Skocz do zawartości

Wii U - temat dla zielonych w.... temacie

PIKeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok sorry za post pod postem ale

konsola zapłacona i zamówiona dorwałem też tanie pikmin 3 oraz na allegro pro pad oraz mario 3d world. Teraz pytanie jaką bonusową grę lepiej brać wonderful 101 czy monster hunter ? Zelde kiedyś kupie w pudełku :).  Osoby które grały w obie niech się wypowiedzą ?

Obie mają wersję demo na eshopie,więc możesz obadać z tym,że demo monster hunter rzuca od razu na głęboką wodę i cięzko ogarnąć co i jak.

Opublikowano (edytowane)

Jestem swieżak i robie rozeznanie 

W co warto zagrać mając braki od czasów Gacka?

SMG2 i co jeszcze z Wii (1) Mad World iiii ?

(Byle nie Jrpgi :P)

Edytowane przez Codename
Opublikowano (edytowane)

SMG 1 i 2, Donkey Kong Returns, Metroidy wszelake, Kirbiego, Zeldę Sky Sword, New Super Mario Bross i jak lubisz to jeszcze kilk jRPG ja nie trawię tego gatunku, więc nie polecam.

Na początek styknie.

SMG 1 i 2, Donkey Kong Returns, Metroidy wszelake, Kirbiego, Zeldę Sky Sword, New Super Mario Bross i jak lubisz to jeszcze kilk jRPG ja nie trawię tego gatunku, więc nie polecam.

Na początek styknie jeżeli chodzi o gry z Wii.

Edytowane przez balon
  • Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Z grubsza:

1.       Super Mario 3D World

2.       Super Mario Bros U

3.       ZombiU

4.       Zelda HD

5.       Super Luigi Bros U

6.       Donkey Kong: Tropical Freeze

7.       Lego City: Undercover

8.       Bayonetta 2

9.       X

10.   Yoshis Epic Yarn

11.   Mario Kart 8

12.   New Super Mario Bros Wii

13.   Super Paper Mario

14.   Super Mario Galaxy

15.   Super Mario Galaxy 2

16.   Kirbys Epic Yarn

17.   Metroid: Other M

18.   Mad World

19.   Metroid Prime Trilogy

20.   Donkey Kong Returns

21.   Xenoblade Chronicles

Edytowane przez DonSterydo
  • Plusik 1
Gość ragus
Opublikowano

Ogólnie to nie, ale jest kilka gier, które miały mały nakład, przez co ceny poszły w górę (Xeno, trylogia Metroid Prime).

Gość DonSterydo
Opublikowano

OK

Dzieki

Serio gry z Wii kosztuja tyle ile pisaliscie na poprzedniej stronie? od 250 zł w góre? :o

Tylko Xenoblade, reszta w okolicach 80-110 zł

Gość yaczes
Opublikowano

Punch Out (jedna z najlepszych gier ever IMO, esencja gamingu), HOTD Overkill, Residenty, WarioWare, wii sports resort, no more heroes 2.

Opublikowano

na allegro sporo konsol zepsutych ktore sie niby wlaczaja ale nie wyswietlaja obrazu na tv - idzie to w ludzkiej cenie naprawic czy lepiej nie kupwoac kota w worku?

Opublikowano

Tak jak teraz z ciekawości sprawdzałem na jakimś zagranicznym forum, koleś pytał gdzie można dostać pada, bo kupił na ebayu samą konsolę bez pada. Wytlumaczyli mu że Nintendo nie sprzedaje padów oddzielnie. A ten: "Did i screw myself?", a ktoś do niego: "No, you are fucked". :D

Mniej więcej tak można skomentować tą dyskusję. :P Trzeba też uważać na Januszy, bo zawsze może być różnie.

Wysłane z Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

A jaki pad jest najlepszy? ten w stylu ps4/x1? Pro czy padlet albo te z wii?

Widzialem na eBayu kilka razy GamePada za 170€.

http://allegro.pl/gamepad-wii-u-touchpad-z-akcesoriami-i4238875830.html

Ale jak są zestawy jak ten 

http://allegro.pl/nintendo-wii-u-8gb-basic-pack-i4299233559.html

Gdzie za 280zł jest sprawny padlet i konsola w gratisie to chyba okazja?

Edytowane przez Codename
Gość DonSterydo
Opublikowano

Codename, prosta piłka. Jak chcesz WiiU, to kup bundle z MK8 z Ultimy za 1200 zł. Jedyna słuszna opcja - te minimum 32 Gb jest potrzebne, a w zestawie masz ładowarkę do padleta (biorąc pod uwagę, że trzyma 4h, to jest niezbędna) no i masz sensor bar, więc do wiilota nie musisz już dokupować. 

Opublikowano

Codename, prosta piłka. Jak chcesz WiiU, to kup bundle z MK8 z Ultimy za 1200 zł. Jedyna słuszna opcja - te minimum 32 Gb jest potrzebne, a w zestawie masz ładowarkę do padleta (biorąc pod uwagę, że trzyma 4h, to jest niezbędna) no i masz sensor bar, więc do wiilota nie musisz już dokupować.

Moim zdaniem nie trzeba 32 giga. Ja mam wersję 8 giga od listopada, przeszedłem kilka cudownych gier, katuje cały czas MK8, pobrałem bonusową grę i zupełnie nie brakuje mi tych 32 g

Gość yaczes
Opublikowano

A jak tam po upie systemu?

Quick start ZAYEBISTA sprawa:)

Powiadomienie o wiadomosciach przy wylaczonej konsoli tez fajna rzecz.

Nintendo<3