Opublikowano 16 maja 201410 l ja szukam od 5 dni wszędzie i najlepszą opcje ma własnie ultima- http://www.ultima.pl/nintendo_wii_u_32gb_mario_kart_8_premium_pack_czarna_bonus/i15437/ Wii32gb + mario kart 8 za 1199zł, po sprzedaniu mario masz wiiu z polskiej dystrybucji na gwarancji za ~1000zł @MichAelis ja własnie zastanawiam się nad uzywką/powystawowa z mad games, co u nich kupiłeś, ze masz tak złe zdanie?
Opublikowano 16 maja 201410 l Mk8 sprzedawać? Ja dla tej gry wiiu kupuję. O widzisz... Mam to samo...
Opublikowano 16 maja 201410 l ja szukam od 5 dni wszędzie i najlepszą opcje ma własnie ultima- http://www.ultima.pl/nintendo_wii_u_32gb_mario_kart_8_premium_pack_czarna_bonus/i15437/ Wii32gb + mario kart 8 za 1199zł, po sprzedaniu mario masz wiiu z polskiej dystrybucji na gwarancji za ~1000zł @MichAelis ja własnie zastanawiam się nad uzywką/powystawowa z mad games, co u nich kupiłeś, ze masz tak złe zdanie? Jak coś to pisz jak będziesz sprzedawał MK8
Opublikowano 19 maja 201410 l Mam nadzieje, ze po premierze gry ilosc forumowych posiadaczy konsoli zancznie sie powiekszy i bedzie z kim grac w trybie online.
Opublikowano 19 maja 201410 l Po blisko pół roku myślenia i oglądnia filmików na YT, właśnie zamówiłem w Ultimie wersje z Mario Kart
Opublikowano 19 maja 201410 l Ja na razie czekam na E3, może jakaś obniżka ceny, Wii U slim, zapowiedzi nowych gier. Jeśli się zdecyduję na zakup, to na pewno do końca lipca, żeby z Mario Kart 8 wyrwać darmową Zeldę.
Opublikowano 20 maja 201410 l Wii U Slim - co tam maja slimowac ? - przeciez konsola i tak jest mala. Pierwsze Wii ma mniejsza wersje, ktora co prawda jest tansza, ale jest wykastrowana.
Opublikowano 20 maja 201410 l Nie boj zaby, ja bede w to dluuuugo gral Z ekipa szybciej opanuje sie skroty i bardziej zaawansowane techniki.
Opublikowano 20 maja 201410 l Jeśli będzie rewizja to na kastracji pewnie się skończy (np. wsteczna kompatybilność) - Japończycy nie potrafią robić rewizji inaczej niż przez kastrację.
Opublikowano 20 maja 201410 l Wczoraj śmiechłem z ploteczki o kolejnej PS3 slim. Ponoć mocno odchudzili Cella. A Wii U łatwo wykastrować, wywalamy wifi, kompatybilność, zmniejszamy ekran w padlecie, można nawet wywalić zasilacze jak w 3DS XL
Opublikowano 22 maja 201410 l A co ma kompatybilność w przypadku Wii U gdzie nie podłączasz cokolwiek do nieistniejących portów? Poza tym jednak Big N są mistrzami miniaturyzacji (vide: Game Boy Micro). bez problemu po czasie zmieszczą wszystko na długości samego czytnika płyt a nawet przy Wii potrafili go zmniejszyć. Mnie głównie zastanawia czy w końcu na E3 zamierzają wydać informacje o sprzedaży drugiego Gamepada. Bez problemu jego koszta produkcji z biegiem czasu się zmniejszą a dalej o grach na dwa gamepady jak i jego oficjalnym kupnie ani widu ani słychu...
