chmurqab 3 192 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Kupiłem, ogrywam Bayonette 1, złapałem na OLX xenoblade z WII za 59 z przesyłką. Poluję na pandora's tower, The last story, dragon questy, metroid trilogy. Gdy odpaliłem nintendoland, to żona spojrzała na mnie z politowaniem, gdybym jeszcze odpalił mario to pewnie by się mnie wyrzekła, aż mi wstyd było przez moment ,że kupiłem wii u i będę grał w jakieś "smerfy". Pytanie czy da się jakoś wyłączyć ekran pada , bo niepotrzebnie np. przy bayonette pokazuje to samo co na tv przez co szybciej trzeba go ładować. Super cena za Xenoblade Niestety dopóki używasz przycisków na padlecie to nie da się wygasić ekranu. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 (edytowane) Mnie zastanawia co N zrobilo nie tak w hardware WiiU od czasu premiery konsola po wlozeniu w menu WiiU gry z Wii lapie mi co jakiś czas no disc dlatego wiem ze to nie jest wina zabrudzenia lasera najczęściej przy wychodzeniu z ustawien, pomaga ponowne wlozenie plytki jednak niekiedy to jest już irytujące. Ma ktoś podobnie?? Edytowane 31 lipca 2015 przez Xord Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Moje Wii miało podobnie, tak samo jest z Wii U. To jest wina samego napędu i samych płyt. U mnie jak płyta za długo jest w czytniku nie uruchamiana tylko odpalam różne aplikacje, po czym wychodze do menu to zaraz pojawia mi się informacja "no disc". W przypadku Wii miałem podobnie, konsola nie widziała płyty jak za długo była w czytniku nie uruchamiana. Przestałem się tym przejmować, po prostu nie trzymam teraz płyt w napędzie.... Cytuj
Xord 50 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 (edytowane) U mnie zazwyczaj przy wychodzeniu z ustawien ale to tez nie ma reguly ze wyskoczy. PS: Jak wlaczyc w Miiverse rysowane posty i dyskusje? Ogolnie mam dostępne tylko ingame i dziennik gry. Edytowane 1 sierpnia 2015 przez Xord Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 (edytowane) Panowie, jest sens inwestować w zestaw premium z konsolą 32GB? Z tego co wiem gry cyfrowe można instalować na pendrajwie czy zewnętrznym hdd (prawda?). Więc może lepiej kupić tańszy zestaw 8GB. W internetach są fajne zestawy z konsolą 8GB i 4 grami. Mario, Luigi, Nintendoland i WiiU Party za około 930 zł. Chyba spoko? Edytowane 3 sierpnia 2015 przez Emtebe Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Bierz 8gb. Tak jak piszesz, zawsze możesz podpiąć sobie pendrajwa i tam zainstalować gierki. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 No i w tym zestawie jest jeszcze dostępny ten kontroler jak z Wii. Zapomniałem jak on się zwie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Wii Remote. Dobry zestaw, ja bym brał. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Dokładnie, Wii Remote. Jeszcze tylko się zastanawiam czy gry na CD czy cyfrowe. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 na 99% pudełkowe, mam taki sam zestaw tylko bez Marianów i obie gry były na płytach. Cytuj
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Tez sie ciagle nad tym zestawem zastanawiam z drugiej str. czarny lepiej mi pasuje do calosci i ta edycja super mario maker jest przesliczna. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) ja mam białą 8gb i podłaczyłem dysk 2tb zewnętrzny Edytowane 4 sierpnia 2015 przez Orzeszek Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Dobra Panowie, potwierdzone. Wszystkie 4 gry są na płytach. Jak dla mnie to najbardziej opłacalny zestaw, a Żonie kolor biały się podoba Zatem, chyba trzeba kupić Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 bierz i się nei zastanawiaj, ja również mam białasa i nie żałuje bo dzięki niższej cenie zestawu, nabyłem dodatkowo Pro Controllera z ZombiU i Splinter Cell Blacklist i warto było oj warto. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Mam pewien problem na starcie. Mam Nintendo ID, które utworzylem kiedyś na 3DS. Teraz próbuje je dodać do WiiU i mam problem. Wpisuje dane, email, po czym wyskakuje monit o konieczności aktualizacji systemu... Klikam OK po czym ponownie każe podać mi dane Nintendo ID i tak w kółko. Co jest grane? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 http://techforums.nintendo.com/message/133569 Chyba coś podobnego tutaj ktoś miał. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Spróbuj najpierw zaktualizować konsolę a potem dodać ID. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 PS. Czy na karcie SD też można instalować gry? Czy tylko na pendrajwie lub zewnętrznym HDD? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Mam 2,5 calowy zewnętrzny dysk twardy od WD. Jest szansa że będzie mi działać z konsolą czy trzeba szukać jakichś specjalnych ? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 jaka pojemność? Powinien działać, znajomy ma WD podpiętego i śmiga aż miło Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 500GB ale nie pamiętam jaki to dokładnie model. Mam jeszcze jeden 1TB ale niechce go formatować pod konsolę bo potrzebny mi do PC. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) PS. Czy na karcie SD też można instalować gry? Czy tylko na pendrajwie lub zewnętrznym HDD? Na karcie SD może mieć zapisane tylko save'y z gier na Wii U i Wii (i chyba ew. dodatki) ale samych gier tam niestety nie wrzucisz (sam się smutam bo mam wolną 16GB kartę która byłaby świetnym dodatkiem do pamięci Wii U a tu dupa. Polecam niedrogi 100GB dysk od Samsunga i myślę że Ci w pełni wystarczy jeżeli nie kupujesz pudełkowych gier w wersji cyfrowej ;] Edytowane 6 sierpnia 2015 przez chrno-x 1 Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 A jak wygląda emulacja gier z Wii? Wszystkie działają bez problemu? Jak z jakością obrazu? Da się grać na telewizorze LCD, czy piksele wypalają oczy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi