Skocz do zawartości

Wii U - temat dla zielonych w.... temacie

PIKeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obsluguje gruche? Chce zobaczyc czy w ogole mi sie tym bedzie dobrze gralo zanim kupie cos z drozszych tytulow

Opublikowano

No wlasnie kosztuje grosze ta gra wiec chyba dokupie do gruchy zeby przetestowac to sterowanie z wii czy mi podejdzie bo nie mialem nigdy stycznosci. GamePad dla mnie wymiata ale samym wii remotem dziwnie mi sir gra

Opublikowano

Podrobki na wii? Na tablicy sporo tego ale za mario galaxy chca ponad 100 jak nowke sie kupi taniej

Opublikowano

Na olx mozna spoko gierki wychaczyc ale debile sie tam wystawiaja. Wczoraj 20minut negocjowalem z gosciem 4gry na wii paper mario mario kart mario galaxy i donkey kong dogadalismy za 120zl pp czym stwierdzil ze tylko odbior wlasny na jakims za(pipi)u

Opublikowano

Ja wczoraj na olx kupiłem locks quest i auta za 5 zł. Pudełka włoskie, auta po włosku gra ale to i tak śmieć, ale za 5 zł warto było. Jescze matka dzieciaka wysłała pod drzwi mojego budynku gdzie pracuje awel:

Opublikowano (edytowane)

Jakby ktoś zbierał swoją bibliotekę z wii to na alledrogo wrzucili limitki pandora's tower za jakies 220zł w wersji PAL of course/. Szkoda ze nie xeno ale i tak warto jak ktos nie ma sadzac po recenzjach tej niedocenionej gry.

Ps. w Poniedzialek kupie tego animala i zobaczymy co to warte, jakby co to daj znac Rayos czy bedziesz chcial w tej cenie co ci pisalem:) Na razie jak wspomnialem nie jestem przekonany do wii remote, pogralem chwile w mario na nim i w porownaniu do gamepada dla mnie ssie:)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nie ma tylko z tego co czytalem warto miec remoty z wbudowanym motion plus ale chyba masz z basica wiec luz.

Opublikowano

Jakby ktoś zbierał swoją bibliotekę z wii to na alledrogo wrzucili limitki pandora's tower za jakies 220zł w wersji PAL of course/. Szkoda ze nie xeno ale i tak warto jak ktos nie ma sadzac po recenzjach tej niedocenionej gry.

Ps. w Poniedzialek kupie tego animala i zobaczymy co to warte, jakby co to daj znac Rayos czy bedziesz chcial w tej cenie co ci pisalem:) Na razie jak wspomnialem nie jestem przekonany do wii remote, pogralem chwile w mario na nim i w porownaniu do gamepada dla mnie ssie:)

Chętnie wezmę ;)

Opublikowano (edytowane)

Jakikolwiek się nada:). Ja mam kingstone 64 gb 3.0 wystarczy w zupełności 2.0 bo wii u nie obsługuje chyba 3.0 a 2.0 już bardzo tanie. 32 gb 2.0 to wydatek ok 45 zł.

Edytowane przez blantman
Opublikowano

Jakikolwiek się nada:). Ja mam kingstone 64 gb 3.0 wystarczy w zupełności 2.0 bo wii u nie obsługuje chyba 3.0 a 2.0 już bardzo tanie. 32 gb 2.0 to wydatek ok 45 zł.

A 64GB zadziała z WiiU?