Skocz do zawartości

Wii U - temat dla zielonych w.... temacie

Featured Replies

Opublikowano

Tak. 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 175,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Te 5-7 gier jest warte wiecej niz cala biblioteka PS4 i Xone razem wzieta.

• PS4 kupujesz z buta bez zastanowienia a przy nadkonsoli Wii U rozeznanie jakby od tego zalezala niepodleglosc burkina faso. Kup sobie konsole uzywana na allegro, tylko koniecznie z wazna gwarancja i p

• Szykuj sie na podroz do kolorowego dziecinstwa     

Opublikowano

I prez Polskę uznają mi kod na drugą grę zakupioną wraz z Mario K8? 

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Chłopaki pomocy mi potrzeba. Którą zelde brać pierwszą: twillight princess, skyward sword czy wind waker? Chce zelde do grania na wii u. Grałem kiedyś w twillight princess i była fajna ale nie skończyłem bo konsole oddalem;) . Okaryna na 3ds mnie znudziła po 2 h. Link between past za to bardzo mi się spodobało.

Zeldomaniacy pomocy

Opublikowano

Może być cieżko, biorąc pod uwagę, że wszystkie 3 są gorsze od OOT/ALBW.

Opublikowano

Wind waker > Skyward sword > inne zeldy > twilight princess

Opublikowano

Wink Wakera obowiązkowo, zwłaszcza że można mieć za free w promocji MK.

Skyward Sword mnie zanudził a Twilight Princess uważam za najfajniejszą Zeldę na stacjonarki.

Opublikowano

Wszystko ogram na pro controllerze czy są gry które bez tableta nie ruszą?

Opublikowano

Chłopaki pomocy mi potrzeba. Którą zelde brać pierwszą: twillight princess, skyward sword czy wind waker? Chce zelde do grania na wii u. Grałem kiedyś w twillight princess i była fajna ale nie skończyłem bo konsole oddalem;) . Okaryna na 3ds mnie znudziła po 2 h. Link between past za to bardzo mi się spodobało.

Zeldomaniacy pomocy

Zdecydowanie Wind Waker HD

Opublikowano

Rozumiem, że data założenia konta w systemie niny nie ma znaczenia przy rejestracji kartów i otrzymania kodu na którąś z wymienionych gier? 

Opublikowano

Jak długo czekaliscie na kod do darmowej gierki z mk8?

No ja też na UK dostałem w mig.

Opublikowano

jak wklepalem wszystko na UK to nic nie wyskoczylo od razu, dopiero po jakiejs chwili pojawil sie baner reklamowy z wyborem gry jakos na gorze tej strony.

Opublikowano

Potwierdzam zaloguj się na swoje konto klubu uk i kliknij banner z mario kart

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ma ktoś na konsoli dwa konta, jedno na UK i drugie na Polskę?

Jeśli tak to czy przy zmianie kraju miał ostrzeżenie że straci możliwość korzystania z NN? Bo mnie wyskakuje i mam lekkiego pietra.