Opublikowano 22 maja 201410 l Po co drugi Gamepad skoro i tak wiele gier korzysta w malym stopniu nawet z jednego kontrolera - rowniez tych od samego Nintendo. Edytowane 22 maja 201410 l przez saptis
Opublikowano 24 maja 201410 l Aktualnie tak masz całkowitą rację, mnie irytuje akurat to że samo Big N rozchwytywało Gamepad a sami nie reklamowali go swoimi grami jak należy i tylko nieliczne tytuły wychylają się z poza tylko zaprezentowania mapy i ekwipunku (w sumie to owe gry to same w sobie perełki). Dobrze że teraz o tym piszą iż na E3 mają zaprezentować tytuły które znacznei lepiej wykorzystują gamepada ale uważam iż powinni zrobić to wcześniej, zwłaszcza z pomocą dla zewnętrznych developerów którzy nic wymyśleć nie potrafią, ponieważ do dziś mam beke z Ubisoftu jak reklamowali Ghost Recon Online i na targach E3 2011 lub 2012 jeden z graczy zapytał gościa o parę pomysłów na wykorzystanie gamepada do informacji o msgach od kumpli, invite'ach, rozmowach głosowych itp. bez uzywania do tego tv i jak się okazało na nic takiego nie wpadli. To tylko pokazuje jak ograniczeni są współcześni developerzy a jak już coś wymyślą to ma to styczność z tabletami lub smarkfonami pod nazwą "second screen expierence". Czy te same elementy nie można by było zastosować w przypadku gier na Wii U? Uważam że na pewno nie byłoby to gorsze a dobrym przykładem jest Tom Clancy's The Division i wsparcie znajomych przez Tableta/Smarkfona gdzie można by wykorzystać Gamepada i aplikacje która nie wymuszałaby wkładania plyty z grą tylko wchodziło by się na serwer. Za bardzo dzisiejsze czasy skupiły się na czystym zarabianiu kasy i ograniczeniu w jak największym stopniu wszelakich strat. Kiedys twórcy bili by się o to aby wydać swój tytuł na jak największą liczbę platform. Dzisiaj zachowują się jak wybrańcy którzy z wielką łachą od biedy wydadzą coś na daną platformę przy której potrzeba by było troszkę dłużej posiedzieć. A sama PS4 i XOne świetnie udowadniają iż twórcy są leniwi i mając tyle mocy w bebechach w porównaniu do poprzedniej generacji nie potrafią osiągnąc nawet natywne 1080p o którym psioczyli latami (i tym że konsole mają wiecznie za mało ramu).
Opublikowano 24 maja 201410 l Prawda jest taka, że padlet mógłby właściwie nie istnieć. W grach jest wykorzystywany w takim stopniu, że mogłoby tego nie być.
Opublikowano 24 maja 201410 l Dlatego mam nadzieję, że niedługo otrzynany konsolę bez padleta. Wtedy bez zastanowienia kupię choć dla tych kilku exów. Bo w gry od N nie grałem chyba jeszcze od N64. Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 24 maja 201410 l Dlatego mam nadzieję, że niedługo otrzynany konsolę bez padleta. Wtedy bez zastanowienia kupię choć dla tych kilku exów. Bo w gry od N nie grałem chyba jeszcze od N64. Sent from my iPhone using Tapatalk Nie licz na to. To się nie stanie. Największym celem Ninny w tej chwili to właśnie podkreślenie zalet padleta.
Opublikowano 24 maja 201410 l Ja też mam ogromną chęć mieć pierwszy raz od czasów NESa konsolę Nintendo. Tyle tylko, że przed jej zakupem powstrzymuje mnie samo Nintendo Niedługo jadę znowu na 3 miesiące do UK, chciałem wrócić z PS4 w pakiecie właśnie z WiiU, teraz się zastanawiam nad tym bundlem z PSV. Edytowane 24 maja 201410 l przez chris85
Opublikowano 24 maja 201410 l Nie licz na to. To się nie stanie. Największym celem Ninny w tej chwili to właśnie podkreślenie zalet padleta.niech zaczną to w końcu robić, bo ich ostatnie gry raczej deprecjonują padlet. inna sprawa, że jest strasznie ograniczony technologicznie i nieporęczny. do tego z nędznym ekranem. Sent from my iPad using Tapatalk
Opublikowano 25 maja 201410 l niech zaczną to w końcu robić, bo ich ostatnie gry raczej deprecjonują padlet. inna sprawa, że jest strasznie ograniczony technologicznie i nieporęczny. do tego z nędznym ekranem. Wizualnie może sprawiać takie wrażenie , ale gdy ma się go w swoich dłoniach jest już inaczej.Szczytem wygody bym go nie nazwał ale na pewno nie jest nieporęczny.
Opublikowano 25 maja 201410 l Wizualnie może sprawiać takie wrażenie , ale gdy ma się go w swoich dłoniach jest już inaczej.Szczytem wygody bym go nie nazwał ale na pewno nie jest nieporęczny.rzecz w tym, że miałem tą wątpliwą przyjemność go używać. nieporęczny. a ekran biedny. może gdybym nie miał ipad mini z retiną, to tak bardzo bym na jakość padleta nie narzekał. ale niestety jakość wykonania leży i kwiczy. w głównej mierze to mnie najbardziej powstrzymuje przed kupnem tej konsoli. jakby mi oferowali Wii U za powiedzmy 700-800 PLN z pro kontrolerem, to bez wahania bym brał. Sent from my iPad using Tapatalk
Opublikowano 25 maja 201410 l Padlet jest bardzo wygodny, a ekran faktycznie jest słaby. Sent from my WiiU using Miiverse