Fanek 669 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 witam, chyba pisze w dobrym miejscu, podajcie jakieś fajne tytuły do ogrania na Wii U? poza seriami mario i zelda tylko nie link do wikipedii pls, bo tam byłem na samym początku Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 (edytowane) Przeczytaj kilka ostatnich stron tego tematu http://www.psxextreme.info/topic/95287-wii-u-temat-główny/page-94#entry3297403 Edytowane 1 stycznia 2015 przez balon 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Bayonetta 1,2 Lego City Undercover Donkey Kong Country Tropical Freezy Pikmin 3 The Wonderful 101 ZombiU 2 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 (edytowane) witam, chyba pisze w dobrym miejscu, podajcie jakieś fajne tytuły do ogrania na Wii U? poza seriami mario i zelda tylko nie link do wikipedii pls, bo tam byłem na samym początku Mysle ze to trafi w Pana gusta: Gry na WIi U sa specyficzne, nie ma tu typowych pif pafow, scigalem albo kratosow rzucajacych miesem. Ja nie lubie mario, ale taki Mario Kart 8 to majstersztyk i nie da sie go nie wymienic w liscie must have, nawet jak nie lubisz Marianow. Jesli w ogole nie trawisz platformowek to nie wiem czy cos poza Bayonetta 1 i 2 sie dla Ciebie znajdzie. Moze ZombiU i Lego City Undercover. Mario Kart 8 i Bayonetta 2 to narazie najwieksze killery. Jesli jednak masz awersje tylko do Wasatego hydraulika to Donkey Kong Country, Captain Toad, Splatoon niedlugo sie pojawi. Jest jeszcze Shovel Knight i Rayman Legends (wersja Wii U jest dosc specyficzna i rozni sie od innych multiplatform). Dobrze sie tez bawie z Wii Sports Club i Nintendo Land <mega casual> Edytowane 1 stycznia 2015 przez Velius 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 (edytowane) ok dzieki za wypowiedzi takiej informacji chciałem zasięgnąć Edytowane 1 stycznia 2015 przez Fanek Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Pytanie do bardziej obeznanych uzytkowników, czy aby cieszyc sie lokalnym multiplayerem w 4 osoby jedna z tych gier: Wii U Mario and Sonic Sochi 2014 Wii Mario and Sonic Olympic Games / London 2012 Wymagane sa 4 nunchuki? Czy w ogole musze miec nunchuki czy wystarczy sam Wii Remote Plus x4 ? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 (edytowane) jak się gra na samym gamepadzie? Chodzi mi głównie o jakość wyświetlanego obrazu vs TV i vs np PSV. No i moje drugie pytanie o fenomen MK8. Oglądając filmy na YT jakoś średnio mi się to widzi. Moc tej gry to tylko kanapowe multi czy w singlu też jest GOTY ? Edytowane 1 stycznia 2015 przez chris85 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Gra się spoko ale dość słaby zasięg jest. Co do obrazu to jest on bardzo dobra jakości. Wiadomo nie jest to poziom Vity ale naprawdę Ninny nie ma co się wstydzić. Względem TV na pewno są bardziej wyblakłe kolory. To moim zdaniem najwększa wada wyświetlanego obrazu. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Gra się spoko ale dość słaby zasięg jest. Co do obrazu to jest on bardzo dobra jakości. Wiadomo nie jest to poziom Vity ale naprawdę Ninny nie ma co się wstydzić. Względem TV na pewno są bardziej wyblakłe kolory. To moim zdaniem najwększa wada wyświetlanego obrazu. a ten off tv play. Działa to na zasadzie biorę gamepada do ręki i odpalam grę bez włączania tv? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Tak. Działa to naprawdę bardzo fajnie. Latem/ wiosną biorę sobie zawsze padleta na taras co wychodzi z salonu i gram sobie na dworze mmmmm. Niestety muszę siedzieć prawie przy samym balkonie bo zasięg ucieka. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Dzięki balon. Jestem już dwa kroki bliżej sklepu z Wii U Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 No rankiem po sniadaniu wskoczylem spowrotem do lozka i w pozdroz po Hyrule super sprawa. Choc chyba nie wszystkie gry tak mozna grac? Np.ZombiU? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 tutaj jest lista http://en.wikipedia.org/wiki/Off-TV_Play 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Z dużych gier to chyba tylko nie ZombiU i Lego City Undercover czyli dwie gry gdzie dużo korzystamy z funkcji padleta i co ważne użyte naprawdę w fajny sposób. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 (edytowane) No i moje drugie pytanie o fenomen MK8. Oglądając filmy na YT jakoś średnio mi się to widzi. Moc tej gry to tylko kanapowe multi czy w singlu też jest GOTY ? Nikt chyba nie gra w singla, który nie ma tak na prawdę sensu bo zabawa z żywymi przeciwnikami jest dużo ciekawsza - emocje od startu do ostatniego metra wyścigu. Do tego w multi wyszukuje graczy w kilka - kilkanaście sekund. Sama rozgrywka jest dużo bardziej złożona i wymagająca niż można wywnioskować z filmików - trzeba znać trasy, wiedzieć kiedy i jak zastosować broń/dopalacze itp., a i odbijanie się od band i przeciwników odpada. Edytowane 1 stycznia 2015 przez DonSterydo 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 No i moje drugie pytanie o fenomen MK8. Oglądając filmy na YT jakoś średnio mi się to widzi. Moc tej gry to tylko kanapowe multi czy w singlu też jest GOTY ? Nikt chyba nie gra w singla, który nie ma tak na prawdę sensu bo zabawa z żywymi przeciwnikami jest dużo ciekawsza - emocje od startu do ostatniego metra wyścigu. Do tego w multi wyszukuje graczy w kilka - kilkanaście sekund. Sama rozgrywka jest dużo bardziej złożona i wymagająca niż można wywnioskować z filmików - trzeba znać trasy, wiedzieć kiedy i jak zastosować broń/dopalacze itp., a i odbijanie się od band i przeciwników odpada. Nie No spychane z trasy jest wskazane, szczególnie w przepaść itp Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Z doświadczenia wiem, że lepiej jednak skupić swoją uwagę na tym by w kogoś nie walnąć, a spychanie może mieć różne skutki Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 jakiś czas temu czytałem posty na forum o darmowych grach na Wii U w wersji digital. Kupując jedną grę można było dostać kodzik na drugą. Czy to dalej obowiązuje ? Cytuj
rafcio007 3 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 (edytowane) Witam gdzie najtaniej w UK sklep internetowy lub stacjonarny w Londynie moge kupić Wii U? I czy oplaca się kupić używane Wii U? Jest awaryjne? Obecnie posiadam Xbox One i nie zamierzam się z nim rozstawać, głownie ze względu na markę Forza. Czy Wii U to dobry dodatkowy zakup? Czytam opinie itd itp, ale ciągle czlowiek jest niezdecydowany. Edytowane 1 stycznia 2015 przez rafcio007 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 Jest awaryjne. Nie wiem ale moge Ci powiedziec gdzie kupic w Warszawie. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 (edytowane) Witam gdzie najtaniej w UK sklep internetowy lub stacjonarny w Londynie moge kupić Wii U? I czy oplaca się kupić używane Wii U? Jest awaryjne? Obecnie posiadam Xbox One i nie zamierzam się z nim rozstawać, głownie ze względu na markę Forza. Czy Wii U to dobry dodatkowy zakup? Czytam opinie itd itp, ale ciągle czlowiek jest niezdecydowany. heheh ja jestem na bieżąco i o dziwo ARGOS ma najlepszą cenę na Wii U bo tylko 149 funtów, plus NSMB za dwie dychy bodajże http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/9128835.htm Edytowane 1 stycznia 2015 przez chris85 Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 (edytowane) Kupując jedną grę można było dostać kodzik na drugą. Czy to dalej obowiązuje? Już od dawna nie Czy Wii U to dobry dodatkowy zakup? Wałkowane wiele razy tutaj W skrócie- zakup Wii U to zawsze dobra decyzja Edytowane 1 stycznia 2015 przez Dobos Cytuj
rafcio007 3 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 to tak jeszcze na szybko, wersja basic ma wszystko co jest potrzebne do grania tak? Od wersji premium rozni sie wielkoscia dysku i dodatkowa grą? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 to tak jeszcze na szybko, wersja basic ma wszystko co jest potrzebne do grania tak? Od wersji premium rozni sie wielkoscia dysku i dodatkowa grą? WiiU chyba nie ma dysku, to pamięć flash, można wpiąć kartę, pendrive lub dysk USB. Te podstawki i gra kosztują grosze na Amazonie dlatego ja nawet się nie zastanawiam nad sporo droższą premium no chyba, że kolor ci przeszkadza Cytuj
rafcio007 3 Opublikowano 1 stycznia 2015 Opublikowano 1 stycznia 2015 nie, kolor mi nie przeszkadza dzieki za odpowiedzi, jak wszystko sie uda, to do tygodnia będę posiadaczem Wii U Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi