dzialkowiec 35 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Cześć, czy ktoś się orientuje w temacie blokady regionów na Wii U? Ale chodzi mi o gry na Wii uruchamiane na WiiU - czy wtedy też działa blokada regionalna? Chcę kupić dla dziecka Just Dance Disney na Wii w USA bo w Polsce nie mogę znaleźć i nie wiem, czy to zadziała na mojej konsoli. Czy jak widzę aukcję, że gra na wii jest PAL, to czy taka gierka zadziała na konsoli w Europie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Jest blokada regionalna- nie odpalisz gry z USA Cytuj Odnośnik do komentarza
Jagar 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Jak można zmienić region zamieszkania bo przy pierwszym odpaleniu konsoli wybrałem wielką brytanie, słyszałem ,że jak wybiorę Polskę to i tak nie będę miał cen w zł i ominą mnie promocje. Nawet kupiłem trylogię metroid w tych funtach i się pobiera. Pomyślałem ,że sprawdzę co się stanie jak zmienię na Polskę i tu zonk zmienić się zmienia ale po próbie wejścia do eshopu wyskakuje błąd z kontem i nie mogę wejść do niego,to samo jak wybiore Niemcy. Koniec końców funt stoi po ponad 5,5 to już cena w euro była by atrakcyjniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zaloz drugie konto na PL i z niego kupuj. Gry i tak sa przypisywane do konsoli. Ja mam kilka kont, w tym UK (nintendo club), PL (koledzy i shop) oraz ruskie (cebula). Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Na ruskim nadal wychodzi taniej niż na polskim? Przecież z powodu spadającego na pysk rubla co jakiś czas podnoszą ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jagar 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Co robię nie tak? Wybieram z konsoli add new user potem ,że nie mam NN ID więc tworze nowe , tworze nick ale konsola już sama narzuca mi UK i nie mam możliwości zmiany jest tylko wybór dzielnic UK. Potem w menu jak chcę zmienić kraj zamieszkania na Polskę to znowu error. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Czy ktoś się orientuje czy Advance War 2 posiada tryb story czy tylko skirmishe jak Advance Wars? Jest w ogóle jakaś inna gierka na Wii U na tą modłę? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Kurde, Pany, mam problem. Mam w sumie wszystkie konsole sony i ms, ale ciągle oo głowie chodzi mi Wii U. Chętnie ograł bym Mario World, Bayonetta 1 i 2, Mario Kart i Donkey Kong. Zeldy mnie kompletnie nie interesują, jrpg również. Mam możliwość kupna Wii U premium z wszystkimi akcesoriami + pro Controler + Bayonetta 1 i 2 + Mario World za 900 zł. Czy to dobra cena? No i czy w ogóle warto dla tych 5-7 gier... Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Te 5-7 gier jest warte wiecej niz cala biblioteka PS4 i Xone razem wzieta. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Kurde, Pany, mam problem. Mam w sumie wszystkie konsole sony i ms, ale ciągle oo głowie chodzi mi Wii U. Chętnie ograł bym Mario World, Bayonetta 1 i 2, Mario Kart i Donkey Kong. Zeldy mnie kompletnie nie interesują, jrpg również. Mam możliwość kupna Wii U premium z wszystkimi akcesoriami + pro Controler + Bayonetta 1 i 2 + Mario World za 900 zł. Czy to dobra cena? No i czy w ogóle warto dla tych 5-7 gier... Cena bardzo dobra. Warto, warto, warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Czy ktoś się orientuje czy Advance War 2 posiada tryb story czy tylko skirmishe jak Advance Wars? Jest w ogóle jakaś inna gierka na Wii U na tą modłę? Z tego co pamiętam jest tryb Story. Z innych tego typu gier jest Fire Emblem. A jak masz głoda na takie gierki to najlepiej po prostu kup 3DSa. Tam jest znakomity Fire Emblem właśnie, a za chwilę sequel. Setki godzin grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Mam 3DS ale jakoś nie jestem fanem grania na przenośnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Cóż, za 900 się nie udało... Poszło za 850 Zostaje czekać na paczkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Gratulacje, zobaczysz co to jest prawdziwa konsola i miód z gierek Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Cóż, za 900 się nie udało... Poszło za 850 Zostaje czekać na paczkę Szykuj sie na podroz do kolorowego dziecinstwa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Dzień dobry, chciałem spytać czy na tej konsoli pogram w jakieś stare gry pokroju adventure island, stare mariany czy inne contry. Jest jakiś esklepik ze starociami? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Tak, jest. Gry z NES-a, SNES-a czy konsol Segi w cenach 20-30 zł, te z Nintendo 64 zazwyczaj za 40 zł, z Wii za 80. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Poszukaj jednego z moich poprzednich postów ale oficjalnie masz tak naprawdę dwa sklepy: Nintendo eShop i Wii Shop Channel. W tym pierwszym masz mniej gier na NESa i SNES'a ale masz za to pozycję z GBA, DS"a, parę nieosiągalnych wcześniej pozycji z N64 i obecnie Wii. Z kolei Wii Shop Channel to istna kopalnia retro gier. NES, SNES, Mega Drive, Turbo Graphics, Master System, N64, Neo Geo itp., spora ilość produkcji które wcześniej nie wyszły poza granice Japonii jest tam dostępna w języku angielskim i spokojnie zapłacisz za gry kartą (i tak większość gier to same kultowe pozycje w które aż chce się grać). Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Co potrzebuje aby zagrać w gry z wii? Dokładnie Mario Galaxy. Mam Pro Controler do Wii U. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Wii mote i grucha i jeśli nie masz to sensor bar tyle... Edytowane 24 Września 2015 przez Xord Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 jestem zielony w temacie. czemu taka stara i słaba technologicznie konsola jak wiiu jest tak droga? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Bo w rzeczywistości nie jest taka tania do wyprodukowania. Powodem jest padlet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 jestem zielony w temacie. czemu taka stara i słaba technologicznie konsola jak wiiu jest tak droga? Zastanawiam się nad tym od roku. WiiU w tym czasie nie potanialo ani o grosz. Bardzo chcę kupić tę konsolę, ale nie w tej cenie. Trzeba się szanować co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 900 zł za konsolę, z dodatkowym kontrolerem i 3 grami to tak dużo? :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi