Skocz do zawartości

Wii U - temat dla zielonych w.... temacie

PIKeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to tak jeszcze na szybko, wersja basic ma wszystko co jest potrzebne do grania tak? Od wersji premium rozni sie wielkoscia dysku i dodatkowa grą?

wersja basic nie ma sensor bara

Opublikowano

to tak jeszcze na szybko, wersja basic ma wszystko co jest potrzebne do grania tak? Od wersji premium rozni sie wielkoscia dysku i dodatkowa grą?

wersja basic nie ma sensor bara

Może i nie ale np. na allegro sklep Karin/Karen sprzedaje teraz Basica z Super Smashem za 924zł z przesyłką. do tego można dorwać zestaw nunchuk + wii remote plus + sensor bar za 220zł to i tak łącznie taniej wychodzi niż kupując nową premiumkę a myślę że jest to lepsza opcja od podstawek które każdy może  na allegro wyrwać za grosze a masz już wszystko by ciupać w gry na Wii :-] 

Opublikowano

Mam coś takiego tylko z Motion Plus. Tzn takie samo pudełko. Jeśli nie jest to oryginał to musi być mega dobrze zrobiony :) Logotypy w tych samych miejscach, tak samo tłoczone, wszystko wygląda identycznie jak w oryginale, działa zresztą też bez zarzutu. 

Tylko poszukaj wersji z MP, bo ja kupowałem parę tygodni temu i zapłaciłem taką samą cenę. 

Opublikowano (edytowane)

Kupiłem używanie Wii U. Mam soft 3.0 coś i chcę zrobić update tylko mam problem. Konsola stoi przy routerze a przybliżony czas update to ok 2h. Co jest grane? mam neta 20 mega

Edytowane przez czapa
Opublikowano

Po obrazku da się zobaczyć drobne różnice w porównaniu z oryginalnym Wiimotem. Poza tym "oryginalnie zapakowany" oznacza, że prawdopodobnie nie jest oryginalny ;)

Sam taki posiadam i wg tego 

to oryginał.

BTW. Żadnych problemów z nim nie mam.

• Plusik 1
Opublikowano

Po obrazku da się zobaczyć drobne różnice w porównaniu z oryginalnym Wiimotem. Poza tym "oryginalnie zapakowany" oznacza, że prawdopodobnie nie jest oryginalny ;)

Sam taki posiadam i wg tego 

to oryginał.

BTW. Żadnych problemów z nim nie mam.

Ale zobacz, że jednak te wiimoty z podanego przez Ciebie filmiku są trochę inne niż ten pokazany na tej aukcji. 

Wiilot%20czarny.jpg

Ten ma jakieś dziwne wypustki wokół guzików, światełek i głośnika.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bracia i siostry, powiedzcie co może być nie tak z moim gamepadem od Wii U. Ostatnio w ogole nie gram na tej konsoli i za każdym razem jak biorę po jakimś dłuższym okresie przestoju, gamepada, to on jest całkowicie wyładowany. Powyłączałem jakieś instant on itd ale nadal pad się wyładowuje. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Z tego co wiem to ten pad tak ma i nie jest to nic nadzwyczajnego. Trzeba mieć tą stacjonarną ładowarkę i cały czas go w niej trzymać.

• Plusik 1