saptis 620 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) No tak tylko, ze trzeba miec wlaczony tryb standby, a ja zawsze go wylaczam bo nie chce zeby mi sie konsola sama w nocy wlaczala. Edytowane 4 czerwca 2014 przez saptis Cytuj
Soban 4 056 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Quick start spoko,ale mogliby w końcu przyspieszyć działanie menu,a nie loadingi co chwilę Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Hmmmmm pytanko mam. Podobno niektórym nie uruchamiają się gry z wii. Obecnie nie mam wiilota ani rzadnej gry na wii ale chcę kiedyś nadrobić. Czy jak ściągne bonusową grę (z gry mario kart) to będę miał do niej dostęp na innej konsoli nam oim koncie czy jak w 3ds? Wolę dmuchać na zimne i brać pod uwagę opcje ze moja konsola może mieć ten feler. Mam też okazję dorwac za 100 zł wii remote plus z nunchackiem i dwiema częściami trauma center na wii. Zastanawiam się czy nie wziąć dla zwykłego przetestowania. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 A jak tam po upie systemu? Quick start ZAYEBISTA sprawa:) Powiadomienie o wiadomosciach przy wylaczonej konsoli tez fajna rzecz. Nintendo<3 A na czym polega ten szybki start ? Bo szybko skipowałem info po aktualizacji i nawet nie czytałem, żeby jak najszybciej odpalić MK8 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Jak wlaczasz konsole to od razu pojawiaja sie najczesciej uzywane apki na tablecie. Po 30 sekundach od wlaczenia jedziesz juz marianem po donut plains 3 ;f 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Ale to trzeba jakoś specjalnie wyłączyć, czy coś przestawić w opcjach ? Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Konsola dotarła, pudło, instrukcja PL, Marian z Best-Play też dotarł. Dziś wieczorem odpalam sprzęt. Ale sprzedający konsolę trochę w pręta przyciął, bo nie ma paragonu (miał być) i nie ma stylusa (to przeboleję, bo dokupię zamiennik). Jeśli paragonu mi nie dostarczy, to zwracam konsolę. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Balon - zaktualizowales konsole na pewno? Kris jak oddasz bez paragonu? :potter: ;] Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Balon - zaktualizowales konsole na pewno? Kris jak oddasz bez paragonu? :potter: ;] No oddam sprzedającemu z Allegro jako towar niegodny z opisem. W opisie aukcji paragon miał być, a nie było... Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) Napisz maila z prośbą o dosłanie paragonu i rysika, może to zwykłe przeoczenie a nie złośliwość sprzedawcy Mam pytanie odnośnie gierek z Wii Shopu- chciałbym kupić za gwiazdki Majoras Mask ale nie mam pojęcia czym mógłbym w to grać skoro padlet i wiilot nie są obsługiwane. Na Wii grałem padem od Gacka ale na Wii U ta opcja odpada. Pro Controllerem się da albo chociaż classic controllerem? Edytowane 4 czerwca 2014 przez Dobos Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Kozack ten quick start, true next gen. Odpalasz konsole za 10 sek grasz. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) Napisałem i czekam, paragon jest ważny, rysik to nie problem. Dodatkowo podany przez sprzedającego PIN nie wchodzi... Wrrr... Edytowane 4 czerwca 2014 przez Kris77 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Kozack ten quick start, true next gen. Odpalasz konsole za 10 sek grasz. Gry Niny i tak błyskawicznie się uruchamiają. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) Dodatkowo podany przez sprzedającego PIN nie wchodzi Jaki PIN, do Club Nintendo? Do Wii U nie jest dorzucany, wystarczy skonfigurować eShop z kontem CN i wpadnie 1000 stars Edytowane 4 czerwca 2014 przez Dobos Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 (edytowane) Dodatkowo podany przez sprzedającego PIN nie wchodziJaki PIN, do Club Nintendo? Do Wii U nie jest dorzucany, wystarczy skonfigurować eShop z kontem CN i wpadnie 1000 stars PIN do założonej kontroli rodzicielskiej. Bez tego do netu konsoli nie podłączę... Edytowane 5 czerwca 2014 przez Kris77 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Kozack ten quick start, true next gen. Odpalasz konsole za 10 sek grasz. Gry Niny i tak błyskawicznie się uruchamiają. Ale menu w normalnym trybie trochę się wczytuje...tutaj nie ma tego problemu. Tak szybko nie odpalałem gier na żadnym systemie w swoim growym życiu. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 jeszcze szybciej niz na vicie? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Ooooo właśnie Ficuś, miałem też wicie i jeżeli chodzi o tryb uśpienia to tak samo praktycznie, z tym, że Vita wyładowywała się jak kilka dni miałem w tym trybie, tu nic Tobie się nie wyładuje. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 (edytowane) - Edytowane 15 czerwca 2014 przez Dobos Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 Jako, że zdecydowałem się zakupić Wii U postanowiłem zamówić sprzęt w Ultimie a tam zonk - "Dostawa w drodze". W związku z tym zacząłem szukać innych sklepów oferujących konsolę w rozsądnej cenie no i chyba znalazłem: http://konsoleigry.pl/konsole/2147-nintendo-wii-u-32gb-mario-kart-8-premium-pack-czarna-bonus-wii-u-45496311599.html Robił ktoś w tym sklepie zakupy? Godny zaufania? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 bierz z ultimy ja tydzień temu też zamówiłem we wtorek jak była dostawa w drodze i w czwartek miałem . Zadzwoń jutro i zapytaj się kiedy dostawa ale ogólnie mówili że mają 2 rzuty wtorek i czwartek ze sprzętem Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 jak wyglada sprawa z wsteczna kompatybilnoscia? gry z wii odpalamy po przez wkladanie plty do konsoli, a inne systemy? odpala to gy z n64 czy gacka? pewnie jedynie cyfrowe wersje? da sie grac tak w te gry na padlecie?ile kosztuja? sklep jest normalnie dostepny na koncie pl i ceny sa w zl czy trzeba znowu robic kombinacje alpejskie udawac anglikow? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 (edytowane) 1. Fizyczna wsteczna kompatybilność z grami z Wii 2. Cyfrowa z grami z NES, SNES, GBA itd. Jezeli gra jest w sklepie Virtual Console przeznaczonym dla WiiU, to możesz grać na padlecie. Jeżeli odpalasz grę z Wii to rownież możesz mieć obraz na padlecie, ale sterować musisz i tak oddzielnym padem do wii (gdy odpalasz grę z Wii, konsola "zmienia" się w Wii i nie czyta akcesoriów od WiiU). Jeżeli gra jest dostępna tylko w sklepie Virtual Console dla Wii (czyli wchodzisz do takiego sklepu po odpaleniu trybu Wii) to w gry zagrasz tylko na dużym ekranie. Tak jest z grami na n64, których jeszcze nie ma ma VC przeznaczonym dla WiiU. Gry na SNESa po 3 dychy. Ceny w złotówkach, cyrków nie ma. Edytowane 12 czerwca 2014 przez ragus Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 No to zamówiłem swoją sztukę wraz z Mario Kart 8 i jutro będę śmigał Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 Nie mam jeszcze konta internetowego na Wii U. Tworzyć na Polskę, czy nie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi