Skocz do zawartości

Wii U - temat dla zielonych w.... temacie

Featured Replies

Opublikowano

Wii U to chyba najbardziej niedoceniona (sprzedaż) konsola ever. Sam na półce mam ponad 10 musthave, z czego dwa w folii i Smash jeszcze nie kupione. W przyszłym roku też sporo gier wychodzi.  :banderas: PS4 i One razem wzięte za 3 lata nie będą mialy tylu i TAKICH exów. Gracze=rak branży.

Ku.rwa juz sam nie wiem czego trzeba żeby sprzedaż ruszyla jak z 3dsem, który też mial (pipi)owy start.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 175,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Te 5-7 gier jest warte wiecej niz cala biblioteka PS4 i Xone razem wzieta.

• PS4 kupujesz z buta bez zastanowienia a przy nadkonsoli Wii U rozeznanie jakby od tego zalezala niepodleglosc burkina faso. Kup sobie konsole uzywana na allegro, tylko koniecznie z wazna gwarancja i p

• Szykuj sie na podroz do kolorowego dziecinstwa     

Opublikowano

Jakiś czas temu sprawdzałem sprzedaż wszystkich konsol N i relatywnie kiepska sprzedaż ich stacjonarek, to raczej reguła.

Zresztą co się dziwisz, nawet na forum pseudo ogarnięci gracze woleli kupować konsole po 1800-2000 zł w 2013 bez gier i czekać na coś ciekawego do końca 2014 albo lepiej, do 2015 r. :P

Opublikowano

Kontroler od GC do Smasha działa bezprzewodowo?

Korzystając z oficjalnego adaptera łączysz się po kablach. Są jeszcze adaptery, dzięki którym łączysz pada do wiilota, wtedy masz prawie bezprzewodowo ;)

A dla niezdecydowanych są świetne oferty na brytyjskim amazonie:

http://www.nintendolife.com/news/2014/12/white_wii_u_8gb_system_trade_price_has_been_slashed_in_the_uk

Edytowane przez Ed Hunter

Opublikowano

Swietna oferta, ale jednak wolalem kupic uzywke na miejscu zeby w razie problemow nie bawic sie w wysylki kurierem na gwarancje tylko sobie zajde do sklepu w miescie i im oddam. No i mam wszystkie sprzety czarne wiec biały by srednio pasował.

Nie moge sie doczeac az zagram w donkey konga uffffff :banderas:

Opublikowano

Gratulacje Velius. DKCTF, świetna gra. Właśnie masteruje małpiszona jednego - łatwo nie jest, ale radocha jak cholera.

Opublikowano

Misiaczki, jak wygląda sprawa naprawienia Blue Light of Dead? 

Opublikowano

Misiaczki, jak wygląda sprawa naprawienia Blue Light of Dead? 

Chyba tylko serwis niestety.

Ciekawe, że jak wpisałem Blue Light of Dead w googlach to przez pierwsze 10 stron (nie 10 pozycji ;) ) wszystkie wyniki dotyczyły PS4, dalej nie sprawdzałem. Mam nadzieję, że częstość występowania tego problemu jest proporcjonalna. 

Opublikowano

Z tego co wiem to problem dotyczy pierwszych partii wii u tylko. Znajomy chce kupic po taniosci właśnie konsolę z BLoD, dlatego pytam

Opublikowano

Tylko autoryzowany serwis. Szukalem serwisu Wii U w Polsce i narazie zero szczescia, gdzie dzwonie to z usmieszkiem mowia ze wii u sie nie zajmuja.

Opublikowano

Wii U to chyba najbardziej niedoceniona (sprzedaż) konsola ever. Sam na półce mam ponad 10 musthave, z czego dwa w folii i Smash jeszcze nie kupione. W przyszłym roku też sporo gier wychodzi.  :banderas: PS4 i One razem wzięte za 3 lata nie będą mialy tylu i TAKICH exów. Gracze=rak branży.

Ku.rwa juz sam nie wiem czego trzeba żeby sprzedaż ruszyla jak z 3dsem, który też mial (pipi)owy start.

tak samo bylo z gamecubem, masa rewelacyjnych gier a wieszosc graczy miala wy,(pipi)ane

ja biore Wii U premium  + pro controller na swieta lub po nowym roku, gry pomalu kupuje heh zeby grac w gry z Wii potrzebuje nunchuck i gruche ?

Opublikowano

A to nie jest to samo? :) Tak, do Wii gierek potrzebujesz wiimota i gruchę, najważniejszy jest wiimote.

Opublikowano

Szybkie pytanie od świeżego posiadacza Wii U. Czy w Mario Kart i Mario 3d zagram z drugą osobą przy uzyciu tablet pada i pro controlera? Wiem, że neistety nie ma takie możliwości W New Super Mario U, czy połączenie pro pada i wiilota zadziała?

Opublikowano

W Mario 3D World też zadziała tablet + pro controller. Tak właśnie graliśmy z kuzynem.

Opublikowano

Czy w Super Mario U zadziała pro controller plus wiilot?

Edytowane przez Meser

Opublikowano

Nie. Z tego co widzę musi być tabletopad + wiilot. Dziwna sprawa że pro controller nie działa, nie kumam tego. W 3D World działa pro controller.

Tu masz instrukcję obsługi do New Super Mario U
http://www.nintendo.com/consumer/gameslist/manuals/WiiU_New_Super_Mario_Bros_U.pdf

A tu masz do innych gier

http://www.nintendo.com/consumer/manuals/wiiu.jsp

Opublikowano
Hej. Wczoraj nabyłem po zniżce DuckTales Remastered i zostało mi jeszcze trochę grosza na koncie ... Co byście polecili :

Shovel Knight czy The Swapper ?

... czy może olać łopatowego rycerza/klonującego się astronautę i kupić NES Remix 1 i 2 ?

Opublikowano

Ja od siebie polecam NES Remix - dla mnie super sprawa, niby znane nam klasyki, ale w innym wydaniu.

Opublikowano

Shovel Knight, KONIECZNIE! GOTY oldschoolowa platformówka <3 

Opublikowano

30zl drozej masz z Electronic Dreams z Warszawy, sklep ktory ma wieksza renome.

No i konsola podrożała już o 100zł ... Dużo osób kupiło i podnieśli cene. No nic, poczekam jak znowu pojawią się zestawy w dobrej cenie.

Opublikowano

30zl drozej masz z Electronic Dreams z Warszawy, sklep ktory ma wieksza renome.

No i konsola podrożała już o 100zł ... Dużo osób kupiło i podnieśli cene. No nic, poczekam jak znowu pojawią się zestawy w dobrej cenie.

W Ultime masz bundla z MK8 za 1150 zł.

Opublikowano

Na Allegro wychodziło mi 1050 zł. Nie kupię za tyle, po prostu. Wolę już poczekać i mieć stówkę na jakąś grę, a może jakaś inna okazja się trafi. Wkurzył mnie fakt, że jeszcze dwa dni temu cena była niższa.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To teraz wytłumacz mi mistrzu niby jak to się ma do mnie.