS i WiiU marzyłem o Halo albo Uncharted 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Obawiam się, że jak zaczniesz grać tylko w gry od Nintendo to się zamulisz i znienawidzisz tę firmę. Serio. Przegryzaj sobie te Mariany i Zeldy standardowymi grami. Ja po 4 miesiącach comba 3DS i WiiU marzyłem o Halo albo Uncharted Tak będę robił, pisałem wyżej, że mam niezły backlog na X360/PS3 Zresztą gry Niny są na tyle drogie, że nie będę ich kupował w pakietach po 2-3 miesięcznie jak na PS3/X360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piter33 2 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Czy na WII U mozna grac na padlecie nie widząc co dzieje sie na głównym ekranie TV? W jakiej odległości moge grac nampadlecie od głównego urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Oczywiście i to jest genialne. Masz padzika z telewizorkiem i możesz grać w klopie. Nie mam pewności czy to działa w każdej grze. Zasięg nie jest jakiś super, ale starcza. U mnie na 55 metrach w drugim pokoju gubi zasięg, natomiast w kuchni i klopie jest idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2014 Ten pierwszy apdejt długo się ściąga? Mam łącze 7 i idzie jak krew z nosa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2014 Długo, bo instaluje zaje.bistość. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2014 Mi z 2h szlo, ale warto. Chwal sie jakie giery kupiles na start. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2014 No mi też ze 2h Na razie tylko Super Mario 3D World. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi